Wku

Hur man blir en allmän (lvl 50) i Halo 3

Någonsin undrat hur dina medspelare ingen allmän symbol bredvid sin gamertag? Vill du bli en av de bästa i Halo 3? Väl här artikeln kommer att hjälpa dig. Kom ihåg den här artikeln förklarar bara ett sätt att få den allmänna rang men du måste komma ihåg att det finns många andra sätt.

Steg

Hur man blir en allmän (lvl 50) i Halo 3. Prova att spela dubbel.
Hur man blir en allmän (lvl 50) i Halo 3. Prova att spela dubbel.
 1. 1
  Prova att spela dubbel. Det enklaste spellistan för att få en generell rangordning är i Team Doubles. Om du inte har en stor grupp av fyra spelare, bör du spela Double Team. Du kan spela med en kompis eller inte men att spela med ett starkt rekommenderas.
 2. 2
  Spela baneman. De flesta fall i Halo 3 kräver att du dödar din motståndare (s). Eftersom mål baserade speltyper är oftast inte i Double Team, bör du lära dig hur man dödar De förefaller nästan 1/3 av tiden ändå.
 3. 3
  Börja med att spela ensamvargar. Inte som en uppvärmning utan som en lektion. Det kommer att lära dig hur man ströva omkring ensam och hur man handskas med 1v1 strider (eller mer). Du kan använda vad du lärt dig i Lone Wolves och tillämpa den på Double Team. Fundera på det, om du kan besegra fem andra människor själv, hur svårt kan det vara att besegra endast 2 personer med en lagkamrat?
 4. 4
  Få en god vän eller en välkänd spelare att spela med dig i dubbel. Lär varandras tekniker, strategier, och bara bli ett med din lagkamrat. Det låter lite dumt men det är bevisat att människor som arbetar tillsammans, vinna tillsammans.
 5. 5
  Undvik att spela med randoms. Randoms är när du spelar ensam med andra som du inte vet, de flesta den tid de aldrig pratar och stinker. Du kan kommunicera med dina vänner och inställningar med dem. Har du inte vänner? Försök att gå till mlgpro.com eller bungie.net att hitta någon.
 6. 6
  Kom ihåg att följa de tumregler för halo 3. Avsluta varandras dödar, få karta kontroll, kommunicera, och försöka att inte stressa för mycket över ett videospel.

Tips

 • Ge inte upp. Förlora några spel kan resultera i att du vill ge upp alla tillsammans. Det finns alltid bättre spelare, men hur fick de så bra? Öva. Att gå tillbaka för att spela sociala baneman mot gäster kommer inte att förbättra ditt spelande. Att spela mot spelare som utmanar din zon gaming komfort kommer att resultera i många dödsfall på båda sidor, men samtidigt kommer du att lära och utöka dina tekniker i stridssituationer.
 • Kom ihåg, när du blir en nivå 50 det ingen roll om du faller ner till en nivå 1. Detta fungerar eftersom Halo 3 poster din högsta kompetens som någonsin uppnåtts i din spelhistorik. Tyvärr kan du förlora EXP för att sluta. Till exempel: 10/9/07 - Du får en nivå 50 och har 600 EXP (Du är en allmän.) 10/10/07 - du släppa ner till en nivå 47 och fortfarande har 600 EXP.. (Du är en allmän.) 10/11/07 - du släppa ner till en nivå 44 och har 598 EXP för att sluta två gånger. (Du är inte en allmän.) Kort sagt, du måste bara vara en nivå 50 en gång, men du måste hålla din EXP 600 eller högre.
 • Låt inte några förluster få ner dig. Alltid gå in i ett spel självsäker och redo att spela.
 • Detta kan låta grymt, men om du verkligen behöver för att få en ny partner, skaffa en. Om du går positiv och han går negativt nästan varje gång, måste du gå vidare och få en ny partner. Jag vet att det låter grymt, men om du verkligen vill att 50, kan man lika gärna.
 • Inget av dessa steg kräver att du hacka! Fuska inte, och alltid spela rättvist.
 • Läs "relaterade Google" artiklar nedan för att lära dig några enkla strategier och tips om hur du kan förbättra din skicklighet.
 • Spela kul men spela smart, men inte mer än göra det. Spela in tidigt på morgonen, sugen att 50 inte kommer att få dig någonstans. Dina reaktioner kommer att vara begränsad och din ilska kommer bara att öka. Kom ihåg, genom hela dagen, ta regelbundna pauser. Detta betyder inte att köra 200 miles, simma i Atlanten, och bestiga Everest, innebär detta att 10-20 minuters pauser varje så ofta, kommer du att se en stor förändring i ditt fokus och uppmärksamhet om du gör.
 • När du är klar med ett spel måste du känna att du gjorde allt i din makt för att hjälpa ditt team. Om du inte känner på detta sätt så ska du tänka på vad du borde ha gjort för att hjälpa ditt lag vinna. Även om du gjorde vinner du bör tänka vad man kunde ha gjort för att få ett lag att döda, till exempel när du och din partner skjuter på samma person, eller du kunde ha gjort bättre genom att inte dö så mycket. Det beror helt på hur det andra laget spelar. De kanske rusar en hel eller de kan vänta på dig att göra det första draget. Men kom ihåg att vad du än gör se till att det är ett team beslut och inte bara på egen hand.

Varningar

 • Avstå från att fuska eftersom du kommer att förlora din X-box live konto och kan även ha din X-box förbjudits X-box live.
 • Detta är bara ett sätt att få en nivå 50 och i särklass en av de enklaste. Om du vill försöka få en 50 i objektiv, slayer, etc, sedan bara att sätta igång. Detta är endast föreslås.
 • Köp inte din 50. Medan du kan höra om folk köper deras 50, kan du inte lita på en fullständig främling för att ge dig en 50, eller skapa en för dig. Merparten av tiden kommer de att be om Microsoft-poäng, eller Live koder medlemskap. De flesta av dessa transaktioner resulterar i förlust för ägaren, den person som säljer 50 kommer sannolikt bara återställa kontot från dig, och hålla betalningen.
 • Om du köper din 50 du kommer bara att ytterligare skam den en gång förtjänstfullt namnet. Om du tjänar 50 däremot, kommer du att kunna hålla din egen mark i striden och spela som en riktig general.

Saker du behöver

 • Xbox 360 3 månaders guld eller 12 månaders guld-kort
 • Halo 3
 • Mythic kartor
 • Legendary kartor
 • Heroiska kartor
 • Xbox Live
 • Ett headset, är kommunikation viktigt (se till att du pratar med).
  • möjligt - Bra lagkamrater, för Team Slayer, eller en bra lagkompis för dubbel.