Wku

Hur man spelar CityVille

Zynga senaste Facebook spel, CityVille, växer i användarna snabbt, ja, är det tänkt att det snart skulle gå om antalet månatliga användare av Farmville. I det här spelet, spelarna måste skapa och underhålla en stad där de ska vara ansvarig för att öppna butiker, hus, byggnader gemenskap, grödor jordbruk och finansiella arbete i hopp om att bli borgmästare. Läs vidare för en steg-för-steg guide för att komma igång på CityVille.

Steg

Hur man spelar CityVille. Öppna CityVille applikation på Facebook.
Hur man spelar CityVille. Öppna CityVille applikation på Facebook.
 1. 1
  Öppna CityVille applikation på Facebook. Du hittar den på: http://apps.facebook.com/cityville. Klicka på "Play"-knappen för att starta.
  • Om länken inte fungerar, se till att du är inloggad på Facebook och sök efter CityVille appen.

Bygga ett hus

 1. 1
  Om detta är första gången du spelar CityVille, kommer du att ställas inför en nästan tom tomt. Instruktioner om hur man kan börja visas på skärmen där du ombeds att skapa din första byggnaden.
 2. 2
  För att göra detta, klicka på öppna byggnaden menyn genom att välja "build"-knappen i nedre högra hörnet av skärmen. Klicka här. Byggnaden menyn visas i stället för grannarna listan, och en lista över hus du har låst upp hittills (i början av spelet finns det bara en).
 3. 3
  Välj byggnaden, sedan släppa den på önskad plats. (Obs:. Huset måste vara ansluten till en väg eller en bana) Priset på huset i CityVille mynt kommer att dras automatiskt. Huset visas obebyggda. För att bygga huset, klicka på byggnaden och en energi kommer att dras för att bygga. Beroende på byggnaden, kan detta steg behöva upprepas.
  • Din nya bybor kommer att flytta in och du kommer att tjäna staden Mynt och XP (erfarenhet) för att bygga ett nytt hus.

Farming grödor

 1. 1
  I CityVille, skörda grödor ger dig varor som kan användas för att leverera alla butiker eller företag som du öppnar i din nya stad, så naturligtvis detta är en viktig del i att driva din stad.
 2. 2
  Att plantera grödor, måste du fastställa några gård tomt att odla dina grödor. Detta kommer att kosta dig 100 Stad mynt.
 3. 3
  Öppna "build"-menyn igen, men denna gång klicka på "jordbruk" fliken. En lista med tillgängliga grödor visas. Klicka önskad gröda, och släpp den på den tomma gården tomten. Kostnaden för grödan kommer att dras från din stad Mynt balans.
  • Anm: Hur mycket varor grödorna producerar och hur länge grödan tar att växa beror på grödan. Jordgubbar tar fem minuter att växa och producera 15 varor, medan aubergine tar en timme att växa och producerar 30 varor.
 4. 4
  När grödan har odlats, klicka på grödan att skörda. Du kommer att få dina varor och några stjärnor erfarenhet (XP). En energi kommer att krävas för att skörda varje gröda.

Företag och byggnader gemenskap

 1. 1
  I "build" menyn, har du möjlighet att bygga företag såsom butiker och byggnader gemenskap som stadshus. Att göra detta kan verka som en pengar källa och ger dig möjlighet att bygga fler bostäder och öka befolkningen gränsen.
 2. 2
  Öppna "build"-menyn och välj antingen de verksamheter "eller" gemenskapbyggnader fliken.
 3. 3
  Välj byggnaden du vill bygga och släpp den där du vill att den ska visas. Kostnaden för byggnaden kommer att dras från din stad Coin balans. Konstruera byggnaden som beskrivs i tidigare steg. Detta kommer att kräva energi.
 4. 4
  Du kommer att belönas med några stadens mynt och stjärnor erfarenhet (XP). Om byggnaden är ett företag, kommer du att bli ombedd att namnge din och leverera din butik med varor.

Slutföra mål

 1. 1
  Som du framsteg i spelet, kommer du att börja märka "mål" som visas på vänster sida av spelskärmen. Detta är uppgifter som du måste fylla i för att låsa upp speciella föremål och hjälpa din stad framsteg.
 2. 2
  Om du vill visa ett mål, klicka på ett mål ikon på vänster sida av spelskärmen. En liten instruktion fönster öppnas som talar om vad du måste göra.
 3. 3
  Följ instruktionerna. Slutföra uppgiften kommer att ge dig belöningar såsom upplåsning objekt, stjärnor erfarenhet (XP), mynt stad eller kontanter, energi eller objekt.

Grannar

 1. 1
  Du behöver grannar i CityVille att ge dig vissa, komplett vissa mål, fyll personalens roller i samhället byggnader, låsa upp objekt och hjälpa runt stan.
 • Besök din grannes stad på daglig basis för att få mynt och varor.
 1. 1
  Gå till grannen menyn ner botten av spelskärmen och hitta en "add kompis"-ikon.
 2. 2
  Klicka här och du ska tas till i din vänlista. Välj vänner som du antingen redan vet spelar Cityville eller de som du vill börja spela. En inbjudan kommer att skickas till dessa människor.

Inventering

Den inventarielista håller en sammanräkning av alla objekt som du samlar och presenter du tjänar. Du kan begära att ärenden direkt till dina grannar och de kommer att meddelas via Cityville postnotifiering eller spelet låter dig lägga på din Facebook-vägg.

 • Besök dina grannar stad samt de är Facebook-vägg på daglig basis för att donera till deras inventering förfrågningar. Detta är fördelaktigt för givaren och mottagaren som den person donera och skicka objekt kommer att skörda i mynt, varor, presenter och det mesta får samma post i retur som kommer att gå till lagret för framtida bruk. De flesta spelare klicka på "Gilla" när de skickar ett objekt till sin granne.

samt deras Facebook vägg att donera varor de behöver.

Samling

Som du samlar med ditt företag du kommer att börja tjäna olika objekt som kommer att gå in i din samling. När du är klar med varje kollektion kommer du att ha ett alternativ markeras i grönt att byta in det för olika gåvor för att lägga till din Cityville staden.

Tips

 • Håll ett öga på hur mycket energi du har kvar. Försök att undvika att köra ut genom avstånd ut dina jobb. Du får en mer energi var fjärde minut. Om du hamnar ont, be din vän att skicka dig en present energikick eller köpa den med staden Cash i butiken. Din energi ökar också med tio varje gång du nivå upp.
 • Fortsätt odla grödor. De tjänar du förbrukningsmaterial som behövs för att driva rörelsen. Försök växande massor av majs.
 • Notera den tid grödan slutar växer. Om du inte skörda dem när de är redo, kommer de vissnar snart och du kommer inte att tjäna några leveranser.
 • Det finns massor av guider på internet som ger några bra tips om Cityville redan för några ytterligare tips.
 • Om ingen av dina vänner är redan spelar CityVille, kan du alltid titta på vissa forum för att hitta andra spelare som vill grannarna.
 • Logga in dagligen. Försök och samla in så mycket hyra som möjligt för att tjäna mer mynt och XP stjärnor (erfarenhet). På så sätt kan du låsa upp fler objekt, nivå upp och tjäna mer pengar snabbare!
 • Använd tåget. När du har ett visst antal grannar, kommer du att kunna byta pengar mot varor via tåg. Klicka på tågstationen för att se hur många grannar du behöver tills den är upplåst, eller att visa vad tågtrafiken är tillgängliga för dig att köpa och sälja varor.
 • Ship poster. Shipping är en tjänst som du kommer att behöva låsa upp. Ungefär som tågtrafiken, kan du byta stad mynt för leveranser. Många mål kräver leverans vara klar.

Varningar

 • Om du lägger till någon som du inte känner för att vara grannar på CityVille, observera detta innebär att de har tillgång till din profil som alla andra vän på Facebook skulle. Överväga att inrätta en annan Facebook-profil bara för att spela sociala spel, även om Facebook rynkar pannan på denna praxis. Du kan också sätta in dessa vänner i en lista och begränsa förteckningen tillgång till din profil i dina sekretessinställningar. Var försiktig.
 • CityVille ändrar mycket. De försöker att förbättra spelet nästan hela tiden. Så dessa data kan vara föråldrad, men endast i ett fåtal områden. Till exempel är menyn Bygg nu mer organiserad och om du har massor av uppdrag, kommer anteckningsbok ikonen visa dem alla.