Wku

Hur till hacka fönster

Om du någonsin behövde information om hacking Windows, så här är två metoder du kan använda. Men kom ihåg att detta är i utbildningssyfte endast.

Steg

Hur till hacka fönster. När datorn startar, håll ned F8 innan du ser "windows startar"-skärmen.
Hur till hacka fönster. När datorn startar, håll ned F8 innan du ser "windows startar"-skärmen.

Metod ett: hacking från startsidan

 1. 1
  När datorn startar, håll ned F8 innan du ser "windows startar"-skärmen. Då kommer du till en skärm med alternativ. Din bästa insats kommer att vara "Felsäkert läge med kommandotolk". Du kan då göra som du vill.
 2. 2
  Gå ner till botten och välj "alla filer".
 3. 3
  Döp filen: Batch.bat.
 4. 4
  Gå till den plats där du sparade filen och öppna den. Detta kommer att öppna upp Kommandotolken.
 5. 5
  Om datorn har anteckningsblock blockerad, kan du använda redigering. Gå ut genom att öppna kommandotolken eller command.com och redigera maskinskrivning. Dessutom kan du även använda Microsoft Office eller något om du kan spara det rätt.
 6. 6
  Gör som du vill inne kommandotolken. Här är hur du lägger till eller tar bort konton:
  • Lägg till konto: C:> net user användarnamn / lägga
  • Ändra konton lösenord: C:> net user användarnamn * Du kommer att kunna ange ett nytt lösenord för kontot. Om du bara trycka på Enter utan att skriva något, kommer lösenordet att återställas.
  • Radera konto: C:> net lokala gruppen Administratörer # # Ett annat sätt är att öppna upp notepad, (om den inte är blockerad), och skriv in "command.com". Gå sedan till Arkiv-> Spara som. Ett användarnamn / ADD

Metod två: hacking från windows 7 cd

 1. 1
  Starta systemet från Windows 7 CD.
 2. 2
  Klicka på nästa.
 3. 3
  Välj "Reparera datorn".
 4. 4
  Klicka på Nästa i systemåterställning fönstret.
 5. 5
  Välj kommandotolken alternativet nedan.
 6. 6
  I kommandotolken, kopiera seth-filen till C-enheten. Ange följande kommando: "C: \ windows \ system32 \ Seth.exe c:" (utan citattecken).
 7. 7
  Byt seth exe-filen med cmd.exe filen med följande kommando, och typ "ja" för att ersätta filen:. "C: \ windows \ system32 \ cmd.exe c: \ windows \ syetem32 \ Seth.exe" (utan citat märken).
 8. 8
  Skriv "exit" för att starta om Windows.
 9. 9
  Tryck på shift-tangenten fem gånger, snabbt, när du är i användarnamn skärmen. I Sticky Keys fönstret, klicka på Ja.
 10. 10
  I kommandotolken skriver du "net user", "användarnamn" och "lösenord". Till exempel: net user administratör 123

Tips

 • Var inte en idiot och förstöra någon annans dator. Bara göra något liknande om du behöver tillgång till roten av Windows. Den skrevs för att lära sig bara. Också, försök inte något om du inte vet något om DOS.

Varningar

 • Det rekommenderas inte att försöka detta i skolan eller på ett bibliotek. Konsekvenserna kan vara negativt för din bekvämlighet och juridiska problem kan också uppstå. Återigen, är det inte rekommenderat att försöka detta i skolan eller på ett bibliotek om du inte verkligen vet vad du gör och hur du får ut av det.
 • Du kan åka i fängelse för att göra detta utan tillstånd.
 • Gör det här på en annan dator än din är olagligt, så gör det inte på någon annan, om du inte har fått tillstånd att göra det.