Wku

Hur får man internet på din PSP (enkel version)

Har du någonsin tittat på guider för instruktioner om hur du får Internet på din PSP Slim eller PSP? När man läser det, har du någonsin varit förvirrad över alla dessa ord i artikeln, och slutligen gav upp? Tja, med den här artikeln, kan du få internet på din PSP Slim eller PSP med en enkel att använda guiden.

Steg

Hur får man internet på din PSP (enkel version). Slå på din PSP och gå till rubriken "Inställningar".
Hur får man internet på din PSP (enkel version). Slå på din PSP och gå till rubriken "Inställningar".
 1. 1
  Slå på din PSP och gå till rubriken "Inställningar".
 2. 2
  Rulla hela vägen ner och du hittar "nätverksinställningar". Tryck på X.
 3. 3
  Välj "infastructure mode", tryck på X.
 4. 4
  Välj en anslutning för att redigera. Välj [Ny anslutning].
 5. 5
  Välj "Scan", och tryck antingen på X eller tryck höger på d-pad.
 6. 6
  Välj förbindelse hittades. Det kommer att visa anslutningen namn (SSID), The Security Code Type, WEP, och signalstyrkan.
 7. 7
  Välj anslutning (er) som du vill att din PSP för att ansluta till varje gång du använder din webbläsare. (Dessa kan ändras: Om du har fler än en anslutning, välj det när det frågar dig vad för att använda när du använder din webbläsare.)
 8. 8
  Lämna SSID som den är, eller kalla den vad du vill som min internet. Fortsätt med X-knappen, eller högerklicka på D-PAD.
 9. 9
  Om du har en WEP-nyckel, eller någon av de typer av noterade nycklar, bläddra ner till den och trycka på X eller höger på d-pad för att fortsätta.
 10. 10
  Ange WEP-nyckeln lösenord, eller någon av de andra typerna av nycklar. (Dessa tangenter finns under din router. Detta är inte ditt användarnamn lösenord.) Efter detta fortsätter genom att använda X-knappen, eller den högra knappen på D-PAD.
 11. 11
  Testa din anslutning. Om din anslutning är framgångsrik, sedan en lista ska visas med all information om din nyckel och din anslutning.
 12. 12
  Gå till webbläsaren och ange en webbplats genom att markera filen, och adressfältet. Ange en webbplats, och en lista ska visas när du väljer ENTER. Denna förteckning innehåller dina kontakter du skapat. Välj anslutning och webbplatsen ska ansluta till internet. också sätta på WLAN innan du börjar

Tips

 • Om du har fler än en anslutning när du skannar, markera en och namnge det något som Internet. Senare, välj den andra och hålla det som det är. Detta kommer att göra det lättare att komma ihåg.
 • När du ansluter din PSP på ett trådlöst internet router du skulle sannolikt att ansluta det lättare att 2wire332 eller Linksys eller inte ansluta till internet.
 • Vissa webbplatser kräver javascript och flashplayer så se till att göra det möjligt för dem.

Varningar

 • Om du har en anslutning, kan du inte komma internet utanför hemmet eller på språng såvida det inte finns en WiFi-plats.
 • Använd din grannes åtkomstpunkt är olagligt utan tillstånd.