Wku

Hur skapa och ladda upp en ringsignal

Med förekomsten av elektroniska prylar som blixt, bang, vina, ibland är det viktigt att sticka ut. Skapa och ladda upp din egen ringsignal är ett bra sätt att berätta som ringer eller bara vara annorlunda.

Steg

Hur skapa och ladda upp en ringsignal. Få en data kapabel mobiltelefon.
Hur skapa och ladda upp en ringsignal. Få en data kapabel mobiltelefon.
 1. 1
  Få en data kapabel mobiltelefon.
 2. 2
  Få vilka program \ hårdvara är nödvändigt att överföra filer till och från mobilen.
 3. 3
  Hitta en låt eller annan bit av ljud som du vill använda som ringsignal. Bestäm vilken mindre del av det som du vill använda för en ringsignal. Det måste vara i MP3-format, och inte större än 8 MB. Urvalet du vill skapa måste också vara mindre än 30 sekunder. Vissa mobiltelefoner ytterligare kan begränsa din ringsignal längd, så kontrollera telefonens manual för att vara säker.
 4. 4
  Ladda ner och installera alla ljud klippning eller redigeringsprogram. Audacity är en av de bästa och fri programvara.
 5. 5
  Starta program och öppna mp3-fil i program som det kommer att se ut som en ljudvåg bar.
 6. 6
  Markera den del av mp3-fil genom att dra i visuell bar. Välj Spela för att lyssna på den valda delen.
 7. 7
  Om du har valt rätt del av låten för ringsignal, välj "export selection" från Arkiv-menyn.
 8. 8
  Spara den med nytt namn till en plats du kan komma ihåg. Du kan behöva ladda ner gratis tillgängliga lame encoder för MP3-filer.
 9. 9
  Anslut telefonen till datorn och ladda PC-till-telefonens programvara.
 10. 10
  Med hjälp av programvaran, överföra mp3 till telefonen.
  Välj filen på din telefon som din nuvarande ringsignal, ringsignal-ID, etc.

iTunes Metod

 1. 1
  Ladda klippet till iTunes och efter att din import formatet är satt till WAV (edit \ inställningar \ advanced \ importerande), högerklicka på filen och klicka på "Konvertera markeringen till wav '. Detta kommer att stänga filen till en lätt redigerbar WAV-fil.
 2. 2
  Öppna Ljudinspelaren genom att klicka på Start \ Program \ Tillbehör \ underhållning \ ljudinspelare.
 3. 3
  Klicka-och-dra nyskapade WAV-fil från iTunes till ljudinspelare. Detta kommer att ladda in den i Sound Recorder och gör att du kan redigera den.
 4. 4
  Klicka på spela och sedan stoppa den där du vill att ringsignalen ska börja. Klicka på "Redigera \ Radera Innan Aktuell position" för att ta bort någonting innan där du slutade.
 5. 5
  Klicka på spela upp och stoppa den där du vill att ringsignalen ska upphöra. Klicka på "Redigera \ Delete Efter Aktuell position" för att ta bort allt efter var du slutade. Detta bör lämna dig med det klipp du vill som ringsignal.
 6. 6
  Klicka på "file \ spara som" och spara filen på skrivbordet.
 7. 7
  Dra filen från skrivbordet tillbaka till iTunes.
 8. 8
  Återställ din import inställningar till mp3 (edit \ inställningar \ advanced \ importerande), högerklicka på filen och omvandla den tillbaka till en mp3. Dra tillbaka den på skrivbordet, kan du nu ta bort alla äldre filer om du vill.
 9. 9
  Anslut telefonen till datorn och ladda PC-till-telefonens programvara.
 10. 10
  Med hjälp av programvaran, överföra mp3 till telefonen.
 11. 11
  Välj filen på din telefon som din nuvarande ringsignal, Ringsignal-ID, osv.

Tips

 • Beroende på tillverkare, kan programvaran och \ eller utrustning som behövs kostar pengar. Äldre telefoner kräver proprietära kablar, medan nyare telefoner använder mestadels USB eller Bluetooth. Kontrollera eBay för datakablar till salu, men säkerställa kompatibilitet med din specifika modell och att det kommer med programvaran. Om du har Bluetooth eller USB, programvaran troligen kom med telefonen, om inte, kan det vara tillgänglig gratis från tillverkarens hemsida.
 • De flesta nyare telefoner möjliggöra en anslutning till en dator, men många äldre telefoner inte. Kontrollera tillverkarens webbplats för att se om din modell stöder PC-till-telefon och MP3-uppspelning.
 • Vissa tjänsteleverantörer är vänlig nog att blockera denna möjlighet på sina telefoner. Men om du befinner dig i detta läge, inte rädda, eftersom alla funktionen begränsande sker genom programvara, är det möjligt att någon driftig person har hittat ett sätt runt det. Google sökning är det bästa sättet att finna genomgångar för denna typ av modifiering.
 • Beroende på din mobiltelefon tillverkare och modell, är den optimala längden för en ringsignal någonstans runt tjugo sekunder. Att hitta en låt med en bra 20 andra avsnitt för att använda är förmodligen den svåraste delen av processen. Tänk på att mobilens högtalare är något begränsad, och markeringar med buller, hög \ låg intervall, eller av dålig kvalitet kommer inte att slå väl ut.
 • Det är ett program som gör det möjligt att redigera längden på MP3 men de flesta kräver köp. Metoden som beskrivs ovan använder mjukvara fritt tillgängliga eller som ingår i Windows.
 • Om du har en nyare telefon men inte känns som att få datakabeln \ programvara, hitta en vän (eller bli vän med någon) som gör. I många fall kan de ladda upp filen till sin telefon och MMS till dig.
 • Köp ett program som Xingtone som kommer att göra allt.
 • Mobiloperatören kommer sannolikt betalt för WAP trafik du genererar när du hämtar din ringsignal. Kontrollera din mobiloperatör för mer info.

Varningar

 • Ändring av telefon-koden får inte tillåtas under ditt serviceavtal och garanti och i vissa fall kan det vara olagligt. Kontrollera med din operatör, till telefon tillverkaren vara säker.
 • Felaktiga ändringar telefonen kan tegel telefonen, hitta de mest ansedda letar riktningar möjliga och avviker inte alls från dem.
 • MMS kan kosta extra pengar, kontrollera ditt serviceavtal eller med din leverantör för att vara säker.

Saker du behöver

 • En data-aktiverad mobiltelefon med nödvändig programvara och utrustning
 • En ljudfil som du vill göra till en ringsignal
 • iTunes + Windows