Wku

Hur man titta på YouTube-videor på en iPhone

Är du ett stort fan av YouTube? Om du är någonting som jag, då du spenderar all oändlighet dag letar efter de nyaste och roligaste uppladdade videoklipp. Jo, tack vare Apples iPhone, vi YouTube missbrukare har nu vår gyllene skinnet. Den iPhone låter oss njuta av YouTube var vi än är.

En av de bästa funktionerna som Apple använder för att sälja iPhone är dess online video att titta på möjligheter genom YouTube. Detta gör att iPhone-ägare att titta på någon video de vill ha från ett bibliotek med miljontals med en ständig ström av nya laddas upp varje dag. Vad som är bra är att användarna kan utforska alla dessa nya filmer och gamla favoriter utan att lära sig en helt ny sökprocess. Den video kvalitet wi-fi är mycket, mycket bättre än EDGE, så inte blir förvirrade när bilden blir suddig och tar längre tid att ladda.

Steg

Hur man titta på YouTube-videor på en iPhone. Till att börja med beröring eller tryck på "youtube"-ikonen från huvudskärmen på din iPhone.
Hur man titta på YouTube-videor på en iPhone. Till att börja med beröring eller tryck på "youtube"-ikonen från huvudskärmen på din iPhone.
 1. 1
  Till att börja med beröring eller tryck på "youtube"-ikonen från huvudskärmen på din iPhone. Ikonen ska se ut som en liten TV på skärmen. Touching detta leder dig till YouTubes startsida.
 2. 2
  När du är på den huvudsakliga sidan av youtube, hitta den "Sök"-knappen för att komma igång. Ett vanligt misstag de flesta nybörjare iPhone-användare gör är när du skriver in sökord, de glömmer att de lätt vidrör utrymmet för YouTube sökord. Det måste finnas kontakt med sökordet fältet eller du gör en hel del att skriva för ingenting.
 3. 3
  Använd antingen särskilda eller övergripande nyckelord för att hitta några nya filmer på YouTubes webbplats. Den iPhone virtuella tangentbordet gör det ganska enkelt typ i ord som kan hjälpa dig att hitta någon specifik video du vill.
 4. 4
  Nu när du på "Sök resultat" sidan, markera ikonen märkt "video" av en youtube resultat som kan fungera för dig sökfrågan. För att komma åt video, använd pekfingret för att trycka ner på ikonen. Eventuella medföljande informationen videon har visas.
 5. 5
  Börja Quick Play-alternativ genom att trycka på "play"-ikonen för den valda videon.
 6. 6
  Genom att trycka på utrymmet utanför den huvudsakliga videoskärm av iPhone, kan du komma åt YouTube och iPhone verktyg video. Verktyg, såsom "Rewind" och "Fast Forward", kan du titta på videon i din egen takt. Det finns också ett skjutreglage som låter dig välja någon plats i videon för att starta från eller gå tillbaka till.
 7. 7
  Den iPhone kan också till dig att skapa din egen YouTube-ikoner och video verktyg bar med "edit" verktyg. Denna funktion genom att klicka på "Mer" längst upp på telefonen.

Tips

 • Om du använder EDGE, och i stället för att titta på videon, säger att det inte kan kontakta servern, försök att hålla iPhone utan att röra vid antennen (svarta underdelen på baksidan) som telefonsignaler har en svårare tid att gå igenom ben.