Wku

Hur man överlever nazi zombies på Call of Duty 5

Är de nazistiska zombies döda dig innan du kommer till tvåsiffriga rundor? Här finns ett par sätt att få upp till ca runda tjugo.

Steg

Hur man överlever nazi zombies på Call of Duty 5. Hålla bort NaziZombies (2 spelare).
Hur man överlever nazi zombies på Call of Duty 5. Hålla bort NaziZombies (2 spelare).

Metod 1

 1. 1
  Hålla bort NaziZombies (2 spelare).
  1. Börja i första rummet genom att tilldela specifika områden för specifika spelare. Till exempel täcker en spelare ett fönster i ena änden, och en person täcker det andra fönstret nära det. Det mellersta fönstret kan kontrolleras av båda Spelare bör börja med att köpa ett vapen från väggen som pistolen gör lite skada. En del människor föredrar KAR 98k eftersom det är mer kraftfull, har längre räckvidd och med bara fem skott du verkligen få dem att räkna. Dock kanske erfarna spelare vill gå till karbin. Parera zombies genom att skjuta genom fönstren, ta ut dem på så långt avstånd som möjligt.
  2. I slutet av rundorna tre, fyra eller fem kommer du antagligen behöva besöka HELP rummet, för att få bättre vapen. Att ha tillräckligt med tid för att besöka rummet, kommer du vill använda en taktik som ibland kallas "Den sista zombie". För denna taktik, håller en person den sista zombie vid liv så att andra har tid att köra till HELP rummet, och även ombord upp alla fönster. Sedan den andra personen håller zombie liv medan den andra går till HELP rummet. För att hålla den sista zombie liv, antingen behålla ombordstigning upp fönstret när han försöker slita ner det, eller bara springa runt för att undvika honom. Poängen med att hålla en zombie vid liv är att fördröja ankomsten av en ny våg. När båda spelarna har gjort vad de behöver göra för nästa omgång, kan zombie verkställas.
  3. Nu när HELP dörren är öppen, ska en spelare ha 3 fönster, medan den andra har 2 fönster och hjälp dörr att vakta. Även om det är en bra idé att gå ombord upp fönster i rummet som du är, bör du ombord inte upp windows i HJÄLP rummet, eftersom detta kommer att leda till en hel våg av zombies kommer genom hjälp rummet på en gång istället för att sippra igenom.
  4. VAPEN Vapen är du egna personliga val men alltid försöka få ray pistolen. Kombinationen av strålvapen och en tung kulspruta har sagts att fungera bra. I avsaknad av strålvapen, är ett kraftfullt gevär att plocka bort zombies på långa avstånd rekommenderas, tillsammans med ett medium rad kulspruta eller hagelgevär för att ta ut dem när de är inne.
 2. 2
  Kom ihåg att du får 2 granater per runda så använd dem.
 3. 3
  Som du komma högre i spelet nivåer, har det fått rådet att gå upp och gå till rummet direkt ovanför rummet där du börjar. Detta beror på att det bara finns en dörröppning och ett fönster ingång, så det är lättare att slå ner zombies som förs in. Med hjälp av denna teknik, har en del människor varit kända för att komma så långt som nivå 19. Naturligtvis, när du är i detta rum, är det omöjligt att lämna utan att vara anställd "sista zombie" taktik. Du måste hoppas på bra power ups för att ge dig mer ammunition eller Insta-döda till dräpa zombies omedelbart. Använd endast en atombomb om du behöver det, eftersom det innebär att du inte får poäng. När du har fått övervåningen allt du behöver göra är att det finns en granat köpa plats på väggen, Crouch, gå fram till den, och kolla om du kan stå. Om du inte kan stå det bör hålla zombies borta eller åtminstone försena dem när de kommer i. Men om zombies över flödet kommer de att komma förbi den imaginära väggen. och alltid få en max ammo när du hittar en, speciellt om din ammunition är under 100 för varje pistol
 4. 4
  Minns kommunikation med din partner är avgörande. Alltid låta dem veta vad du gör och var du är, och naturligtvis, försöka tid ditt omlastning så någon alltid bränning. Teamwork är nyckeln till seger i detta spel.
 5. 5
  Tanken är att få makten vapen tidigt i spelet. Försök att få något av följande: Ray pistol sättas MG42 sättas bryna magnum så tidigt som möjligt. Du behöver för att maximera antalet poäng du kan få från varje zombie tidigt exempel skjuta zombie 4 gånger i bålen och sedan kniv det. Bara göra det på runt 1-2 när du behöver poäng. Det är inte en bra idé att få Kar eller karbin eftersom dessa snabbt blir föråldrade på de högre rundorna. Den perfekta vapnet combo skulle vara ett strålvapen grund av sin ammo kapacitet och skador takt, och MG42 för sin ammo kapacitet och eldhastighet. Jag föreslår kommer i hörnet med granater eftersom när du har begränsad ammunition, kan du kasta granater och de är relativt billiga. Det är bra med detta område är att du inte behöver titta bakom dig och det finns bara två möjliga ange punkter: en barriär till höger och en dörr rakt framför dig. Med två personer vara mycket försiktig av barriären området som zombie kunde fånga dig omedveten och döda dig. Den enda nackdelen är att det är svårt att köpa slumpmässiga vapen och du kommer att behöva sprint nedanför om du vill ha ett nytt vapen.

Metod 2

 1. 1
  Om du spelar co-op lät spelare 1 vidta alla zombies för omgång 1 och i slutet av nivån öppnar hjälpen rummet. Köp inte de Kar98 eller M1A1 Carbineas det kommer att bli värdelösa i senare nivåer. För de flesta poäng på nivå 1 skjuta zombies med pistol 8 gånger i benen, låt sedan bryta ner rutan, kniv dem och återuppbygga fönstret. Om din goda, bör spelare 1 har nära till 1800 punkter i slutet av nivå 1.
 2. 2
  Efter nivå 1 spelare två ska börja döda zombies. För de flesta punkter, skjuta zombies 8 gånger med pistol någonstans utom huvudet, kniv och återuppbygga fönster. Från denna punkt framåt, gå till mysteriet rutan varje gång du får 950 poäng tills du antingen får Ray Gun, MG42, Browning, eller eldkastare.
 3. 3
  Efter nivå tre bör du skjuta zombies genom fönstren och bör knifing eller få huvudet skott. Pistolen blir oanvändbar efter runda tre. Håll i främsta rummet till nivå 6, då bör du ha vapnen jag nämnde tidigare.
 4. 4
  I slutet av rundan 6 vågor av zombies kommer att vara för stor för att hantera i främsta rummet om dina riktigt bra spelare. Vid slutet av nivå 5 till spelaren med flest poäng eller bättre vapen bör öppna övervåningen i stora rummet. På nivå 6 den person som har bättre vapen eller är bättre på att kringgå zombies bör gå till i främsta rummet och springa runt pelarna till höger, bredvid fönstret med staplar. Den andra spelaren måste vara bredvid mysterium rutan, skjuta zombies som kommer hans / hennes väg. Spelaren i främsta rummet bör göra det till en vana att inte fokusera på en enda zombie orsak kunde man mycket väl smyga bakom dig. Hela poängen med att använda pelarna är att de representerar de zombies på ett sätt som du kunde flamma em alla på en, men en zombie kan bryta från gruppen om din till vårdslös.
 5. 5
  Efter nivå tio, om du gjorde vad jag sa till dig att göra, bör du ha alla bra vapen som Ray vapen och tunga kulsprutor. Om du inte sedan fortsätta göra det jag sa till dig att göra sista steget. Om du inte har alla bra vapen du ska gå upp i huvudrummet trapporna och in på baksidan av övervåningen med den enorma siktlinje. Det blir en tunn vägg som skiljer baksidan av rummet i två sektioner. En spelare bör gå till den vänstra sidan med väggen vid din sida och ungefär en fjärdedel av vägen in i vänstra sidan av väggen, i princip har en vägg på båda sidor om honom / henne. Om du inte gör det kommer zombies kommer på dig från den högra sidan också och det kommer att vara mycket dålig. Den andra personen ska vakta ett fönster i ryggen och vara ansvarig för att hålla den sista zombie. Personen i mellan de två väggarna kommer att ta mest på bördan av zombies ladda så ofta du kan.
 6. 6
  Om du spelar tre spelare sedan tilldela en till fönstret och de andra två för att gå mellan de två väggarna, medan man laddar den andra kommer eld och avsluta hans / hennes klipp och den första personen kommer eld och så vidare. Om med för spelare, tilldela en till fönstren, satte två personer på väggarna, hukande under en MG eller bryning är bakom dem täcker brand om något går fel
 7. 7
  En och en spelare medan bör byta fläckar så att andra kan få poäng och för att ge en paus för dem låg på ammunition

Tips

 • När du får i hjälpen rummet försöka få en bra pistol som raygun och sedan en snabb omladdning maskingevär.
 • Vid tillämpning av den sista zombie taktik, försöka se till att den inte har några ben, eftersom detta kommer att sakta ner honom. Men se till att du inte missar, eller du kommer att behöva vänta.
 • Under i höga halter över 10, visas max ammunition i en av de zombies du dödar för de närmaste 2 eller 3 omgångar.
 • Teamwork är ett måste för att lyckas i detta spel!
 • För de första 2 rundorna du kunde kniv zombies som ger dig fler poäng.
 • En av de bästa taktik är att öppna hjälpen rummet sedan hålla ute för liknande 4-5 omgångar sedan gå upp genom trappan hjälp rummet och sedan gå in i andra rummet till handgranat rummet och läger där, eftersom de flesta zombies kommer på du dörren rakt framför dig och ibland genom fönstret på höger sida.
 • Vanligtvis om du inte vill misslyckas lätt, inte öppna huvudrums trapporna istället gå till hjälp rummet, eftersom det också innehåller Mystery Box
 • Om du får ett strålvapen i omgångar 6 eller 7, spara den till senare om något går fel eller om det är för många zombies och svårare att döda.

Varningar

 • Om en av dina killar blir arbetsoförmögen senare i spelet kommer det att finnas lite chans att återuppliva honom på grund av den stora mängden av zombies.
 • Aldrig få overconfident vid användning av alla tekniskt fel, särskilt vid en hög nivå. Och när du får eldkastare, använda den för att döda zombies snabbare. Inte bara döda dem om du inte har en omedelbar-kill.
 • Om en av dina killar eller spelare blir nedskjutna och alltför många zombies är runt, bara lämna honom där, det finns inget annat sätt, men om han får ray gun, återuppliva honom som du möjligen kan eller får täcka eld medan återuppliva en lagkamrat.
 • När omgiven, försök att hålla ihop övervåningen nära grenades.If en av dina lagkamrater fick en stråle pistol eller dig, använd den för att göra det lättare att döda zombies på högre nivåer.