Wku

Hur Rensa Google sökhistorik

Din Google sökhistorik är ett arkiv över allt du någonsin har sökt på Google. Även hålla din sökhistorik för en lång tid är ett bekvämt sätt att slå upp gamla länkar och komma ihåg vad du har sökt, kanske du känner att det är dags att tänka på din integritet och rensa alla dina gamla sökningar. Om du vill veta hur du rensar din Google sökhistorik, följ dessa enkla steg och du kommer att kunna göra det på mindre än en minut.

Steg

Hur Rensa Google sökhistorik. Öppna din webbläsare.
Hur Rensa Google sökhistorik. Öppna din webbläsare.
 1. 1
  Öppna din webbläsare.
 2. 2
  Gå till Googles webbhistorik. Du kan hitta din Google Web History i en av två enkla sätt beroende på din webbläsare:
  • Om du använder Safari eller Firefox, kan du gå till länken: Google.com / history.
  • Om du använder Google Chrome, då kan du gå till länken, eller du kan klicka på kugghjulet uppe till höger på sidan och välj "Web history."
 3. 3
  Ange ditt användarnamn och lösenord i snabb rutan. Detta tar dig till en logg över dina sökningar.
  • Om det tar dig till den här sidan i stället, som informerar dig om att din Google Search History är avstängd och frågar om du vill slå på den, det finns inget för dig att ta bort. Klicka bara Nej tack och gå vidare.
 4. 4
  Markera de objekt som du vill ta bort. Du kan antingen välja några av objekten, eller alla objekt. För att välja några artiklar, klicka på dem individuellt. Om du vill markera alla objekt klickar du på rutan bredvid "Ta bort alla Google Web History" på undersidan av skärmen.
 5. 5
  Klicka på "ta bort objekt." Detta kommer att ta bort alla objekt som du valt.
 6. 6
  Vidta ytterligare åtgärder om du vill stänga av din framtid Google sökhistorik. Allt du behöver göra är att klicka på kugghjulet uppe till höger på sidan och klicka på "Inställningar".
  • Detta kommer att ta dig till en ny sida där du kan klicka på "Inaktivera" för att stänga av din Google sökhistorik.

Tips

Varningar

 • Rensa din sökhistorik är oåterkallelig.
 • Även om din sökhistorik kommer inte vara tillgänglig för dig, kommer det fortfarande finns på Googles servrar "i all framtid." Detta innebär att, givet ett domstolsbeslut, kan de (och utan tvekan skulle) släppa din historia till brottsbekämpning.