Wku

Hur man tränar Dungeoneering på runescape som en icke medlem

Dungeoneering är en av de senaste kunskaper på Runescape, släpptes den 12 april 2010. Dungeoneering är tillgänglig för gratis spelare och betalande spelare likadana, även icke-medlemmar inte kan komma åt alla funktioner. Denna färdighet tränas genom räder fängelsehålan våningar under ett enormt slott som heter Daemonheim att få erfarenhet. Läs vidare för instruktioner om hur man börjar träna denna färdighet, men observera att denna artikel innehåller spoilers.

Steg

Hur man tränar Dungeoneering på runescape som en icke medlem. innehåller spoilers.
Hur man tränar Dungeoneering på runescape som en icke medlem. innehåller spoilers.
 1. 1
  Res till Daemonheim. Det finns några sätt att göra detta. Du kan resa via Daemonheim färjan ligger väster om Al Kharid banken (båttur är gratis), eller du kan resa till fots upp östkusten av vildmarken tills du kommer dit. När du får en ring av släktskap, kan du även använda den för att teleportera dit.
 2. 2
  Tala till Dungeoneering handledare. Du kommer att få en ring av släktskap, vilket gör att du kan teleportera Daemonheim och bilda Dungeoneering parter. Handledaren kan också förklara mer om Dungeoneering, och även dela viss information om Daemonheim och dess förflutna.
 3. 3
  Tala till fremennik bankiren står framför slottet. Du måste satsa alla dina objekt innan du kan skriva Daemonheim, utom Ring släktskap och en Orb av Oculus, om du har en. Oroa dig inte, kommer vapen och rustningar lämnas inne i fängelsehålan.
 4. 4
  Ange Daemonheim slottet. Det är lämpligt att bära din ring av släktskap för att spara inventering utrymme. Vid denna punkt, kan du bilda ett parti. Det finns två sätt att plundra en fängelsehåla: i ett parti eller solo.
  • Till RAID solo:
   • Högerklicka på Ring of släktskap.
   • Klicka på "Öppna part gränssnitt".
   • Klicka på "Form Party".
   • Välj ett golv (om det är första gången, kommer bara våning 1 vara tillgänglig).
   • Välj en komplexitet (om detta är första gången, kommer bara komplexiteten 1 vara tillgänglig).
  • Att plundra i en part:
   • Högerklicka på Ring of släktskap.
   • Klicka på "Öppna part gränssnitt".
   • Klicka på "Form Party". Alternativt, kan du be att gå någon annans fest.
   • Bjud in andra spelare att ansluta din fest. Försök att rekrytera spelare som finns i din bekämpa nivå sortiment. Det hjälper också om de kan få tillgång till samma golv som du kan.
   • Välj ett golv (du kan bara välja golv tillgängliga för alla spelare i ditt parti).
   • Välj en komplexitet (du kan bara välja en komplexitet tillgänglig för alla spelare i ditt parti).
 5. 5
  Klättra ner fängelsehålan stege. Det finns två: De ligger på vänster och höger sida om du möter norr och är precis utanför dörren till slottet. När du har klättrat ner, kommer du befinner dig i ett rum med olika dekorationer och föremål, och Smuggler kommer att vara i centrum. Objekt kommer att vara utspridda på borden, som ligger i ett hörn av rummet. Beroende på komplexiteten du har valt, bör det finnas olika typer av mat och utrustning kringspridda.
 6. 6
  Ta vad du behöver, och utrusta några av de vapen eller rustningar du hittar. Håll maten nära till hands, eftersom det kan läka dig under strid. Om du är på komplexiteten 2 eller högre, kan du köpa eller sälja varor till Smuggler. Var noga med att plocka upp några färgade knapparna som ligger på golvet, eftersom dessa används för att öppna vissa dörrar.
 7. 7
  Ange dungeon rum genom någon av dörrarna från start rummet. De flesta monster i Daemonheim är aggressiva och kommer att attackera dig. Plocka upp några tangenter du hittar kringspridda, och samla användbara föremål som monstren har sjunkit.
 8. 8
  Fortsätt genom resten av katakomb-liknande fängelsehåla. Antalet rum du kommer att få arbeta med beror på storleken på din fest och om du har valt att plundra en liten, medium eller stor fängelsehåla. Var noga med att bekämpa alla monster du kan, eftersom slåss räknas mot din Dungeoneering Prestige. Det är inte tillrådligt att köra ifrån en strid.
 9. 9
  Använd Daemonheim kartan (finns under din mini-map) för att se alla rum som du inte har låst upp ännu. Kom ihåg att vända kameran norrut först, innan du öppnar kartan, eller annars kartan kommer att vara mycket förvirrande. Chefen monster rummet (om du har låst den än) indikeras med en dödskalle symbol. Om du inte raid alla rum i varje dungeon, får du mindre erfarenhet i slutet.
 10. 10
  Avsluta alla rum innan man beger sig in chefen rummet. Ta gott om mat (företrädesvis korta Strålfeniga ål eller jätte plattfisk) med dig. När du når komplexitet 2, kan du fiska inne Daemonheim. När du besegra boss monster, klättra upp för stegen i slutet av rummet för att avsluta RAID.
 11. 11
  Titta på hur mycket erfarenhet du har fått. En pop-up kommer att visas på din skärm, avprickning upp din XP. När det har slutat räkna, kommer du att tilldelas ett antal polletter. Antalet polletter du får motsvarar en tiondel av xp du får (avrundning). Du kan byta dessa polletter för belöningar med belöningar Trader utanför Daemonheim.

Tips

 • Försök att få spelarna lägre än din egen nivå i ett parti. Monstren kan vara lite mindre kraftfull.
 • Försök att få igenom så många rum som möjligt, även om de inte behövs. Detta ger dig mer erfarenhet.
 • Du kommer att finna det lättare att träna Swedish Friendship som en icke-medlem om du redan har alla dina andra färdigheter tränas till nivå 50 och uppåt. Även med höga nivåer kommer du fortfarande tycker att du inte kan öppna vissa dörrar eftersom du behöver mer kunskaper. Om du inte kan öppna en dörr, betyder det att du kommer att få mindre erfarenhet i slutet av raid.
 • För att öppna dörrar och samla / modifiera resurser, kan du behöva en hammare, en novite hacka (eller bättre), en novite yxa (eller bättre), och en krutdurk. Förvara dessa objekt med dig hela tiden.
 • Även om det är bara en sista utväg, kan du dö en massa gånger. Även om det har en EXP straff, tar det inte bort några objekt som den verkliga RuneScape världen.
 • Om ovanstående inte kan göras på grund av en låg smithing nivå, be någon med en hög smithing nivå, företrädesvis en vän, för att göra utrustningen för dig.
 • Kom ihåg att du kan använda Home Teleport i din spellbook helst för att återgå till smugglaren. Det kan vara en bra idé att skapa en gatestone innan du teleportera, så du kan komma tillbaka till din ursprungliga plats mycket snabbare.
 • Den första boss monster du kommer att stöta på insidan Daemonheim kommer sannolikt att vara den "glupska Behemoth". Denna chef är lätt att besegra, eftersom det kommer att ha en näringskälla i rummet för varje medlem i ditt parti (eller bara en). Om varje spelare står mellan monster och en näringskälla samtidigt attackera, kommer du att finna att det inte kan läka mellan angrepp och du kommer att kunna besegra det snabbt.
 • Här är en lista, som beskriver de olika komplexitet. Med varje raid du fylla i, kommer du att låsa upp en ny komplexitet, tills du kommer till nivå 6.
  • Komplexitet 1: Endast strid. Armour och vapen ges. Ingen butik lager.
  • Komplexitet 2: Combat, Fiske, virkessåg, Firemaking och matlagning. Armour och vapen ges. Minimal butik lager.
  • Komplexitet 3: Nu även Utvinning Smithing vapen och Runecrafting. Endast pansar ges. Smith dina egna vapen. Ökad butik lager.
  • Komplexitet 4: Göra rustning tillåtet (alltså: Crafting). Ingen rustning eller vapen tilldelade. Fler i butiken.
  • Komplexitet 5: Inga F2P kompetens tillsätts. Samma som komplexitet 4 för F2P. Ökad butik lager.
  • Komplexitet 6: Inga F2P kompetens tillsätts. Full komplexitet. Gör din egen utrustning. Ordinarie butikspris lager.
 • Objekt inuti Daemonheim värderas enligt nivåer. Endast nivåerna 1-5 finns tillgängliga för icke-medlemmar. Om du tar emot ett objekt som du vill använda i varje raid, kan du binda den till dig genom att högerklicka på den och välja "Bind". På nivå 1 Dungeoneering, kan du binda ett objekt och 125 av en typ av runa eller pil som denna. Du kommer då att få denna punkt igen i början av varje raid.
 • Bind ett nytt vapen eller platebody varje gång din attack eller försvar kan du utrusta en ny. Det bästa och ibland enda sättet att få dessa avancerad utrustning är till Smith den, där du behöver massor av rostiga mynt för att köpa malm, mynt du kunde ha köpt mat eller mer armor med. Bindande avancerade och bästa utrustningen för att själv sparar tid och arbete.

Varningar

 • Glöm inte att göra mat och rustning när det är möjligt. Glöm inte att bryta malm när den är dyrbar och du stöter på det.
 • Döden är säker inne Daemonheim. Du kommer inte att förlora några objekt och kommer att teleporteras tillbaka till smugglaren så att du kan komma in i fängelsehålan igen. Men du kommer att få mindre erfarenhet för varje död du har i slutet av raid.
 • Kom ihåg, är det enda sättet att bli av med en garanterad leverans objekt för att förstöra den. Tänk innan du binder.
 • Får inte spelarna högre planat än dig i en fest. Ju högre nivå en gruppmedlem är än dig, desto starkare monster.