Wku

Hur man tjänar mesos i Maplestory

Tjäna din mesos på bara några dagar! Spelar ingen roll om du är en Explorer, Cygnus Knight, Aran, Evan, dubbla blad, eller en del av motståndet!

Steg

Hur man tjänar mesos i Maplestory. Utbilda och få mesos.
Hur man tjänar mesos i Maplestory. Utbilda och få mesos.
 1. 1
  Utbilda och få mesos. PQ kommer att ge belöningar som du kan sälja för mycket mesos. Uppdrag ger också belöningar och mesos att du kan behålla eller sälja. Kontrollera att du har roligt när du spelar! Vissa PQS ger dig utrustar att du kan använda eller sälja.
 2. 2
  Gör Orbis eller eos torn quests varje dag för ungefär en vecka eller så och sälja alla de rullar du får. Var och en kan gå för ca 90-200k, vilket kan få dig en hel del om du får tillräckligt med rullar. (High Level krävs)
 3. 3
  Loot eller tåg på Sakura Cellions i Amoria. De ger en löjlig summa pengar i förhållande till deras nivå. (Lättare att få till) Men pysslingar i Masteria ge långt mer mesos per droppe och har en mycket bättre droppar inklusive steelys och svarta paraplyer. För att gå dit, första resa till New Leaf City genom att köpa en tunnelbana biljett i Kerning City och reser med hjälp av gratis taxi längst till vänster på kartan. Sedan gå till den vänstra sidan av kartan tills du ser portalen, det är där troll allemansrätten. (LV 40 +)
 4. 4
  Försök att plocka upp mesos som är kvar av andra användare. Ett bra ställe för plundring för nybörjare är tunnelbanan i Kerning City. Detta är nästan reserverad för en synd.
 5. 5
  Under maplestory evenemang där lönn objekt är tillgängliga, jakten på vapen och blad lönn, sedan sälja dem för vinst.
 6. 6
  Försök att spela under 2x timmar drop rate. Den genomsnittliga tiden är 2-4 pm PST (5-7 PM EST). Nexon värd dem när det finns en rollback, på MapleStory födelsedag (maj), sommar, eller på semester.
 7. 7
  Kontrollera FM för goda affärer, och säljer dem (Detta kommer att bli mycket svårt och tidskrävande eftersom proffsen säljer LV 10 - grejer för 100K).
 8. 8
  På söndagar, köp hajarna från 7: e dag marknaden och sälja dem till handlaren till ett högre pris.
 9. 9
  Sälj berömmelse till aktörer som är villiga att köpa den för 50k eller högre.
 10. 10
  Om du fortfarande har pärlor från nett pyramid, använd dem! Du får chansen att få ett bälte!
 11. 11
  Vara en tillfällig HOBO! Jag vet vad ni tänker "Jag är i det offentliga, i ett spel med över 10m människor och jag vill inte göra mig själv ser ut som en idiot." -Jo min vän, tro det eller ej, men omkring 85% av MapleStory bästa spelare bett om pengar, föremål, och även quest hjälp. Och bara titta på var de är nu, på den översta leden i hemsida MapleStory. Så vad jag försöker komma hit är, är det ok att fråga folk om saker, är det ok om du är i offentligt gör det, du är i ett spel så du bör inte vara blyg för att göra någonting.
 12. 12
  Gå till monster karneval och få en massa lönn mynt. Byta dem med Spiegelman till halsband, rulla dem med kulor och sälj.
 13. 13
  Köp grön penslar på ninja slott i världsturné, och sälja dem för 200k, gör du dubbla det belopp som den säljer för!
 14. 14
  Do pvp, lösa in dina gallent emblem för mystery rullar och recipies och sälja dem för 4-6mil.

Tips

 • Använd New Leaf City-exklusiv trolldrycker. Dessa drycker / livsmedel kommer att läka den mest HP och MP med minsta mängd som används av mesos.
 • "Power Guard" är en färdighet för Pages och Fighters som kanalerna 40% av några fysiska skador fördes till monster som behandlat det. Så du skulle bara ta in 60% av den skada som du skulle ha tagit om du inte har denna färdighet i. Mindre HP potions att köpa betyder mer pengar.
 • "Invincible" är en färdighet för Präster som släcker ut 30% av fysiska skador tas in när maxade. Idealisk för att du använder Heal mindre ofta.
 • "Haste" är en färdighet för Thief-relaterade klasser som ökar din hastighet och hoppa. Om du hade bemästrat denna färdighet, kan du sälja Hastes för ca 50k per uppsving.
 • "Soul Arrow" är en färdighet för Wild jägare som ersätter behovet av Crossbow pilar, under en begränsad tid.
 • Om du är en prelat / präst / biskop, kan du hitta HP potions föråldrade om du max "Heal" direkt efter en punkt i Teleport. Heal fyller alla dina HP och de flesta av ert partis HP när maxade. Du behöver fortfarande MP potions, though.
 • I den 7: e dag marknaden, tar varje post upp en slits i Set Up avsnitt, så du kan vara bra om du skapar flera tecken att hålla fler objekt.
 • "Meso Guard" är en färdighet för Chief Bandits som när maxade, tar 77% av alla skador mottagits och kanaler den till din meso istället för HP. På de nivåer när du ska börja använda den, kommer 100 hk kosta mer än 100 meso. Plus, hjälper det att ta i skada när döda bossar.
 • Överväg att köpa Meso magneter, punkt Påsar, Magic skalor och Wing stövlar för ditt husdjur, så att de kan plocka upp din mesos och objekt, medan du tränar.
 • Om du är en trollkarl av något slag, hittar du den skicklighet "MP Eater" användbart. När maxade, har den skicklighet en stor framgång för att ta del av ett dödat monster MP och ge den till dig. Du kommer inte maxa detta mycket tidigt, men.
 • Ta alla dina monster droppar.

Varningar

 • Anser inte hacking, vilket är MapleStory motsvarighet till fusk. Den sätter dig på en orättvis fördel till andra Maplers som inte hacka (majoriteten) på grund av den extra EXP och pengar du kommer att skörda. Inte bara kryssa bort det den allmänna befolkningen, men den ger en 30-dagars förbud, följt av en Permaban. Det var en period som kallas "Hacker Era" från början i november '06 till juni '07 där hacking var nästan okontrollerbar. Sedan dess är ovanligare hackare nu att upptäcka.
 • Inte KS (Kill Steal). Det finns ingen verklig konsekvens av Kill Stealing andra sedan som ges av spelare, men Fame gör en inverkan på spelet utrustning klokt. Så det är bättre att spela fint med andra spelare.
 • Meso Exploatera är ett dåligt val att göra mesos, Inte bara det destabilisera FM ekonomin, men Nexon kan göra en återställning på regionen. Detta hände i juli 2010 och november 2010.

Saker du behöver

 • En Nexon ID
 • MapleStory spel