Wku

Hur man ska agera som en anime eller manga karaktär

Om du älskar anime eller manga, kanske du vill ta ditt fandom ett steg längre genom att klä sig som karaktärerna. Tänk på alla de anime serier som "Naruto", "One Piece", "Kamichama Karin", "Negima", "To Heart", och även "Yu-Gi-Oh!". Om du vill se ut som karaktärerna i dessa visar, läs vidare.

Steg

Hur man ska agera som en anime eller manga karaktär. Titta på din favorit tecken och undersöka hur de klär sig och hur deras personligheter återspeglas.
Hur man ska agera som en anime eller manga karaktär. Titta på din favorit tecken och undersöka hur de klär sig och hur deras personligheter återspeglas.
 1. 1
  Titta på din favorit tecken och undersöka hur de klär sig och hur deras personligheter återspeglas.
  • Om din favorit karaktär är Gaara från Naruto, då det förmodligen inte skulle vara en bra idé att bära kalebass.
 2. 2
  Tänk på din egen personlighet och bestämma hur du kan ändra hur du ser ut att visa din inre jaget med hjälp av stilar av dina favoritkaraktärer.
 3. 3
  Ändra ditt hår. Manga tecken nästan alltid ha ovanliga hår, ett primärt sätt kan vi berätta vilka de är. Fundera några av följande alternativ när man överväger ett nytt klipp:
  • Gör ett uttalande med ditt hår. Du ska se unik.
  • Försök att dö det färger som grönt, svart, rött, blått, rosa, lila, brunt och orange.
  • Håll håret glänsande och ren, och stylade konstnärligt.
  • Håll håret taggiga eller vilda och rörigt.
 4. 4
  Välj bra kläder. Bär något som sticker ut och skapar ett uttalande som definierar dig. Titta på anime karaktärer för att få idéer. Prova följande idéer:
  • Vad du vill bli? De promiskuösa anime tjejer som Faye om Cowboy Bebop? En ståtlig ser personen som Twighlight Sazuka på Outlaw Star? Crazy ser ut Vash Stampede från Trigun? Som att bära uniformer? Få lite idéer från Gundam serien.
  • Bär remmar, kedjor, läder, ljusa färger, eller någon form av uniform. Gå inte för långt med detta dock, särskilt remmar och kedjor. Du ska se ut som en clown spelare.
  • Bär asiatiska inspirerade kläder, som en skjorta utformad som en liten kimono. Om du gör kampsport, bära en GI. Då folk inte kommer att tro att du är löjlig för att gå runt i en GI.
  • Ha några japanska tecken på kläderna. Måla några japanska symbolerna på din t-tröja, eller köpa dem med tecken tryckt på dem från Internet.
  • Vad du bär ska vara spännande och göra ett uttalande om dig, inte om din favorit karaktär. När allt kommer du att bära kläderna, inte dem! När du går för en titt, inte gå överbord lite räcker långt när det gäller att förändra hur du klär dig.
 5. 5
  Hitta en leksak vapen, en kunai, shuriken, katana, wakazahi, assault rifle, prickskyttegevär, eller kulsprutepistol att gå med din outfit. I verkliga livet, bär en 4 fot shuriken är olagligt och kan få dig eller någon annan dödas eller i fängelse.
 6. 6
  Vara så frisk som möjligt. Eftersom anime karaktärer är ritningar, är deras hud alltid tydlig. Klara upp din hud, brudgummen själv, tränar för att få en smal kropp eller bygga upp för att se enorma, liksom Goku. Du är inte en anime färgpulver, så bli varm i verkliga livet till verkliga människor.
 7. 7
  Vara flamboyant! Ha lite smink för att förbättra ditt utseende, särskilt för partier och gå ut. Försök Smokey ögonskugga eller glitter på en fest. Låt fantasin flöda. Om du är en kille, prova eyeliner.
 8. 8
  Tänk att få några piercingar.
 9. 9
  Bestäm vad anime karaktär du vill vara som och sedan efterlikna sin personlighet till viss del. Vad du vill bli? En emo, lugn kille som Sasuke i Naruto, Hyper som Naruto, den starka tjej som Askuna, eller som hennes slav Anthy, är du galen som Ryoko på Tenchi Universe? Vill du bli bishounen (de vackra pojke, konstiga androgyna animegrabbar)?
 10. 10
  Gör andra anime eller manga relaterade saker. De flesta anime karaktärer arbetar för något mål eller något? Liksom Ash i Pokémon, utbildar Goku så hårt när han har att slå skurken, eller Kenshin dråparen, eller Utena Tenjou, skulle hon stanna vid något för att vara prinsen som aldrig kom för henne. Det är coolt. Hitta något att sträva efter. Till exempel, ta upp Tae Kwon Do och arbeta hårt för att vara bäst i dojon. Be cool. Arbeta hårt, disciplin dig själv och ge inte upp på ditt mål. Vad det än är - att vara en ära student som Kudou Shinichi på Detective Conan som är riktigt smart och en bra fotbollsspelare, etc. Gör det som ett spännande äventyr.
 11. 11
  Bär stora sidofickor eller ryggsäckar, helst grön, röd eller svart färg. Anime karaktärer bär ofta sådana (t.ex. Ash och hans gröna ryggsäck). Inte bara få dem att se manga, bör de också manga och innehålla saker som visar mer om din personlighet och ditt mål (som ett anteckningsblock och pennor om du är en låtskrivare).
 12. 12
  Använd hårspray färg.

Tips

 • Stor möjlighet att du kommer att kallas weeaboo, om du agerar som tecknet hela tiden. Vet dina gränser.
 • Försök att sätta in dataspel från olika nationer i din samling. De bästa skyttar är inte från Japan alls, men Europa och Tyskland.
 • Du behöver inte göra allt detta på en gång, kan du välja att bara ändra ditt hår, eller ha något smink på en fest. Det är inte allt eller inget.
 • Anime och manga är tecknade serier, så det kommer att vara omöjligt att se exakt likadana dina favoritkaraktärer eftersom de inte är verkliga till att börja med. Du kan föreslå ett visst utseende, men inte jämföra dig med de tecken som ingen kan vara så perfekt.
 • Kom ihåg: Du är inte en anime karaktär! Var dig själv.

Varningar

 • Inte färga inte håret utan tillstånd.
 • Agerar som en karaktär från din favorit anime eller manga kan vara kul, men ange några gränser. Gå inte galen och agerar precis som den karaktär, försöker agera som dig själv.
 • Måla inte smink på, kan det irritera huden och vara farliga
 • Ta aldrig ett vapen (falska eller äkta) till skolan eller arbetet.
 • Det kommer att finnas människor som så småningom kommer att bli irriterad på detta. Vara beredd att ta itu med några som inte förstår vad du håller på med. Det är bra att hålla upp för vad du tror på, men undvika så mycket som möjligt. Efter-allt, människor är fria och har rätt att vara oense, så gör du med dem. Bara vara artig om det och du bör vara fina.
 • Kontrollera med dina föräldrar innan du målar på dina kläder.