Wku

Hur ser mindre på tv

Det finns en anledning till varför det kallas en idiot box! Detta hur-till kommer att lära dig att sluta titta så mycket på TV, och att gå ut och njuta av livet!

Steg

Hur ser mindre på tv. Få en TiVo eller annan p / DVR.
Hur ser mindre på tv. Få en TiVo eller annan p / DVR.
 1. 1
  Få en TiVo eller annan p / DVR. Personer med TiVo: s och DVR ser mindre på tv, men får titta på program som de gillar. Du tycker inte att du förlorar värdefull tv-tid, och du är tvungen att välja mellan visar att du inte kan leva utan och visar att du kan göra utan.
 2. 2
  Titta på TV endast i en del av huset: vardagsrummet / vardagsrum. Bannlys TV från köket, sovrummet eller badrummet. Ännu bättre, hålla din TV på rummet i ditt hus sportsliga minsta atmosfär. Installera en stol metall vikning där som den enda möblerna. Detta sätt, om det är ett hett nyhetsartikel du måste följa, kan du fånga upp det senaste utan att frestas att hänga ut alltför länge.
 3. 3
  Titta på TV-program på DVD-skivor. Inget mer mindless bläddra och hitta något intressant.
 4. 4
  Titta visar från början till slut. Inte hoppa in och titta på det halvvägs igenom schemat. Gå online och kolla om det kommer runt igen. Om det inte är, så det var nog inte så intressant eftersom man aldrig brytt sig om att slå upp det.
 5. 5
  Ha spelet nätter. Få din grupp vänner tillsammans och spela poker, eller brädspel. Sätt på lite musik, berätta för dem att få drycker och chips, anges salsa och papper koppar. Problemfri kul.
 6. 6
  Gå ut och titta på folk bor. Umgås och läsa och titta på folk.
 7. 7
  Inte bara titta på, göra. Gå träffa nya människor genom att förena hobby klubbar som träffas efter jobbet eller skolan. Skaffa nya vänner.
 8. 8
  Stänga av TV: n under reklam.
 9. 9
  Läs böcker, eller bygga modeller.
 10. 10
  Slå på radion om du behöver bakgrundsbruset.
 11. 11
  Inte beröva dig av tv helt. Den här artikeln är hur man ser mindre på tv, så långsamt skära ner på mängden du spenderar tittar på TV per dag.

Tips

 • Kom ihåg, är det första steget för att lösa ett problem som medger att du har en!
 • Det viktiga är, att göra de saker som du hellre vill göra än titta på TV.
 • Begå till detta: titta på TV är inte dåligt. Du är inte förbjudna att titta på TV. Som sådan kommer TV-program (med tillkomsten av PVR och DVD) aldrig slut, så inte känner behov av att ta allt det i.

Varningar

 • Du kan faktiskt bli mer intressant om du gör fler saker än att titta på TV. Var medveten om att folk tycker att attraktiva.

Saker du behöver

 • DVR eller TiVo
 • Hobbyer
 • Musik
 • Vänner