Wku

Hur man väljer binära alternativ plattform

Med marknaderna med en bom, har blivit en världsomspännande handel alternativ som lyckas erbjuda ett bredare spektrum av människor möjlighet att investera i världens marknader. Enkelt att förstå och lättillgänglig på nätet, detta investerar väg tilltalande för sina kunder med sin "allt eller inget" utfall, vilket ger investerarna trygghet att veta exakt vad de är i att förlora från off start. Populärt som det har blivit, finns det nu många binära alternativ elektroniska handelsplattformar för investerare att välja mellan som vi förstår kan tyckas ganska överväldigande. Ta del av våra tips nedan som erbjuder vägledning om hur man väljer rätt handelsplattform för binära optioner som bäst passar dig.

Steg

Hur man väljer binära alternativ plattform. Välj en handelsplattform för binära optioner som erbjuder minst 65-70% avkastning - En av de många fördelarna med binära alternativ handel är att utbetalningen bestäms i förväg så att investeraren är helt medvetna om vad de skulle tjäna, eller ens förlora före utgången av optionen.
Hur man väljer binära alternativ plattform. Välj en handelsplattform för binära optioner som erbjuder minst 65-70% avkastning - En av de många fördelarna med binära alternativ handel är att utbetalningen bestäms i förväg så att investeraren är helt medvetna om vad de skulle tjäna, eller ens förlora före utgången av optionen.
 1. 1
  Välj en handelsplattform för binära optioner som erbjuder minst 65-70% avkastning - En av de många fördelarna med binära alternativ handel är att utbetalningen bestäms i förväg så att investeraren är helt medvetna om vad de skulle tjäna, eller ens förlora före utgången av optionen. För att dra nytta av en intjäningsförmåga med binära optioner du bara behöver vara in-the-money med 0.001, om den underliggande tillgångens rörelse var stor eller liten. Med tanke på detta, bör du se till att den binära alternativ handel plattform du väljer kommer att ge dig den största betal-out möjligt så att du kan maximera dina inkomster. Trots allt, om du kunde få mer för dina pengar, varför skulle inte du?
 2. 2
  Handeln på en plattform som ger en avkastning, även om resultatet är en out-of-the-money resultat - så frustrerande som det är när du presenteras med en out-of-the-money, resultatet får allt inte förlorat om du handlar med en webbplats som erbjuder investerarna en avkastning, även för en nedslående resultatet som denna. Det är binära optioner handelsplattformar, få att de är, som erbjuder så mycket som en 15% avkastning på alla out-of-the-money resultat vilket är en stor fördel att tänka på när minska ner olika handelsplattformar val som passar dig.
 3. 3
  Välj en handelsplattform som erbjuder ett brett spektrum av tillgångar - Med media är ett bra verktyg för investerare handel med binära optioner kan hålla dig uppdaterad med nyheter om rörelser och fluktuationer i de viktigaste marknaderna. Finansiella nyhetsinslag och online diagram siffra ger ett bra utrymme för att göra bakomliggande beslut när du gör en insats. Detta sagt, det bredare alternativen av tillgångar en webbplats har att välja mellan och mer känt att tillgångarna är ge investeraren bättre marken när alla fingrar från externa källor pekar på särskilda rörelser. Du vill inte begränsa dig till en webbplats som har smal smulor när det finns de som kan öppna dörrarna till en bredare och rikare utbud.
 4. 4
  Var medveten om plattformar med överskott avgifter - Med pengar som kommer in och förhoppningsvis inte alltför mycket att gå ut, är det sista en investerare behöver från en online binära alternativ plattform extra avgifter som kan tillämpas för saker som att sätta in pengar. Håll utkik efter webbplatser som tar extra betalt för dessa saker och lyckligtvis finns det platser som tar ut några sådana avgifter.
 5. 5
  Välj en handelsplattform som har en lovande skyldighet kundservice - Oavsett om du är en nybörjare eller gamla hatt på alternativ handel binärt, kan det finnas tillfällen när du behöver råd eller stöd vid handel på nätet. Oavsett om det är tekniska frågor eller några enkla riktlinjer är en bra kundtjänst är en viktig faktor när man väljer en binär alternativ handelsplattform och kan vara en viktig pusselbit i utjämning över några rader, vilket gör vägen för några framgångsrika avkastning. Många webbplatser har lokala hjälplinje nummer för varje land de tjänsten.
 6. 6
  Använd en handelsplattform som resurserna goda säkerhetsåtgärder - Nu är det här viktiga saker. För din handelsplattform för binära optioner för att vara helt säkert för dig att använda, är det mest nödvändigt inslag för att hålla utkik efter kryptering, vara säker på att den är utrustad med 128 bitars SSL-kryptering från ett marknadsledande säkerhetsleverantör. Detta fungerar som ditt enda skydd mot stöld.

Tips

 • Köpa både ett samtal och en säljoption. Allt populärare binära alternativ handel strategi är numera att när handlare är ofta mitt i en handel, och de ser att deras val kommer att avsluta handel out-of-the-money, de köper ett alternativ i den omvända riktningen. Till exempel, om du investerar 75€ köper ett slut option dag Call of Nasdaq till ett lösenpris på 8810€ och om efter ett par timmar du känner, är alternativet att gå emot dig, kanske du tänker på flera binära optioner handelsstrategier. En av de enklaste av dessa binära alternativ handel strategier är att köpa en säljoption på samma värde (75€). Genom att välja det här binära strategi alternativ handel, åtminstone du kan minimera dina potentiella förluster.
 • Köp ett samtal eller säljoption. Det enklaste binära alternativ handel strategi är att köpa antingen ett samtal eller säljoption. Fördelen med denna strategi är att den är mycket enkel. Till exempel, om du investerar 375€ i en säljoption i EUR / USD, slutet av timmen, då till exempel med anyoption ™, om paret avslutar handlades lägre vid slutet av timmen, får du 635€. Även om det alternativ du köpt avslutar handel out-of-the-money, får du fortfarande 15% avkastning på din initiala investering.
 • Minimal erfarenhet som krävs. De binära alternativ handel strategier som du kan använda under din binära alternativ handel erfarenhet är oräkneliga. Den grundläggande binära alternativ handel tips för att anställa olika binära alternativ handel strategier är att du är chefen. Detta betyder att du ska göra det som är rätt för dig, så du bör välja den binära strategi alternativ handel som bäst passar både dig och din handel stil. Du bör också ta hänsyn till att de flesta framgångsrika binära optioner handlare samtidigt anta olika binära optioner handelsstrategier. Därför, ju mer binära alternativ handel erfarenhet som du har - desto bättre.
 • Fördubbling dina affärer. En av de mest populära binära alternativ handel strategier för avancerade handlare är att fördubbla dina affärer. Låt oss säga att du köpt en 75€ säljoption för Dow Jones på 10,033. Om handeln går till din fördel och handel under denna nivå, sedan köpa en annan säljoption kan vara ett attraktivt binära alternativ handel strategi för att anta. Fördelen med detta är att du kan göra mycket hög vinst på dina initiala investeringar. Binära alternativ handel strategier såsom detta är oftast bara antas av binära optioner handlare som har avancerade kunskaper om de finansiella marknaderna.
 • Market pull strategi. En av de enklaste, men knepigt för alla binära optioner handelsstrategier är marknaden pull strategin. Tanken med denna binära alternativ handel strategi är att investera i antingen ett samtal eller säljoption på dramatiska förändringar i de finansiella marknaderna. Till exempel var nyheten läckte att dollarn kommer att rasa, och sedan en skicklig binära optioner handlare kan köpa en säljoption på USD / JPY. Grunden för denna binära alternativ handel strategi är att paret kommer att minska. Därför kommer näringsidkaren erhåller höga vinster. Många binära optioner handlare har gjort enorma vinster från denna binära alternativ handel strategi.