Wku

Hur man blir en expert på datorer

Expertizing innebär att hålla motivet eller materia mestadels i handen.

För att bli en expert på datorer som du behöver för att förstå de många olika områden i en dator. Det kommer att ta lite tid och engagemang. När du blir en expert, felsökning allmänna och specifika frågor kommer att vara några problem alls!

Steg

Hur man blir en expert på datorer. En dataexpert måste behärska datorns maskinvara.
Hur man blir en expert på datorer. En dataexpert måste behärska datorns maskinvara.

Stegen i detaljerna

 1. 1
  En dataexpert måste behärska datorns maskinvara.

Du måste veta mjukvara och Java uppdateringar manus eller vet hur man ska kontrollera om något är rätt att ladda ner något. Felsökning, operativsystem (O, och O / S relaterad felsökning och olika programmeringsspråk. Du måste veta vissa typer av ord som ska användas på den dator som orden felsöka du fick veta vad det betyder. Felsökning är när du fixa ett problem som är därför det är en av de viktigaste orden på datorn som om du inte kan gå på internet och du hade sett ordet felsöka och du inte vet vad det betyder, kan du förstöra hela nätverket.

 1. 1
  Steg för steg du behöver lära dig. Börjar med "Windows"-system är bättre och enklare sätt. Lär dig varje grundläggande funktionerna i Windows. Börja arbeta med "Windows-registret". Om du äger en Mac, då OSX kommer vara standard för dig, men oroa dig inte. Det är väldigt lätt att behärska och bekanta med.
 2. 2
  Först av allt du behöver veta "fundamenta och historia generationer av datorer".
 3. 3
  Då måste du behärska grundläggande programmeringsspråk som "c".
 4. 4
  Sedan lär windows programmering med 'Visual Studio 6.0'.
 5. 5
  Nu är det god tid att komma ur "windows" och komma in i "linux". "Fedora" eller "Ubuntu" kommer att vara det bästa alternativet.
 6. 6
  Lär skalskript tillräckligt väl. Försök att komma ihåg de flesta kommandon och filter. Använd 'vi' editor istället för "gedit" eller en sådan typ av GUI redaktörer.
 7. 7
  Lär datorarkitektur, operativsystem grunderna.
 8. 8
  Sen när du har avslutat alla ovanstående, är det bästa tiden att gå med en hårdvara och nätverk kurs.
 9. 9
  Då kommer du att kunna hitta sätt att bli expert själv.
 10. 10
  Efter att du har gjort allt som nämns ovan kommer du att kunna felsöka de flesta allmänna frågor och kommer att hänvisas till som en "dataexpert" till alla runt omkring dig.

Stegen i korthet

 1. 1
  Ta en dator kurs. Människor är mer benägna att lyssna på någon som har en erkänd examen under deras namn. Även om det bara är att passera sin GCSE DET!
 2. 2
  Kontrollera att du har en dator. Eller ännu hellre en gammal man så att du kan prova olika saker. Prova att experimentera med en Linux CD som regelbunden användning av kommandorader kommer säkert att öka din snabb dator kunskap!
 3. 3
  Vara beredd att fixa. Varje gång datorn går fel, avgå själv att fastställa det själv. Du har Internet nu och besöka Flashback Forum kan du kommunicera med andra som har haft samma problem.
 4. 4
  Var inte rädd för din dator! Vad har du att förlora genom att greja med att registret om datorn redan är i en oanvändbar? Du kan spara dig besväret att ominstallera Windows (eller vad operativsystem du har).
 5. 5
  Vid fastställande av andras datorer, se till att få en flash-enhet med följande: AVG free installationsfilen (ifall de inte har någon anti-virus), CCleaner, Auslogics Disk Defrag installationsfilen och Firefox eller Opera (för att introducera dem till den alternativa). Du kan använda dessa program för att frigöra utrymme, inaktivera startprogram som kan orsaka konflikter och söka och förstöra virus. Du kan också lämna dem på datorn om de är oskyddade.
 6. 6
  Läs teknisk support forum för att känna igen symptomen på välkända problem. Till exempel en långsam och okänslig dator kunde indikera ett virus och underlåtenhet att starta upp i Windows kan vara en drivkraft problem.

Tips

Mental tips

 • Lär dig varje försökspersoner med intensiv koncentration.
 • Ge betydelse för felsökning eftersom det är den sak som människor behöver en expert mesta.
 • Sluta inte revidera de gamla lektionerna.
 • Förbättra dina kunskaper genom att skapa algoritmer snarare än att bara genomföra tidigare gjort algoritmer från boken.

Andra tips

 • Bli medlem på Flashback webbplats är Wich ligger på www.techguy.org adress. Var noga med att svara på så många problem med en lösning som möjligt
 • Kontrollera att du har en Windows-CD om du inte kan åtgärda problemet och måste börja om från början och se till att du kan använda den
 • Kom ihåg dessa användbara verktyg för att komma in bakom kulisserna på Windows XP och Vista, msconfig och tjänster. Skriv in start och kör bar
 • Hiren Boot CD kommer att bli en stor del av din mjukvara.
 • Var inte rädd för att leka med ny programvara.
 • Behåll en kopia av nedladdade program för att spara tid ladda ner senare och använda som en backup om den senaste versionen / uppdatering av ett program går magen upp.
 • Om du bara arbetar med operativsystem och programvara, gör det i en virtuell maskin så att du inte riskerar att stöka datorn.

Varningar

 • Att vara en expert på datorer är en livslång process. Om du är genuint inte intresserad av Datorer, försök inte att vara. Det kommer att orsaka mer skada än vinst.
 • Gå till det om och endast om, är datorn din passion och kärlek.
 • Se till att du inte kommer att göra någon dator problemet värre genom att ha viss kunskap om det innan du fixa dina grannar PC
 • Inte fippla inte med inställningarna på en perfekt fungerande familj dator. Har en gammal 128MB RAM grundläggande torn som dina vänner skrotade år sedan för att göra det med! Sedan röra runt tills ditt hjärta är innehållet!

Saker du behöver

 • En andra grundläggande dator för backup och ting testning med
 • Datorkunskap
 • En flash-enhet med viktiga verktyg
 • En anständig sökmotor, eller använda Google för lösningar.
 • 22-i-1 skruvmejsel set.
 • En avbitartång eller Plus.
 • Digital multimeter.
 • Anti-statiska enhetsfiler

Ord från författarna

Vi är tacksamma för varje enskild person som läser, ändra eller förbättra denna artikel.