Wku

Hur man ändrar en Acer netbook funktionsknappen popup display

Har du en Acer netbook? Ogillar de vanliga bilderna som kommer upp när du justerar volymen eller sätta utgången till en extern skärm? Detta kommer att fixa det!

Steg

Hur man ändrar en Acer netbook funktionsknappen popup display. Slå på din netbook och logga in.
Hur man ändrar en Acer netbook funktionsknappen popup display. Slå på din netbook och logga in.
 1. 1
  Slå på din netbook och logga in.
 2. 2
  Klicka på startknappen då slå min dator.
 3. 3
  Klicka på hårddisken märkt "acer" eller "C:". Detta är din hårddisk, där de flesta filer lagras.
 4. 4
  Scrolla ner tills du ser en mapp som heter "Program Files". Det är där program som Firefox och Google Chrome, lagra sina data.
 5. 5
  Leta efter en mapp som heter "Launch Manager". Denna mapp har alla data för popup display som visas när du trycker på Fn och en annan tangent.
 6. 6
  Inside "Launch Manager", kommer det att finnas två mappar av intresse. MMRes och OSDRC. MMRes har bilderna för när du växlar till en extern bildskärm. OSDRC har bilderna för allt annat, som när du justerar volymen [Fn + Upp / Ner] eller när du slår på pekplattan [Fn + F7].
 7. 7
  När du hittar bilden i den mapp som du vill ändra, först göra en kopia. Om bilden kallades "Mute", gör en kopia och kallar det "Mute-2". Redigera den ena kallas "Mute" eftersom det är det ena programmet ska leta efter.
 8. 8
  Öppna den bild du vill ändra i ett bildredigeringsprogram annat än färg. Paint.NET, gimp och Photoshop är bra exempel.
 9. 9
  Ändra färg eller ändra bilden på vilket sätt du vill.
 10. 10
  Spara bilden som det ursprungliga namnet. I det här fallet, "Mute".
 11. 11
  När du är klar, se till att det finns en säkerhetskopia av de ursprungliga bilderna och att allt sparas. Stäng mappen.
 12. 12
  Gå till aktivitetshanteraren [ctrl + shift + esc] och gå till "Processer"-fliken. Leta efter den process som kallas "LManager". Det är programmet som gör ikonerna dyker upp. Klicka på "LManager" och klicka sedan på Avsluta aktivitet. Nu fick till "Program"-fliken och klicka på Ny aktivitet. Skriv in "lmanager.exe" i rutan. Hit OK eller Enter.
 13. 13
  Prova fn-tangenten igen och njuta av dina nya bilder!

Tips

 • Gör alltid en säkerhetskopia av bilderna.
 • Om du röra dig illa och inte göra en backup, inte panik. Gå till Acers webbplats och gå till stöd. Hit föraren data. Klicka på netbook, då den typ av netbook, Aspire ONE eller Ferrari ONE. Modellbeteckningen är oftast AO # # # # för Europaparlamentet vill och FO # # # # för Ferraris. Du hittar numret på undersidan av din netbook. Med "operativsystem", välj ditt operativsystem. Gå till fliken Program. Bläddra ner tills du ser något som kallas "LaunchManager Application". Ladda ner det. När du extrahera mappen, kommer alla de ursprungliga bilderna vara där i fall du röra dig.
 • Den här gången, gör en säkerhetskopia.
 • Använd ljusa färger när recoloring. Såvida du inte är bra på att göra färgerna blekna bort, använd riktigt ljusa färger. Använda en mörk färg kommer att göra det ser taggiga. Använda ljusare färger gör pixelering svårare att se.

Varningar

 • Gör alltid en säkerhetskopia av bilderna!! Om du skruvar upp den utan -2, i det här fallet "Mute", sedan ta bort det. Döp den med -2, i detta fall "Mute-2" till "Mute". Gör en kopia och försök igen.
 • Använd knappen Ångra i händelse av ett misstag.

Saker du behöver

 • En Acer Netbook som kör Windows
 • En bildredigerare, inte måla
 • Fritiden