Wku

Hur man lägger till färg på ditt namn i Call of Duty

Call of Duty-serien omfattar Call of Duty 1 (även känd som COD) och Call of Duty 2 för PC. Call of Duty 3. Call of Duty 4, som nyligen lanserats för PC, är en del av Call of Duty-serien, men inte har färg för namn. Därför kommer följande steg fungerar inte för Call of Duty 4.

Men i Call of Duty 1 och Call of Duty 2, tillägger färg som lite kreativitet till sitt namn som gör personen ännu mer unik än en annan allierad. Denna artikel kommer att hjälpa dig att lära dig att färga ditt namn i Call of Duty 1 och 2, och även lära dig olika knep såsom att kunna fördubbla färg ens namn.


Obs: Coloring namn i COD4 (för PC) fungerar bara i menyn men inte i spelet, alltså, när du är i en server på Call of Duty 4, kommer ditt namn inte dyker upp i färgade formen.

Steg

Hur man lägger till färg på ditt namn i Call of Duty. Öppna upp Call of Duty 1 eller 2 i multiplayer formulär.
Hur man lägger till färg på ditt namn i Call of Duty. Öppna upp Call of Duty 1 eller 2 i multiplayer formulär.

Version en

 1. 1
  Öppna upp Call of Duty 1 eller 2 i multiplayer formulär.
 2. 2
  Klicka på multiplayer alternativ.
 3. 3
  Hitta det område som kallas spelarnamn, och klicka på där det står okänd soldat. För nya spelare är det förvalda namnet Okänd soldat, men om du redan har ändrat ditt namn innan, kommer det att visas i stället för okände soldatens.
 4. 4
  Håll ned Skift och tryck på de sex viktigaste, att producera ^. Symbolen ^ måste komma före alla färgämnen siffror för att visa och genomföra färgen.
 5. 5
  Tryck på en siffra för en färg. Färgerna visas i bilden nere till höger, med varje nummer färg är den färg som kommer att dyka upp i spelet.
 6. 6
  Skriv ditt namn i, med hjälp av de två sista stegen för att passa dig. Du kan färga ditt namn så mycket du vill, tills du träffar spelarens maximala Namn karaktär.
 7. 7
  Tryck på Enter när du är klar, och det kommer att spara och tillämpa ditt nya namn.

Version två

 1. 1
  Tryck på tilde-tangenten (~) samtidigt redan i Call of Duty 1 eller 2 multiplayer.
 2. 2
  Typ / namn i den rektangel som visas, kallas konsolen.
 3. 3
  Håll ned Skift och tryck på de sex viktigaste, att producera ^.
 4. 4
  Tryck på en siffra för en färg.
 5. 5
  Skriv ditt namn i, med hjälp av färg som du har valt hela namnet.
 6. 6
  Tryck på Enter när du är klar, och du kommer se att ditt namn har ändrats i spelet (om du redan är i ett spel, om inte, så kommer det att ha tillämpat, men du kommer inte att kunna se så om du inte kolla din multiplayer inställningar.)
 7. 7
  Tryck på tilde-tangenten (~) igen, för att stänga konsolen och återuppta ditt spelande.

Tips

 • Det finns ett sätt att "dubbel färg" ditt användarnamn, vilket görs genom att placera två "^" tecken följt av två av samma färg, som ^ ^ 11. När du skriver detta i, en uppsättning av ^ 1 kommer att ses, men frukta inte. Detta är vad som ska hända - Dubbla färga ditt namn inte används ofta, men det färgar ditt namn i det nedre vänstra hörnet (där det visar dödar och dödar) och även färger ditt namn när du pratar i spelet. Detta ger extra kreativitet och färg till ditt spel.

Varningar

 • Använda "tvåfärgade" tips kan orsaka förvirring till motståndare i spelet. Även om det sätter färg på ditt användarnamn i meddelanden och Kill / Death längst ned, det visar ditt namn på matchprotokollet (när du håller ned fliken) som det gör när du väljer namn, och därför innehåller färgen tecken (t.ex. ^ 1) samt, separera ditt namn isär varje plats du lagt till färg.
 • Call of Duty 4 medger för ändring av färg i ditt namn. Skiftet ^ Metoden gäller fortfarande.