Wku

Hur man återställer ett björnbär

BlackBerry ® är en av de bäst säljande smartphones. Det gör att du kan göra allt från att prata med textning till att ta bilder. Telefonen har även web-surfning funktioner som gör att du kan kolla de senaste nyheterna eller sport medan du är på språng. Ibland, smartphone eller några av dess funktioner kan fungera felaktigt på grund av trådlösa eller tekniska problem. Om felsökningen inte fungerar, kan du behöva återställa en BlackBerry ®. Smartphone kan kräva antingen en mjuk eller en hård återställning, beroende på frågan.

Steg

Hur man återställer ett björnbär. Håll din BlackBerry ® påslagen.
Hur man återställer ett björnbär. Håll din BlackBerry ® påslagen.

Blackberry ® hård återställning

 1. 1
  Håll din BlackBerry ® påslagen.
 2. 2
  Öppna batteriluckan på baksidan av BlackBerry ®. Du måste ta bort batteriet.
 3. 3
  Vänta upp till 30 sekunder och sätt sedan i batteriet på baksidan av telefonen.
 4. 4
  Stäng batteriluckan. BlackBerry ® ska starta och fungera normalt.

BlackBerry ® mjuk återställning

 1. 1
  Starta om BlackBerry ® genom att prova mjuk återställning metoden. Du måste lämna telefonen påslagen för denna återställning metod. Denna teknik kräver att du använder knapparna på telefonen i stället ta ut batteriet.
 2. 2
  Håll ner "alt"-tangenten och tryck sedan och håll höger "shift"-tangenten. Du måste trycka på båda knapparna samtidigt.
 3. 3
  Tryck på "backsteg / Delete"-tangenten samtidigt som man fortsätter att trycka ner "alt" och höger "Shift"-tangenterna.
 4. 4
  Vänta på BlackBerry ® för att återställa. När detta händer kommer du att se skärmen stängs av. Det kan ta några minuter eller mer för smartphone för att återgå till de normala inställningarna.
 5. 5
  Släpp tangenterna när displayen på BlackBerry ®-skärmen stängs av.

Tips

 • Vissa återställningsanvisningar får endast gälla särskilda BlackBerry ® smartphone-modeller, så det är alltid bäst att kolla instruktionsboken. Du kan också kolla med din operatör för att lära sig att felsöka telefonen frågor. Dessutom kan vissa tillverkare och trådlösa tjänster utför en master reset, master klar eller en fabriksåterställning. Detta raderar inte BlackBerry ®-data och inställningar och återställer telefonen till fabriksinställningarna.
 • Utföra en BlackBerry ® hård eller mjuk återställning inte bort någon av dina sparade data eller inställningar. Endast en total återställning torkar bort allt från telefonens minne, förutom fabriksinställningarna.
 • Inte alla BlackBerry ® smartphones visa "Alt," höger "Shift" och "backsteg / Delete" tangenterna på samma sätt på QWERTY-tangentbord. Emellertid är placeringen av nycklarna densamma. Se telefonens bruksanvisning för att kontrollera nycklarna.

Varningar

 • Försök inte mjuk återställning metod om du har en modell som BlackBerry ® Pearl eller BlackBerry ® Storm. Dessa telefoner har inte ett QWERTY-tangentbord, men de inkluderar SureType ®-teknik eller en SurePress ® pekskärm. Följ lämpliga riktlinjer för att fastställa dessa telefoner genom att konsultera en manual eller genom att kontakta din operatör.