Wku

Hur kan man vara som barbie

Under sin 50-plus-års sikt, har Barbie modellerat otaliga mode, varit allt från en astronaut till ett Nascar förare, och hade över 40 olika etniciteter. Under hela hennes många manifestationer, har hon inspirerat små flickor och vuxna kvinnor lika. Att vara som Barbie, prova följande tips.

Steg

Hur kan man vara som barbie. Ta extra hand om ditt hår.
Hur kan man vara som barbie. Ta extra hand om ditt hår.
 1. 1
  Vara en förebild. Även Barbie är en vuxen, har hon inspirerat barn i årtionden. Du skulle aldrig se henne berusad, med en cigarett hängande ut ur munnen, eller ens svordomar. Begränsa dina laster vid behov eller. Var trevlig, ställa lite tid avsatts till för en god sak, och alltid ha en glad attityd och en.
 2. 2
  Bära smink korrekt. Barbie bär mestadels ögonskugga, mascara och rouge, så du kanske kan komma undan med en mer naturlig look.
  • Ställ ditt ansikte med ett transparent puder.
  • Bär mascara, vilket är nyckeln till Barbie look, tillämpa falska ögonfransar om du vill. Bär feminina ögonskugga färger som rosa, ljusblått, lila, etc. Eyeliner helt valfritt, men du kan lysa dina ögon genom att applicera vit eyeliner i ditt vatten linje. Kom bara ihåg att aldrig fastna i svart eyeliner hjulspår. Experimentera med färger, marinblått, till exempel, ser fantastisk med alla hudtoner.
  • Barbie har en liten näsa, så tillämpa en neutral brun färg och lätt köra borsten längs sidorna av näsan. Bli av de hårda kanterna med en fläkt borste.
  • För dina läppar, tillämpa ett bra balsam fuktgivande läpp, fortsätt sedan att använda en rosa läppstift eller läppglans. När du har gjort detta, få din concealer och, med hjälp av en borste, göra perfekt formade läppar: beskriva dina läppar i concealer (den hårdare kanten, desto bättre), accentuera cupids båge, och blanda concealer i.
  • Barbie fick också ett märke på Mac, dessa produkter eftersom de är specifikt i Barbie nyanser och färger och finns i söt förpackning.
  • Jämna ut huden med en fin foundation. Felfri hud är ett måste.
  • Sanna Barbie flickor glömmer aldrig rodna. Se till dess en naturlig färg (rosa, röda, rödbrun), bronser, brunt och guld ser alltid bra ut på bruna hudtoner och göra rättvisare hud ser solbränna. Mjuka kvav fylliga läppar dra utseendet helt.
 3. 3
  Öva god hygien. Borsta tänderna och tungan två gånger per dag, också, ta ett bad / dusch en gång om dagen, varje dag. Alltid tvätta ansiktet.
 4. 4
  Ta extra hand om ditt hår. Det måste hålla rent och snyggt alltid. Massor av kroppen och är ett måste, men inte låta den bli fet. Om du har lockar,, med helt rakt blont hår är inte ett krav, som Barbie har haft alla möjliga slags frisyr (inklusive en flint att hjälpa från att stämpla kemoterapi patienter).
 5. 5
  Håll din hud mjuk och silkeslen med. Barbie kan vara plast, men kom ihåg att det är det som gör henne perfekt: hon har även, opåverkad hud. Glöm inte att tillämpas dagligen - förmodligen flera gånger om dagen om du är också plast.
 6. 6
  Gör dina naglar. Använd falska naglar, gel eller akryl eller, om dina naglar är långa nog, få en fransk manikyr. För en klassisk Barbie look, måla naglarna rosa. En baby rosa är ett bra utseende.
 7. 7
  Har karisma. Barbie är betyder inte, hon är trevlig, snäll och omtänksam. Personlighet är nyckeln till framgång om du vill vara som Barbie. Gör konversation, le, andra komplimang, och ha förtroende för dig själv. Förtroendet kan visas genom det sätt du prata, gå eller visas, så se till att du ser trevligt ut och har stor hållning liksom.
 8. 8
  Träna. Barbie har varit en tennisspelare, olympiska stjärnan, Baywatch babe, och en skridskoåkaren. Hon passar fysiskt och du kan vara för. Även Barbie är känd för att vara super skinny, det är inte hennes viktigaste egenskapen: förtroende är nyckeln - och en Barbie som tar hand om sin kropp kommer att känna sig säkrare på det.
 9. 9
  Vara ambitiösa. Det finns inget Barbie har inte provat handen på;. Hon även körde för president i 2004 Fråga din chef om löneförhöjning, försök att komma in i ett Ivy League skola, starta eget företag, och följ dina drömmar.
 10. 10
  Få lite modekänsla. Barbie har varit en modeikon i över fem decennier och det finns nästan inget hon har inte provat på någon gång. Barn växer upp inte bara blanda och matcha hennes kläder, men också sy sina egna konstruktioner. Var och experimentera med alla typer av kläder, särskilt om de inte är vad du brukar skulle bära. Titta i både hög-och låg-modetidningar för inspiration. Glöm inte tillbehör som örhängen, armband, halsband och bälten.
 11. 11
  Vara utåtriktad och. Barbie har ingen rädsla för att gå ut och prata med folk., Få fler vänner, och tro på dig själv.
 12. 12
  Håll dig sysselsatt. Var säker på att du alltid har något att göra med att göra planer med vänner, när folk frågar dig om du gjorde något intressant under helgen, ska du alltid ha en spännande svar. Också, vara upptagen med själva verksamheten gör dig mindre tacksamhetsskuld till tomheten i ett liv som drivs av mode eller andra "poverties ambitionsnivå" mycket baktalade av dagens politiska makt-mäklare.
 13. 13
  Kom ihåg dina värderingar. Det viktigaste är att vara sig själv, och glad, och inte försöka vara något eller någon som du inte är.

Tips

 • Kom ihåg, är Barbie underskrift färgen rosa, men det betyder inte att du måste klä helt i rosa. Du kan bära ljusblå, ljusgrön.... etc. Varje pastell är ett bra val.
 • Du behöver inte bära magen toppar, super korta shorts och klackar.. Trampa inte ur din komfortzon om du vill också.
 • Var inte falska eller agera dumt.
 • Om du har fastnat för idéer, är Legally Blonde s "Elle Woods bra på hela" Barbie "Thing
 • Dina kläder inte behöver vara dyrt för att bli en Barbie girl, de har bara att se bra ut, vilket innebär snyggt, ren, väl utrustade och väl samordnade.

Varningar

 • Var dig själv. Om detta inte är vad du vill göra, eller vara, sedan ignorera och glömma den här artikeln.
 • Om du berättar att du försöker vara som Barbie, kommer de att tro att du är en weirdo.
 • Barbie är på tillbakagång. Hennes försäljningen rasar och modeller ombeds att få mer kurvor.
 • Tror inte du behöver se ut exakt som henne, som vikt. Du behöver inte vara så smal som henne. Det är inte möjligt att vara så smal som henne och ha en sådan enorm kista.
 • Försök inte att vara som Barbie hela tiden! Hon är bara en docka. När din skönhet bleknar, se till att du har styrka, karaktär, personlighet och integritet att falla tillbaka på.