Wku

Hur man spelar Call of Duty 4 på Veteran svårigheter

Någonsin velat spela Call Of Duty 4 på Veteran svårigheter men backade eftersom du hört hur svårt det är? Tja om du läser den här handboken och följa dessa instruktioner kan du väl vara på väg att skaffa de prestationer du vill eller helt enkelt bara ha glädje av att avsluta det här spelet på sin svåraste problem.

Steg

Hur man spelar Call of Duty 4 på Veteran svårigheter. Alltid ladda när du kan.
Hur man spelar Call of Duty 4 på Veteran svårigheter. Alltid ladda när du kan.
 1. 1
  Alltid ladda när du kan. Om du inte har en fullständig tidningen och du springer in i strid är du antingen verkligen död eller verkligen tur, 99% av tiden är det den första. Ladda om när du kan så att du inte behöver göra det i en stridssituation.
 2. 2
  Ta skydd. Den mest grundläggande regeln för Modern Combat, om du inte tar skydd du kommer att bli träffad och om du blir träffad i veteran i mer än 1 sekund då du kommer att dö. Call of Duty 4 utilities en motor som förmedlar realistisk fysik så du kan tränga svagt skydd. Men till skillnad från multiplayer, kan fienderna i kampanjen penetrerar inte någon täckning. Använd detta till din fördel. Om du kämpar för att träffa en fiende, ta god notera sin ställning och döda honom genom din tunna skal, utan att behöva oroa sig för att bli skjuten. Gå benägna. Om du går liggande och långsamt kanten runt luckan då fiender kommer knappt att märka dig, förutsatt att fienden är i ögonhöjd.
 3. 3
  Skjut i kontrollerade skurar. Helautomatisk brand-som i verkliga livet-orsaker rekyl och avfall ammunition, men kontrollerade skurar syftar korrekt på huvudet är mycket effektivare. Använd din järn / red-dot sikte att få ett skott och sedan dra tillbaka avtryckaren och släpp den för att avfyra en skur.
 4. 4
  Kasta tillbaka granater. Något som Call of Duty 4 kan du göra att andra spel inte är möjligheten att kasta tillbaka Splittringgranater. Försök alltid att kasta tillbaka granater annars kan de explodera och du kan bli allvarligt skadade eller dödade. På Veteran svårigheter, fienderna har ett nästan oändligt utbud av granater så var inte rädd för att kasta dem tillbaka.
 5. 5
  Flash-bang granater. Med hjälp av en flash-bang granat är mycket användbart när du vill bedöva fiender, rensa en byggnad, undvika eller bara använda dem som lockbete. Flash-bang granater är icke dödande men de blinda och BEDÖVA fiender tillfälligt så att du kan gå in för att döda. När använda tillsammans med ett hagelgevär eller kniv är det ganska dödliga.
 6. 6
  Pistol och kniv. Förutom din primära vapen du har ett sekundärt och ett närstridsvapen. Växla till din sekundära vapen är alltid snabbare än omlastning din primära vapen när i en tuff plats. De Pistols i detta spel packa en stor punch och är ganska dödliga. Det har funnits spelare som har eliminerat hela squads av fiender med en pistol. Kniven är ett närstridsvapen som dödar i en träff. Tänk på att när du är klar med din knifing rörelse ditt vapen inte kommer att vara tillgängliga för en sekund och det är allt som krävs för fiender att neutralisera dig.
 7. 7
  Sprängämnen. Det finns en mängd olika sprängämnen i COD 4 som sträcker sig från Splittringgranater till flyganfall. Fragmenteringen granat främst används för att rensa byggnader, eliminera stora grupper av fiender eller spola fiender ute. Det kan också rikoschett utanför murarna. Den M203 granatkastare kan användas på infanteri, eller på infanteri attackhelikoptrar som potentiellt kan lämnar färre fiender att slåss.
 8. 8
  Prickskyttegevär. Prickskyttgevär kan hittas i många lägen runt nivåer och en erfaren spelare kan ta ut flera squads. Den bästa strategin är att gå benägna i ett dolt område (helst högt upp) och Sikta på huvudet skott.
 9. 9
  Veta när man ska dra sig tillbaka. Kom ihåg det meddelande som du tar emot på det första uppdraget: "! Du Hurt Lär Cover" Det är absolut nödvändigt att du följer dessa instruktioner här eftersom checkpoints är gles så dör är inte den bästa idén.
 10. 10
  Fiender slutar aldrig respawning. Du kan använda varje strategi i detta "hur" och inte lyckas förrän du inser en hel del steg har enheter som aldrig kommer att sluta respawning. Oavsett hur många du dödar och hur tunn du tror att du gör deras linjer, kommer de att vara tillbaka innan du helt kan avancera. Var beredd på att bli kreativ. Gas granater och bara vara tokig finns två sätt att komma runt det oändliga-respawn.
 11. 11
  Kontrollstationer är kung. Trots vägspärrar kan ibland vara glesa de är din bästa tillgång i att slå de svåraste nivåerna. Hur når man en hård checkpoint? Använd några av tipsen ovan. Tänk också på att vara galen bara kan fungera. (Se nästa steg)
 12. 12
  Var inte rädd för att bli galen. Varför bli galen fungerar ibland till din fördel. Om du kör framåt genom eld, dyk bakom några locket och stanna där, som kan få dig förbi de svåraste stegen i COD4. Detta är sant för 2 skäl. (1) Ditt lag är oövervinnlig och kommer aldrig att dö. (2) Dina laget bara förskott så långt som du gör. Med hjälp av dessa två fakta tillsammans, om du avancerar hårt och snabbt, så kommer ditt lag. Så småningom om du väntar tillräckligt länge framför dem, kommer de att avancera långsamt och säkert, dödar alla längs vägen, och kommer så småningom ikapp med dig. Strax efter du skärmen ska säga att du nått en vägspärr.
 13. 13
  Dra och släppa. Call of Duty 4 har en automatisk mål funktion som tidigare Call of Duty titlar. Genom att klicka på "målet" knappen när hårkorset är nära en fiende kommer att få det automatiskt centreras på fienden. Använd detta ofta eftersom det är ett bra sätt att neutralisera en trupp.

Tips

 • Tålamod. Om du inte har det, inte spela det. Call of Duty 4 på Veteran svårigheter kan vara mycket frustrerande och tidskrävande.
 • Spela på andra svårigheter först. Om det är första gången du förmodligen inte kommer att överleva särskilt länge.
 • Vissa uppdrag är hårdare. Så förvänta dig inte samma mängd fiender på varje nivå.
 • Ändra känslighet. Om du vrider upp känsligheten det kommer att bli mer lyhörd, bara tänka på en högre känslighet är inte nödvändigtvis bättre.
 • Spela varje svårighet två gånger igenom innan veteran att få mer vana vid de kontroller och varje svårighet. (Detta är en extrem åtgärd i fall du fortfarande inte få borren)
 • Tänk dig en som kommer att ge dig en fördel när tiderna är tuffa.
 • Försök med en annan kontroll system. Ibland standard styrschemat kanske inte är den bästa. Prova ett par olika sådana för att se om du gillar dem bättre.

Varningar

 • Inte få alltför in i spelet, kan du bli beroende.
 • Ta pauser. Enkelt som det kan låta, är en utvilad spelare bättre än en utmattad frustrerad man.
 • Inte blir för frustrerad, ta en paus, även de mest tålmodiga spelare har nått höga nivåer av frustration.

Saker du behöver

 • Xbox 360 eller PlayStation 3 eller PC (som uppfyller rekommenderade krav).
 • Call Of Duty 4: Modern Warfare
 • Xbox 360 controller, DualShock 3 eller sex-axeln, tangentbord eller gamepad val (PC).
 • En TV-apparat eller bildskärm (företrädesvis stödja högupplöst format via LCD / Plasma / CRT).