Wku

Hur blir tekniskt kunniga

En lätt att följa guide om hur man blir bekväm sval och "kunniga" med tekniken.

Steg

Hur blir tekniskt kunniga. Hitta information om datorer.
Hur blir tekniskt kunniga. Hitta information om datorer.
 1. 1
  Använd google. Google är din vän. Om du har en fråga om något eller behöver forskning ett visst ämne, söka med hjälp av Google.
 2. 2
  Hitta information om datorer. Hitta information om datorer. Info kan vara i E-böcker, på webbplatser, eller ens i böcker du kan hitta på ditt lokala bibliotek. Som det står i sista tips använder Google för att hitta dem. Även du kanske vill använda Usenet för att hitta lite info om datorer.
 3. 3
  Vara kunnig inom många områden. Till exempel, kan du aldrig behöver eller vill plocka upp en digitalkamera eller kunna svara på frågor om det men det är värt mödan att få en förståelse för vad en digital kamera är att det ökar ditt kunnande. Allt du lär dig kommer att komma väl till pass någon gång i ditt liv.
 4. 4
  Bli expert. Vad är något teknikrelaterade som intresserar dig och att du tycker om? Säger att det är bloggandet med Wordpress, forskning i ämnet och få veta hur man använder saker i första hand.
 5. 5
  Lär dig att behandla dator, spionprogram och och lära sig att undvika skadlig kod. Några bra anti-virus/spyware program är Avast, Malwarebytes, Spybot, AVG, och Spyhunter. Det finns många anti-virus/spyware program där ute, och en del är gratis.
 6. 6
  Lär dig att programmera. Programmering är en av de viktigaste färdigheter i teknik, om ingen kunde programmera det skulle finnas någon world wide web eller ens Windows! Vi skulle inte ens ha videospel, MP3-spelare, eller bara om något annat elektroniskt. (Vi skulle fortfarande ha ljus, förstås.) Vissa programmeringsspråk är Python (Rekommenderas för nybörjare), C, C + +, C #, Java och PHP. Du kan lära dig en del programmering på webbplatser över hela webben. Om du vill börja programmera, prova HTML. Det finns några mycket trevliga tutorials på
 7. 7
  Använd ett Unix-eller Linux Unix familjen av operativsystem är mycket vanligt med några av de mest tekniskt kunniga människor i världen. Denna familj av operativsystem är gratis, där pris och du är fri att visa källkoden som används i dem. I dessa familjer av operativsystem finns det också bättre programmeringsverktyg och bättre tekniska verktyg än vad du kan hitta på fönstren. En enkel distribution av Linux för människor som är ny på Linux är Ubuntu Linux-distribution, kan det finnas på http://www.ubuntu.com
 8. 8
  Gå med i en online-gemenskap av andra tech gurus och var inte rädd att ställa frågor.

Tips

 • Att bli tekniskt kunniga kommer inte att ske över en natt, och du kan inte stanna kunniga. Världen är en föränderlig plats, hålla koll på genombrott och nya produkter!
 • Välj enkla frågor för att lära om eller börja med något du redan vet om.

Varningar

 • Betonar inte ut dig.

Saker du behöver

 • En dator
 • Tillgång till Internet