Wku

Hur att hitta din födelsedag på neopets

Många användare, när du uppmanas med att sätta i en födelsedag, bara bläddra igenom och välja en slumpmässig födelsedag sedan glömma bort det. Merparten av tiden, det är inte viktigt eller behövs igen. Dock har Neopets bytte inloggningen och sätta in din födelsedag när du loggar in krävs. Kontot är inte förlorat för alltid,

Steg

Hur att hitta din födelsedag på neopets. Logga in på ett konto som du har tillgång till, eller skapa en ny.
Hur att hitta din födelsedag på neopets. Logga in på ett konto som du har tillgång till, eller skapa en ny.
 1. 1
  Logga in på ett konto som du har tillgång till, eller skapa en ny.
 2. 2
  Bli vän med ditt förlorade konto. Du kan göra detta genom att gå till mitt konto -> neofriends -> Neofriend Begäran & Lägg ett Neofriend.
 3. 3
  Titta i din neofriends lista för kontot. Du kanske tror att det är meningslöst, eftersom du uppenbarligen inte kan acceptera, men det kommer faktiskt få tillbaka ditt konto. Vad vi behöver här är ålder, och du kan se att utan att bli accepterade.
 4. 4
  Avstämningsdag, ålder anges, och subtrahera den åldern från innevarande år. Bra, nu har du en bit av den information-året. Året är antingen den du har eller året innan beroende på månad och dag.
 5. 5
  Återkom med några dagar för att se om åldern har förändrats. Om åldern har förändrats, betyder att födelsedagen var inom den tidsperiod som du kontrollerat. Du har nu månaden. I dag borde vara vilken dag som helst från när du kollat ​​det sista på dagen det förändrats. Också, subtrahera ett år från den du hittade.
 6. 6
  Försök att logga in med den information du har samlat.
 7. 7
  Ovanstående metod fungerar inte längre. Neopets har nu ändrats vad som visas på den neofriend listan. Om kontot inte har accepterat din begäran kommer åldern att visas som???. Samma sak gäller för om de har accepterat din förfrågan och väljer att behålla sin ålder privat. Däremot kan du fortfarande använda denna metod om du har en redan accepterad neofriend som kan kolla åt dig.

Alternativ metod

Du kan använda denna metod vid kontroll av åldern för födelsedag, men det är inte nödvändigt.

 1. 1
  Slutför steg 1-4 från ovan. Du behöver fortfarande året för att göra detta.
 2. 2
  Gå till inloggningsskärmen och sätta i det året du spelade.
 3. 3
  Påbörja en process för eliminering genom att gå igenom de månader och dagar en efter en. Du måste börja med 1 januari. Om 1 januari inte fungerar, sätter i januari 2: a och så vidare. När du kommer till slutet av januari, börja om på februari.
 4. 4
  Kom ihåg vilken dag du slutade på när du inte kan fortsätta, så att du kan börja om igen nästa dag.

Tips

 • Om du försöker den alternativa metoden och du får så småningom fram till den dagen du försöker att logga in och sedan ändra året till den föregående. Så om du försökte logga in på 21 juni med år 1981 och du bara sätta in 21 juni försök sedan år 1980 för varje dag efter juni 21.
 • Kom ihåg att detta tar tid, och det är bättre att vänta än att inte ha kontot alls, speciellt om du har viktiga saker på den.
 • Om du är dålig på att komma ihåg, försök att hålla ett papper nära datorn för att spela in allt. Saker du skulle vilja spela in är: året för födelsedag, de dagar du kollat ​​din neofriends listan, och månad / dag du slutade på om du ska försöka att logga in varje dag.
 • När åldersförändringar, subtrahera ett år till den du ursprungligen spelades in.

Varningar

 • Det tar lång tid.
 • Du kan bara försöka logga på 3 gånger dagligen

Saker du behöver

 • Ett konto kan du inte logga in.
 • Ett konto kan du logga in.