Wku

Hur man spelar en sjukvårdare i Team Fortress 2

Medic, den tyska livsuppehållande för Team Fortress 2. Medic spelar rollen av stöd. Trots att förlora sin legitimation, kan han rädda någon från döden och läka dem tillbaka till hälsa i sekunder. Om fångad i en kamp, ​​kan Sjukvårdare hålla lite mark med sin Spruta Gun och komma nära med Bonesaw. Och om han slår sig ihop med en tung och sparkar i sin Medi Gun kraftfulla ÜberLaddning har Medic förmågan att riva allt i sin väg.

Steg

Hur man spelar en sjukvårdare i Team Fortress 2. Lär känna sina vapen.
Hur man spelar en sjukvårdare i Team Fortress 2. Lär känna sina vapen.
 1. 1
  Lär känna sina vapen. Varje Medic har en 40/150 Spruta Gun (Primary), den klass som definierar Medi Gun (Sekundär) och deras sista utväg, det Bonesaw (Melee). De kan också låsa upp en rad alternativa vapen genom att framgångsrikt slutföra Medic Achievements.
  1. Använd Bonesaw sparsamt, på nära håll. Fiender i närstrid är alltid kul, och närstridsvapen har tagit ganska uppsving vid makten sedan Team Fortress Classic (TFC) kofot, men inte får cocky. Spara din Bonesaw för smygande strejker bakifrån, eller om din angripare är bredvid dig och retirerande är inte ett alternativ. Annars, du är oftast bättre att läka en annan lagkamrat och låta dem avsluta jobbet åt dig istället.
  2. Använd sprutan Gun för distans skott. Som namnet antyder, avfyrar Syringe Gun injektionssprutor. Det är inte det mest kraftfulla vapnet i TF2, men det är ofta underskattad av de flesta spelare. En erfaren spelare kan vara dödligt med sprutan Gun i sina händer.
   • Observera att nålarna från sprutan Gun faktiskt avfyra något till höger om där hårkorset är. Brand på en vägg från olika avstånd och titta där nålar landa för att få en känsla av var att sikta. De båge också nedåt ganska snabbt. Du måste sikta uppåt och åt vänster med sprutan Gun om du tänker träffa några fiender från ett avstånd. Detta innebär dock göra det användbart att skjuta över Short Hills.
   • Sprutan Guns nålar färdas genom luften långsamt, vilket kan göra dem lätt för andra spelare att undvika dem. Ha detta i åtanke.
   • Försök med sprutan Gun att ge skydd eld för ditt lag. De ska bo i luften tillräckligt länge för att resa på fiender som gillar att kringgå och tillbaka från hörnen.
   • Brand medan fienden är på väg mot dig * Eftersom sprutans Guns projektiler rör sig genom luften långsamt, är det en bra strategi att skjuta om en fiende jagar dig, med dig antingen står stilla, rör sig mot honom, eller backa. Om han rör sig mot dina sprutor, är han mer sannolikt att bli träffad och därmed dö.
   • Ta del av in i en "kritisk zon", då dina attacker kort bli kritiska träffar. Detta är användbart för din Spruta Gun, eftersom du skjuter en störtflod av kraftfulla nålar på en gång. Denna rad kritiska nålar kan ofta ta ner en tung med full hälsa, om det syftade på rätt sätt.
  3. Använd Medi Gun att läka dina lagkamrater. Detta är i huvudsak en given, dina lagkamrater kommer att respektera dig för att kunna läka dem effektivt och snabbt.
   • Den största förändringen till Medic sedan TFC är hans förmåga att läka från ett avstånd. Du kan nu utrymme själv ut från mellan din lagkamrat som du bota dem för att undvika stänk skador. Du behöver inte hålla hårkorset på spelaren för att hålla läka dem, så du bör titta runt ofta för att hålla ett öga på resten av slagfältet, det är en bra idé att leta efter andra sårade spelare, och hålla ett öga på för att närma sig och.
   • Förutom helande, kan din Medi Gun höjer en spelares hälsa till 150% mer av sin maximala hälsa. Detta kommer att sakta återgå till sitt maximum när du slutar läka dem. Du kan berätta hur "överhelad" en spelare är den vita glödande / pulserande kring hans eller hennes hälsa kors, ju större denna glöd, desto mer overhealing de har fått.
   • Du kommer att tjäna en "hjälpa kill" om du Hela en lagkamrat som blir en kill punkt.
 2. 2
  Använd din ÜberLaddning att göra dig och en av dina lagkamrater oövervinnerlig för en kort tid. Som du läka spelare, kommer du att märka att den lilla baren på nedre högra hörnet av din HUD kommer att börja fylla själv. Detta är din ÜberLaddning mätaren. När detta når 100%, kommer Sjukvårdaren meddela att han är "laddad". Genom att högerklicka kan du aktivera ÜberLaddning, vilket kommer att göra din helande mål helt osårbar för högst 10 sekunder.
  • Observera att du och ditt mål inte kan fånga poäng när ÜberCharged. På samma sätt kommer du och ditt mål inte att kunna bära fiendens intelligens (flaggan). Men du kan fortfarande förhindra fienden laget från att ta en erövringspunkt medan ÜberCharged.
  • Din ÜberLaddning mätaren fyller snabbast när läka en skadad spelare. Det fyller långsammast när overhealing en spelare som redan är på 150% av sin maximala hälsa. Detta ger Sjukvårdare ett incitament för att ta hand om hans laget som helhet, snarare än att fästa sig till närmaste Heavy.
  • Tillkännagivandet av "Jag är laddad!" kan höras av fiender i närheten. Om du vill täcka upp denna kontrollampa signal så att de är mindre benägna att vara beredd på det, kan du ringa för en Sjukvårdare (eller någon annan sång kommando) precis som mätaren når 100%, och det kommer att åsidosätta den passiva " Jag är laddad! " tillkännagivande.
 3. 3
  Oroa dig inte för mycket om att döda fiender. Sjukvårdaren är nästan uteslutande ett stöd klass, så han inte kommer att delta i så mycket slåss som skulle en soldat eller annan klass. Trots detta får du massor av hjälp döda punkter genom att hålla andra spelare läkt som de tar ut fiender.
 4. 4
  Glöm inte läka andra sjukvårdare också! Detta är en punkt som de flesta Medics tenderar att glömma medan i frontlinjen. Sjukvårdare regenererar långsamt sin hälsa över tid, men inte tillräckligt snabbt för att vara användbar under strid. Bra Sjukvårdare bör se upp för varandra. Om du är skadad, var inte rädd att ringa för en Sjukvårdare som alla andra. För det mesta, är det kollegor före kamrater. Healing annan Sjukvårdare på ditt team för att rädda hans liv kommer att se till att han fortsätter att läka och hålla bygga sin ÜberLaddning upp.
 5. 5
  Ställ dina prioriteringar. Massor av spelare gillar att skrika för en Sjukvårdare för den skull få din uppmärksamhet framöver hålla dem läkt - trots att de har full hälsa. Även om det är bra att hålla mer vokala lagkamrater kratsade, se till att du håller alla andra liv också.
 6. 6
  Lås medic suppleant utrustning genom att fylla i medic prestationer. Sjukvårdare har 36 klass-specifika prestationer som gradvis låsa tre unika objekt.
  • Den Blutsauger ersätter sprutan Gun efter att ha avslutat 10 Medic prestationer. Varje nål som slår en motståndare kommer att läka Medic för 3 HP. Nackdelen med detta vapen är att det kommer att minska din egen takt för hälsa återhämtning.
  • Den Kritzkrieg ersätter ÜberLaddning. Detta är olåst efter att uppnå 16 Medic prestationer. En laddad Kritzkrieg låter Sjukvårdaren att bevilja en annan spelare en 100% kritisk träffsäkerhet i 10 sekunder. Den laddar också 25% snabbare än Medi Gun, men det ger inte osårbarhet. Använda hån för Kritzkrieg (Oktoberfest) ger dig 10 livsenergi, men du är sårbar medan hån animeringen spelas upp. Detta används bäst när ensam och i brand.
  • Den Übersågen ersätter Bonesaw. Detta uppnås genom att låsa upp 22 Medic prestationer. Den Übersågen svängningar 20% långsammare än Bonesaw (ca en svängning per sekund), men varje träff debiterar Medic ÜberLaddning mätare med 25%.
   • Observera att du kan växla tillbaka till din ursprungliga utrustningen när som helst genom att gå karaktären loadout (default knappen M eller via TF2 menyn (dvs. hit Escape)).

Tips

 • Kom ihåg, som en Medic, är det bästa du kan göra bota någon. Det är en bra klass för att få en känsla för spelet med.
 • Om du använder en ÜberLaddning att ta ut en Sentry, ta ledningen under tryck för att absorbera knockback från Sentry, vilket gör att din ÜberCharged lagkamrat att attackera den med minimalt motstånd.
 • Så småningom, med tiden kommer du att börja märka hur lång tid det tar att läka vissa klasser. Detta spelar en nyckelroll i spotting förklädda Spioner. Om du är helande en Heavy som är i kritiskt tillstånd, men är tillbaka till full hälsa i bara en sekund, ta fram det Bonesaw.
 • Stanna bakom din sköld! Om du är helande en soldat eller en tung, är det oftast en bra idé att hålla dem mellan dig och vad fienderna råkar skjuta på er båda, om det inte finns en bekväm hörn att gömma sig bakom. De kan absorbera raketer och kulor mycket bättre än du kan, och det hjälper ladda din ÜberLaddning, att starta upp!
 • I de avancerade multiplayer alternativ, slå på laget Medic Autocall, som signalerar vilka spelare behöver läka även om de inte gör det, liksom den läka växla, vilket låter dig börja läka med bara ett klick, snarare än att behöva hålla ner du musknappen.
 • Om du har fler än en angripare i en grupp, är det möjligt att byta mål i mitten av din ÜberLaddning, men du kommer att straffas för detta. Din ÜberLaddning töms betydligt snabbare om du har fler än en spelare ÜberCharged på en gång. Oavsett är detta en skrämmande strategi som är värt att hålla flera spelare oövervinnelig för en stund.
 • När du får en anständig grepp om flödet av spelet, kommer du att finna att vid vissa tider du bäst kan stödja din lagkamrat genom att attackera, istället för att fortsätta att Överhelning honom. Kanske en spion har fått mellan dig och honom, och går för ett rygghugg, eller de bara kunde använda lite extra skada på ett mål. Det är knepigt eftersom en strid kan förändras mycket snabbt, och din primära uppgift är att hålla din lagkamrat läkt. Ändå, varje gång på ett tag du kan göra mer nytta genom att byta till din Spruta pistol eller Bonesaw än genom att fortsätta att duscha din lagkamrat med onödiga Medic kärlek.
 • Kom ihåg, inte bara vara fokuserad läka de mer kraftfulla klasser. Kom ihåg att läka andra skadade lagkamrater att förbättra överlevnadsförmågan för hela teamet.
 • En Sjukvårdare ÜberLaddning fyller snabbare under installationen tid, så länge han är aktivt läka någon. Andra spelare behöver inte skada sig själva för att öka din ÜberLaddning fyllning hastighet under denna period.
 • ÜberLaddningar används typiskt i ett av två sätt: defensivt eller offensivt. Om du använder den defensivt, du använder den för att skydda dig själv och / eller din lagkamrat från döden. Detta är bättre än att dö, men kan ibland vara en partiell seger sorterar för fienden laget, om du måste använda din ÜberLaddning att rädda dig själv, då du inte kan använda den för en väl samordnad offensiv push. Å andra sidan, ibland en defensiv ÜberLaddning gör skillnaden mellan det andra laget tar en erövringspunkt och bli slagen tillbaka. När används offensivt, har du fler valmöjligheter när, var och till vem för att använda din ÜberLaddning, så se till att kommunicera med ditt team för att dra maximal nytta av denna avgift för att ta ner en Sentry, eller att göra så mycket skada fienden laget som möjligt och nå ditt lags mål.
 • Sjukvårdare, kanske ännu mer än de andra klasserna, behöver veta var de vård-kit finns på varje nivå. Var inte rädd för att hålla dem för dig själv (med anledning).
 • Om du är paranoid om att stöta på en, är det mest effektiva sättet att "Spy check" för att gå in i den misstänkta spelaren. Om du passerar genom den spelaren, då han inte är en spion, och är på ditt lag. Om du inte kan gå igenom spelaren, då han är en spion.
  • Förklädda Spioner får nu en slumpmässig hälsa när de dölja. Om du ser en lagkamrat som är helt överhelad, och du eller en annan Sjukvårdare har inte botade honom, så är han sannolikt att vara en spion.
 • Det är bättre att använda din ÜberLaddning förtid för att rädda dig själv än att dö med 100%. Om din hälsa doppar i det röda eller det börjar bli för varmt, det är nog en bra idé att högerklicka och leta efter närmaste lagkamrat än att försöka en reträtt och risk att dö med en rätt bra ÜberLaddning.
 • Det hjälper till att kommunicera dina avsikter till ditt team. Den inbyggda röstkommunikation är ovärderlig för detta, så se till att använda det om du har en fungerande mikrofon. Om du planerar att ÜberLaddning närmaste Pyro medan du har helande en Demoman, låt dem veta, så att han inte springa till sin död.
 • Så du har lyckats överleva tillräckligt länge för att fylla ÜberLaddning mätaren, nu, vem ska du använda den på? Detta beror nästan helt på situationen, men i de flesta fall en soldat, Heavy, Pyro, eller Demoman är din bästa insats. Dessa mål du förmodligen kommer att vilja använda din ÜberLaddning på, typiskt Pyros används för offensiva skjuter, följt av Heavys för försvar, Demomen eftersom de kan använda Klisterbomber att ta ut flera vaktposter och är säkrare än att använda en ÜberLaddning på en Tungt, och Soldier, mindre lämplig på grund av sin reload tid, men ändå ganska skadligt, följt av ingenjör eftersom det ibland är det enda sättet att förhindra en avgörande Sentry från att gå ner. Använd ditt bästa omdöme för att avgöra vilken klass bäst kan utnyttja din ÜberLaddning under nuvarande omständigheter.
  • Dessutom, med tanke på valet, kommer du antagligen att använda din ÜberLaddning på de mer erfarna spelare på ditt lag, de som är benägna att använda den till full effekt istället för att slösa bort det. Vanligtvis (men inte alltid) dessa kommer att vara de människor på toppen av ditt team resultattavla.
 • Det är ibland bäst att hålla ÜberLaddning som ett hemligt vapen, till exempel när du följer en Pyro eller en tung, och du ser ungefär fyra fiender framåt. De kommer att förvänta att döda dig utan några problem, men för det mesta kommer de inte förväntar sig en ÜberLaddning. Använda ÜberLaddning på en Tung eller Pyro kommer att sluta kampen i sekunder, vilket ger både dig och Heavy / Pyro en massa poäng.
 • Var noga med att hålla ett öga för spelare som kräver en läka. Du kan enkelt höra dem ropa "Medic!" eller "Doktorn!", liksom att se ett litet rött kors ballong visas över huvudet. Du får också se ett meddelande visas i chattfönstret.

Varningar

 • Många spelare kommer att agera som om de är oövervinnerliga när de ser att de helas, och kommer att ladda in en säker död. Medan frontlinjen bekämpa Medics är en ovärderlig tillgång för laget, tillåter inte övermodig spelare att dra dig ut för långt tillsammans med dem. Ibland kommer det att bli nödvändigt att låta en övermodig lagkamrat rusa till sin död för att bevara ditt lags helande förmåga och dina framsteg mot nästa ÜberLaddning.
 • Medics är högprioriterade mål, särskilt till, medan du kan snabbt läka andra spelare att lägga ut sina flammor, kan du inte göra samma sak för dig själv.
 • Var försiktig med förklädda fientliga Spioner. De kan också bli botad av din Medi Gun. Många Spies kommer att försöka få en läka eller ställa dig upp för ett rygghugg genom att efterlysa en Medic, så alltid vara bara lite försiktig. Framför allt, försök att se till att den person du ÜberCharging är faktiskt på ditt lag!
 • Även om du och ditt mål inte kan ta skada medan ÜberLaddning är aktiverad, kan du fortfarande slås runt av explosioner, till exempel från Rockets, Klisterbomber, eller attacker Sentry. Vara noga med att inte få skiljas från din målgrupp.
 • Efter att ha använt upp din ÜberLaddning, kan du frestas att gå ut i en eldsvåda av härlighet med din spruta Gun brummande eller Bonesaw sång. Skicka inte! Ditt lag kommer säkerligen att behöva läka under tiden du väntar på att återskapas och springa tillbaka upp till fronten. Det är bäst att gå i pension tillbaka mot den bakre delen av kampen och börja bygga mot din nästa ÜberLaddning, och låt de stridande klasserna hanterar sög upp allt motstånd är kvar.
 • Observera att ÜberLaddning inte skyddar mot vissa miljörisker, t.ex. kartan Tja s tåg, som omedelbart kommer att döda någon spelare som det träffar.