Wku

Så att slå kranen

"The Crane" är ett skicklighetsspel där du sänker en mekanisk klo i ett glas ruta i hopp att haffa ett pris. Det ser lätt, men de flesta människor sällan vinner. Det är möjligt att vinna, men du måste ha tålamod och du måste veta när man ska sluta.

Steg

Så att slå kranen. De flesta maskiner har en inställning som kan ställas in av operatören för att dra åt klo gång i X antal försök med lite randomisering.
Så att slå kranen. De flesta maskiner har en inställning som kan ställas in av operatören för att dra åt klo gång i X antal försök med lite randomisering.
 1. 1
  De flesta maskiner har en inställning som kan ställas in av operatören för att dra åt klo gång i X antal försök med lite randomisering. Effektivt, innebär detta att klon blir "lös" för det mesta, men kommer att dra en gång i varje x mängd varv (i genomsnitt - inte nödvändigtvis var N: te varv) så att folk vinner varje så ofta.
 2. 2
  Vissa maskiner har även en dubbel styrka inställning som får dem att greppa med full styrka först och lossa efter en tid ger intrycket att leksaken fångades men lyckades smita.
 3. 3
  Allt detta gör effektivt maskinerna mer som ett slot spel maskin snarare än en beroende på skicklighet.
 4. 4
  Vissa äldre maskiner har dock klorna med fast styrka från tur till tur. Detta beror på att dessa maskiner har klor vem styrkor fixeras med en skruv genom att öppna maskinen. I dessa fall skicklighet kan göra skillnad:
 5. 5
  Välj din maskin. Spela inte en maskin som endast har en rätt och framåt knapp, när du har tryckt & släppte varje knapp en gång klon kommer att sjunka utan att du får chansen att anpassa sig. Du vill ha en joystick och en "drop"-knappen.
 6. 6
  Välj din leksak. Du behöver en som är på topp-om den har en arm eller svans fastnat under en annan leksak, kommer det inte komma upp. Klon är stark nog att lyfta en leksak, men inte till un-kila fast den. Också uppmärksamma hur långt de klo-track räckvidder-leksaker mot glaset är en no-go.
 7. 7
  Placera klo över den. Stå framför maskinen för att göra vänster-höger, utan stå bredvid maskinen att göra framåt-bakåt. Den spegel som är i de flesta maskiner skruvar upp djupseende.
 8. 8
  Släpp klon när du tror att du har det.
 9. 9
  TITTA klo. Några klor drift vänster eller höger, några rotera och ändra placeringen av stiften.
 10. 10
  Du har förmodligen inte få det. Om stiften inte stänga, eller släppa av djuret utan att lyfta det, sluta. Maskinen är trasig eller riggad. Om det tog det, sedan sjönk det, försök igen. Om det missade helt, justera (glöm inte att kompensera om den driver).

Tips

 • Lägg inte i mer än ett spel är värt kvartal på en gång. Maskinerna ger inte förändras, och ibland är det uppenbart efter ett spel att det inte kommer att fungera.
 • Veta när man ska sluta. Du kan förmodligen få en mycket likartad, bättre-made leksak för 5-10 dollar på Wal-mart eller en galleria. Om du har spenderat två dollar, på allvar utvärdera om det är värt det och om maskinen fungerar.
 • Ja, dessa smycken maskiner är winnable. Böja sig ner för att få en bättre siktlinje på om klon är rätt placerad. Klorna stänger oftast hårdare, men du måste vara mer exakt.
 • Veta när att inte ge upp. Ja, tappade klon det och det suger, men kanske nu det ska vara lättare att greppa.
 • Leta efter speciella maskiner. Ibland finns det maskiner som bara stannar när du vinner, även om avgiften höjs.
 • Starta inte om du kan bara spela ett spel.
 • Vissa maskiner, med (silver) gjuten metall dörrar är tillverkade på ett sådant sätt att du kan nå in och haffa ett pris! Endast på platser som lågprisbutiker mestadels. Om armen är smal nog och något är tillräckligt nära rännan, kan chansen vara stor till din fördel!

Varningar

 • Försök inte slår på maskinen, vissa har tilt mekanismer och kommer att låsa upp om du gör. Det också är ogillat att göra detta, kan du bli ombedd att lämna.
 • När når in att haffa en leksak (om du har valt att), rör dig inte för snabbt eller annars i processen för att nå in eller dra ut saker hända. Mening, lemmar fastna, blir ärmarna fastnat och andra slumpmässiga händelser. Var smart, vara smidig, vara cool och inte fastna på maskinen eller av innehavare.

Saker du behöver

 • Många, många håll eller polletter
 • En kvalitet kran spel (lycka till!)