Wku

Hur man använder Starbucks Card Mobile App

Den 19 januari 2011, expanderade Starbucks Starbucks Card Mobile App betalningsalternativ till alla Europa-butiker. Tillgänglig för nedladdning till iPhone, iPod Touch och några Blackberry-enheter, är denna funktion av app för att påskynda beställningsprocessen och minska användningen av kort plast gåva. Även här funktionen är ny för kaffe knarkare över nationen, har appen funnits i flera månader och är lätt att använda.

Steg

Hur man använder Starbucks Card Mobile App. Ladda ner Starbucks Card Mobile App om du inte har det redan.
Hur man använder Starbucks Card Mobile App. Ladda ner Starbucks Card Mobile App om du inte har det redan.
 1. 1
  Ladda ner Starbucks Card Mobile App om du inte har det redan. Appen är gratis för både Apple och Blackberry- enheter. Appen är tillgänglig för användare via App Store, medan Blackberry-användare kan texten GO till 70845GO>.
 2. 2
  Ange koden för ditt presentkort. Skriv den noga, och se till att presentkortet har aktiverats och förladdad med pengar. Välj fliken Betalningar klickar Prova Betalningar>, och slå på alternativet för att aktivera betalningar.
 3. 3
  Beställ en dryck vid deltagande Starbucks. Att betala för en dryck håller streckkoden för din valda kort upp till 2D-scanner, och köpet kommer att dras från saldot.
 4. 4
  Ladda den mobila kortet. Anslut en kredit / betalkort och lägga pengar på den totala summan som finns tillgänglig att använda. iOS användare kan också ansluta till Paypal för att lägga till balansen. stöd. Ladda Starbucks Card Mobile App, och välj Touch att betala från mina kort skärmen. Håll upp på skärmen streckkod till 2D-scanner, och köpet kommer att dras från saldot.
 5. 5
  Ladda den mobila kortet. Anslut en kredit / betalkort och lägga pengar på den totala summan som finns tillgänglig att använda. iOS användare kan också ansluta till Paypal för att lägga till balansen.

Tips

 • Om streckkoden inte skannar ordentligt, vrid upp ljusstyrkan på din skärm. Om det fortfarande inte fungerar, kan du avläsa kortnummer anges över streckkoden på din barista.
 • Du behöver inte ha en nätverksanslutning för att använda betalningar alternativet. Du behöver det om du vill uppdatera ditt saldo, dock.
 • För närvarande, alla 6.800 fristående franchisebutiker i Europa, samt 1.000 Starbucks inne Europa Target butiker och alla företagets butiker i Kanada accepterar betalning med mobil app.

Varningar

 • För närvarande är den app inte är tillgänglig för Android smartphones. Varje app som påstår sig arbeta för detta på en Android-enhet har inte tillstånd från Starbucks. Det kommer inte att fungera, och appen kan uppsåtligt använda din information.

Saker du behöver

 • En kompatibel enhet:
  • iPhone eller iPod Touch iPhone>
  • Blackberry 8800, 8820, Bold 9000, 9650, 9700, Curve Bold> 8300, 8310, 8320, 8330, 8350i, 8520, 8530, 8900, Storm, Storm2, och Tour