Wku

Hur man spelar rita något

Om du är ett fan av Pictionary eller Charades, kan denna mobil / smartphone app vara det mest fittest för dig. "Rita något" skapar ett socialt nätverk grund för de klassiska gruppspelsmatcher. Ner av miljoner och genererade miljarder bilder, kommer det här spelet att hålla ett intresse för någon.


Denna app är utformad för iPhone och iPad.

Steg

Hur man spelar rita något. Välj svårigheten att din ritning.
Hur man spelar rita något. Välj svårigheten att din ritning.
 1. 1
  Skapa ett spel. Tryck på "Skapa spel" knappen och det kommer att ge dig chansen att få kontakt med människor från olika källor, oavsett om de är dina Facebook-vänner, via e-post, eller genom användarnamn. Använd "Random" alternativet för att ansluta med ett slumpmässigt Draw Something spelare.
 2. 2
  Välj svårigheten att din ritning. Varje teckning "nivå" kommer med mynt, ju fler mynt ordet är värt, desto svårare kan det vara att rita och framgångsrikt gissar rätt med den andra personen.
 3. 3
  Flytta till ritbordet. Det är där bilderna skapas. Som standard är det tillåtet bara färgerna svart, gul, röd och blå. När du uppnår en viss mängd mynt, kan du använda dem för att köpa andra färger. Välj "penna"-ikonen för att rita, "Eraser" ikonen för att radera linjer och papperskorgen pipan att börja med en ny tom skärm. Tryck på "Klar" när du är klar med din ritning.
 4. 4
  Titta efter status. En grön "Play" knappen på sidan kommer att informera dig om att det är din tur. När det står "Waiting", betyder det att den andra spelaren måste fylla sin teckning / varv.
 5. 5
  Gissa den andra personens valda ord. Ritningen kommer att animeras från början till slut, som om de bygger på ett papper. Du kan koppla in de bokstäver som helst. Om du ger upp försöket, peka på "Pass" alternativ i det högra hörnet och du inte får mynten. Passerar på en bild inte bara slutar din del av rundan, men också utplånar både människors rekord strimma tillbaka till noll.

Tips

 • Använd bomber klokt i spelet. Bomber används för att få nya ord för ditt drag lista, samt att eliminera bokstäverna i virrvarr när du gissar den andres ord. När du kör ut eller när du behöver fylla på, kommer du att behöva köpa ytterligare bomber.
 • Om du inte gillar din lista med ord eller om du inte kan dra någon av dem, det finns ett trick för att få en helt ny lista. Stäng programmet och dubbelklicka på hemknappen för att få upp multitasking dockan. Tryck och håll ned appen ikonen tills alla börjar vicka (dubbat "vicka mode"). Ta bort appen från raden genom att trycka den lilla ikonen i hörnet, denna kraft avslutar app. Starta appen och du kommer att få en helt ny lista med ord. Detta är användbart om du har små eller inga bomber.
 • Utnyttja spelets ritning animation systemet. Du behöver inte rita hela bilden på en duk. Till exempel, om du får ett sammansatt ord, t.ex. "Fireball", behöver du inte dra en verklig boll i brand. Istället, rita en eld, och sedan kasta ritningen. Rita ett plustecken och kasta det igen. Slutligen, dra en boll. Förhoppningsvis de var uppmärksamma och de ska få ordet.
 • Du kan spela spelet gratis. Men för 2000 fler ord och 400 mynt bonus, kostar hela spelet 99 cent (0,62 kr).
 • Målet är att skapa ett "rekord" win strimma mellan dig och din partner.
 • Om du bestämmer dig för att sluta spela spelet, det finns ett sätt att "ta bort" ett pågående spel. Dra fingret över den andra personens namn eller avatar och "Delete"-knappen visas. När ett namn tas bort, kommer den andra personen får ett meddelande på sin huvudsida som du har avslutat spelet.
 • Om du verkligen fastnat, kan du hitta en online-word elevator.
 • Ritning pilarna till specifika objekt i din bild hjälper mycket, särskilt om du är orolig för att den andra spelaren inte kommer att "få" vad du ritar.
 • Varje annan färg pastell kategori kostar 249 mynt.
 • Undvik att använda ord som substitutioner för ritningar eller försöka vessla genom spelrundor bara för att få mynt snabbare. Det är inte poängen i spelet och om du spelar / gruppbildning med en slumpmässig person, kommer det att slösa bort sin tid.