Wku

Hur att dominera i multiplayer Call of Duty 4

Den här artikeln beskriver hur du dominera i multiplayer Call of Duty 4.

Steg

Hur att dominera i multiplayer Call of Duty 4. Först blir förtrogen med spelet och de grundläggande koncepten för att slåss och flytta.
Hur att dominera i multiplayer Call of Duty 4. Först blir förtrogen med spelet och de grundläggande koncepten för att slåss och flytta.
 1. 1
  Först blir förtrogen med spelet och de grundläggande koncepten för att slåss och flytta. Det rekommenderas att du slog den enda spelaren innan du försöker att kämpa på nätet.
 2. 2
  Bekanta dig med dina vapen. Lära sig hur varje vapen skott och deras detaljer. Till exempel har ditt vapen en hög eldhastighet? Vad är nivån på rekyl? Hur lång tid tar det att ladda om? Är det bäst på nära håll eller på avstånd? Att veta svaren på dessa frågor kan hjälpa till att förbereda dig att välja det bästa vapnet för just din situation.
 3. 3
  Lär dig att använda granater. Stun och frag granater är särskilt användbara mot flera fiender i en tät, sluten miljö, t.ex. en byggnad i högkvarteret flerspelarläget.
 4. 4
  Bekanta dig med hjälp av din radar. Radarn är ett viktigt verktyg som kan visa var dina fiender är, och är särskilt användbar i Free-for-All matcherna på nätet. Men kom ihåg att radarn bara visar var människor är om de avfyra sina vapen, om de har ljuddämpare på sina vapen de är i huvudsak osynliga för radar.
 5. 5
  Efter det, börja träna själv hur man reagerar på vissa situationer. Om en fiende rusar in i en byggnad där du gömmer, börjar man ta eld? För att bli bra måste du kunna svara på dessa situationer med delad andra reflexer och korrekta beslut som kommer att rädda dig och dina lagkamrater, men kommer fortfarande att besegra dina fiender.
 6. 6
  Öva ta skydd! Att lära sig att ta skydd är ett av de viktigaste verktygen i spelet. Om du får skott, ta skydd bakom en mur kan rädda ditt liv. Men kom ihåg att vissa ytor kan penetreras av kulor (som kan användas till din fördel). Till exempel om din fiende gömmer sig bakom en tunn betongvägg, kan du slut på honom genom väggen, dina kulor kommer att ge honom mindre skada, men du bör ändå kunna göra slut på honom ganska snabbt.
 7. 7
  Med tanke på ovanstående punkter, börjar utveckla en strategi som passar dig. Om du är en krypskytt, öva dig att bege dig till bra sniper spots och ha tålamod. Om du föredrar att rusa rakt in i striden, lära sig att stressa, skjuta från höften, och använda granater.

Mer avancerade tekniker

 1. 1
  Ha en go med en prickskytt om förutsättningarna tillåter det. Misty och regniga förhållanden tillåter dig att ta skydd på platser där du inte kommer att stå ut. Byggnader med sprickor och hål i väggarna gör att du nästan oövervinnelig så länge ingen kommer upp bakom dig. Du kan plantera minor bakom dig för att undvika detta. Kom ihåg att använda huka och utsatta positioner till din fördel - en prickskytt liggande i högt gräs är ofta omöjlig att upptäcka. Kom ihåg, när prickskytte, tålamod är key.In SAS VS. Spetznaz spel, krypskyttar är ännu effektivare, eftersom de bär Ghillie kostymer. Också, ge inte upp när din målgrupp hukar bakom en vägg. Skjut väggen, och chanserna är, kommer du att döda honom genom väggen
 2. 2
  Få headshots om du känner dig säker - de är en omedelbar döda. Med prickskyttegevär på långt håll syftar inte på huvudet! En krypskytt sköt på långa avstånd bör normalt syfta till bröstet. Closer eller fortfarande mål bör eftersträvas på huvudet.
 3. 3
  Boom! Bilar i multiplayer kartor kan explodera. Använd RPG, granater, C4, eller kulor för att skjuta på en bil tills det börjar brinna och så småningom exploderar. Detta kan få dig stilrena dödar om fiender gömmer sig bakom fordonen. Men se upp inte får stänga, bilar har en hög explosion sortiment (mer än en granat).
 4. 4
  Använd flyganfall klokt. När du ringer i ett flyganfall, se till att du har en UAV radar på din sida, så att du kan se var fienderna är belägna men inte placera flyganfall på Red Dot platser men leda dem lite och förutse deras rörelser i mappa för att få maximal effekt. I huvudkontoret spelläge, sikta runt byggnaden eller området med målet.
 5. 5
  Voice chat kan vara ett mycket användbart verktyg när det gäller taktik, men spelet går snabbt och många människor inte använder sina headset för meningsfulla ändamål i Call of Duty 4. Även enkla budskap såsom "Man kommer in från övervåningen" kan enormt hjälpa ditt team, kan vem reagera och ta hand om flanker.
 6. 6
  Använd hörlurar eller surroundljud Audio Setup. Detta kan hjälpa enormt för att höra var dina fiender är. Med hjälp av en bra ljudinställning kan hjälpa mest fritt fram för alla matcher.
 7. 7
  Gå tyst Du kan få en enorm fördel genom att plocka bort en fiende laget bakifrån med en UAV jammer, bandolier och en ljuddämpad P90 eller MP5 (MP5 är bättre för tystade) Stick bort från alla andra och använda mindre använda vägar att komma runt fienden lag, med dem som pekar åt andra hållet och dig bakom med inget sätt att bli upptäckt, kan du utlösa förödelse på dem.
 8. 8
  Den ACOG har en användning Pröva "quicksniping" med en M40A3 med en fastsatt ACOG. Det kan verka kontraproduktivt, men är mycket snabbare på kortare avstånd och ökar skadorna på en garanterad kill på en icke-ångvält när du har bromskraft appliceras 100 - (75x1.4) = -5 hälsa. Detta innebär att det dödar din motståndare i en kula även om skjuten i foten. Detta gäller endast för M40A3.
 9. 9
  Och slutligen, om du verkligen vill förbättra din undanglidande i närstrid försöker hoppa runt och skjuta och med hjälp av stadiga mål du kan skära ner en fiende i sekunder. Också för att vinna fördel på en person som kan gömma sig runt ett hörn springa och hoppa runt hörnet. Detta kommer att helt ta dem med överraskning och när de återfår fattningen du förhoppningsvis kommer att ha dödat dem.
 10. 10
  Campare Ta ut alla campare, eller helt undvika dem. Ta ut campare snabb som möjligt. De flesta campare har Claymores, så kontrollera dina hörn. Om det behövs kasta en stun eller blixt i rummet. I vissa fall benägna ner bakom en Claymore och kniv på baksidan av det och det kommer att explodera. Vet alla campingplatser så att du vet var du ska leta för campare.

Tips

 • Skapa egna klasser som är anpassade efter dina kunskaper och önskemål. Ta del av vad vapen de bästa spelarna använder och försöka införliva dessa i ditt spel. Glöm inte att välja tre perks klokt, alltför.
 • Den rödpunktsikte är din vän. The ACOG kan vara användbart i vissa situationer, till exempel med en automatkarbin, flera kulsprutepistoler, M249 SAW och M60 på en karta som Bog, men på medellång och nära håll ACOG tar längre att sätta upp och är svårare att sikta in med, och det moln ditt synfält, både runt den omedelbara målet och resten av skärmen.
 • Aldrig bullrush in utan att veta var dina fiender är att de kan gömma sig och väntar på att meja ner den som kommer i. Om någon är bra i "bullrushing", är det bara för att han är mycket bättre än de som han dödar.
 • . Glöm inte om UAV, flyganfall, och helikoptrar Om du får tre fiender i rad utan att dö, tjänar du förmånen att kalla in en UAV för att söka av området och visa dina fiender på din radar i 30 sekunder, men kom ihåg att vissa människor kan ha UAV Jammer Perk, som utelämnar dem från din radar. Den flyganfall är ett kraftfullt verktyg som du låser upp efter att få 5 kills i rad utan att dö. En airstrike samtal i jetplan för att släppa bomber på en plats som du väljer. Efter 7 kills utan att dö du har låst möjligheten att kalla in en helikopter, som kommer att flyga runt i kartan plockar bort fiender. Akta helikoptern kan nedskjuten av rollspel och marken brand (du kan använda detta om dina fiender kalla in en helikopter).

Om det i början av en match spara helikopter tills du dör för att få dig ett annat.

 • Använd din kniv. Det är en one-hit kill och avgörande för stealth tecken. Det kan också spara dig i en nära håll, då den är snabbare än omlastning eller byta vapen men underrättas du bara ska använda din kniv om du är snabb med det eftersom om du har någon erfarenhet av att använda kniv och saknar dig kommer att dödas och ser mycket dumt. Mitt råd är att byta knivknapp som ligger nära dina fingrar och kommer att vara bekväm och lätt att använda i oväntade närstrid. Knappen jag skulle rekommendera på en PC är den "E"-knappen eftersom det är nära till fingrarna.
 • Gå solo! Omvänt kan flankerande ett gäng upptagen fiender också löna sig, och du kan få hela laget döda om du är snabb. Bara kolla dessa hörn!
 • Håll ihop! Stickning i en grupp av två oftast lönar sig bättre än att gå solo. Grupper täcker varandra och kan ta fiender ner snabbare och lättare än en enda person kan, men se upp för granater väg din väg. Fäst inte för nära, men - små grupper är lättare att omge än väl samordnade & utspridda team.