Wku

Hur man spelar Age of Empires 3

Artikeln är skriven för dem som vill bli bättre spelare och är riktad till nybörjare. Om du har problem med att besegra datorn på "Hard", då denna artikel är perfekt. Allt som skrivs är allrengöringsmedel, vilket innebär att det inte finns något företräde till en viss civilisation. Faktum är att många av de principer som här gäller för en hel del verkliga (RTS) time strategispel.

Steg

Hur man spelar Age of Empires 3. Förstå skillnaden mellan mikro och makro, samt kunna identifiera de tre mest grundläggande strategierna.
Hur man spelar Age of Empires 3. Förstå skillnaden mellan mikro och makro, samt kunna identifiera de tre mest grundläggande strategierna.
 1. 1
  Förstå skillnaden mellan mikro och makro, samt kunna identifiera de tre mest grundläggande strategierna.
  • Rush är ett av de enklaste strategierna runt, men det finns en hel del risk med det. Med rusa spelaren offrar ekonomin i syfte att bygga upp en armé innan fienden har något sätt att motverka det. Eftersom rusar spelaren offrar så mycket av sin ekonomi för en tidig attack, en misslyckad rush resulterar ofta i seger för den andra spelaren. Den mest kända är kanske den Zergling Rush från Starcraft. Rusa in AoE3 är mycket svårt eftersom den försvarande spelaren kan bemanna alla sina bybor inne i centrum och bygga några anti-rush krafter för en liten avgift.
  • Bommen är ganska svårt att göra, eftersom det kräver att spelaren att balansera ekonomisk tillväxt och militära investeringar. Tanken är att hålla militära investeringar på ett minimum genom de första delarna av spelet, bygga upp ekonomin till den punkt där du kan övermanna din motståndare med överlägsna styrkor genom uppgraderingar. Ett enda felsteg, dock, och dina styrkor kan underläge och besegrade i de tidiga delarna av spelet.
  • The Turtle, eller Turtling som det kallas är en defensiv strategi som namnet antyder. Den spelaren investerar endast i en liten kraft och bygger mer statiskt försvar som torn. När turtling du fokusera på ekonomi och försvar, inte bygga en anfallande styrkan.
  • Makro är den term som ges till någon gameplay som gynnar spelaren på lång sikt. Utöka din bas eller tar kartan kontroll är exempel på makro. Macro är till micro som strategi är att taktiken. Med bra makro du kommer alltid att ha en bra armé och massor av resurser.
  • Micro är motsatsen till makro, och avser rörliga enskilda enheter. Det används oftast om militära enheter. Bra micro är en nödvändig färdighet, och det kan göra dina trupper mycket mer effektivt. Det är en färdighet som måste övas, men det finns en bra mängd tekniker som kan läras. Ett exempel är "dans", där en spelare tar en varierade enhet, bränder på en närstrid man, rör sig bort och bränder igen. Upprepa denna process kommer närstrid enheten inte att kunna landa en enda träff på varierade enheten.
 2. 2
  Förbered för spelet genom att justera vissa inställningar i användargränssnittet. Du bör välja att ha på listan över spelare aktiverat, vilket gör att du kan se vilken ålder din fiende är i och hur många handelsstationer han har. Spelet poäng visar också hur bra du gör jämfört med fienden. Dessutom, se till att du kan se mer information om hur du distribuerar dina bybor. Detta gör att du kan se hur många bybor arbetar på att samla resurser som helst.
  • Starta en normal skärmytsling spel och välja en dator motståndare. Du bör kunna slå datorn på svårigheten hårt utan alltför mycket besvär om du är bekant med gränssnittet och spelet. Det spelar ingen roll vilken civilisation du väljer, vad du läser i den här handboken gäller för hela spelet.
  • Den karta som du väljer är av stor betydelse. Undvik vatten kartor eftersom det komplicerar vägen för segern. Dessutom, för att hålla saker så okomplicerad som möjligt undvika kartor med flaskhalsar. Du kanske vill välja "Spela spel" och därmed kunna granska ditt eget spel och lista ut vad som gick fel i fall du skulle förlora.

Discovery ålder

 1. 1
  Fokusera på att samla så mycket mat som möjligt så fort spelet börjar. Samla på alla lådorna först, och bygga ett hus för att stödja byborna som kommer att dyka upp. Sedan fokusera på jakt eller samla bär. Du absolut inte vill bygga kvarnar tills du har uttömt alla naturresurser. Du bör också börja skapa byborna från början, och du bör ha kontinuerlig produktion av dem tills du väljer att ålder upp till Colonial Age. Så se till att du har tillräckligt med mat.
 2. 2
  Välj din upptäcktsresande och börja utforska. Du vill hitta fiendens bas så snart som möjligt. Han kommer förmodligen att vara så långt borta från kanten som du är, så gå runt hela kartan på det avståndet från kanten. Upptäcka fiendens platsen är inte alltför svårt. Det är också bra att överlåta din explorer ett nummer. För att göra detta, markera honom och tryck på Ctrl + (antal).
 3. 3
  Gör 2-3 bybor samlar ved, och överväga att göra en marknad. Trä är mycket värdefull i detta skede av spelet, och bygga en marknad kommer inte att gynna dig omedelbart. Du kommer dock att ha en starkare ekonomi senare i spelet. Om du inte bygga en marknad du kommer att ha din baracker upp förr.
  • En sak att ha i åtanke när samla resurser är att sprida dina bybor runt, vilket minskar risken. Som ett exempel kan du bryta av två guldgruvor i stället för en. Detta kräver lite mer uppmärksamhet på detaljer, men, och det kan vara svårare att skydda dina bybor i fall du blir attackerad.
 4. 4
  Bygg din ekonomi relaterade byggnader bort från fienden, och din militära enheter mot honom. På så sätt din ekonomi kommer att ha ett visst skydd medan dina trupper inte kommer att hindras av byggnader. Bygg nära till centrum och bygga torn för skydd.
 5. 5
  Håll dina bybor jakt så nära centrum som möjligt, eftersom det ger skydd mot trakasserier. Även jakt kommer du gradvis skrämma djuren borta från ditt centrum, men du kan undvika detta genom jakt från utsidan och in mot ditt centrum. Genom att använda ett par bybor kan skrämma djurgrupper mot din hemmabas för mer säkerhet. Du kan också överväga att bygga ett torn / utpost / blockhus senare i spelet för att stödja din jakt om det är en lång väg från din hemort. Om attackerade, helt enkelt dölja dina bybor inne och om fienden kvarstår, ta in era trupper. Att göra detta ökar också din karta kontroll och kan hjälpa dig märker fiendens framsteg.
 6. 6
  Avancera till den koloniala ålder då du har minst 17 ​​bybor. För mer skickliga spelare 15 bybor är mer lämpligt, men akta dig för att du måste veta vad du gör ekonomin klokt om du valde denna strategi.

Colonial ålder

 1. 1
  Börja bygga din baracker omedelbart. Om möjligt bör du också skicka en försändelse med militära trupper. Så snart din kaserner byggs, börja bygga trupper. När du har en armé av 10-20 män inklusive din explorer, gå för en attack. Denna attack är långt ifrån det sista slaget, men det kan vara riktigt avgörande.
  Observera att detta inte är bråttom. Det kallas trakasserier och dess syfte är inte att besegra fiendens bas. Därför hålla dina trupper vid liv och inte attackera byggnader. I själva verket bör du ignorera torn och inlägg handel. Med lite tur och skicklighet kommer du att kunna ta ledningen på denna punkt genom en starkare ekonomi.
 2. 2
  Håll producera trupper samtidigt plundra fiendens byborna. Många spelare är oförmögen att fokusera på både bygga sin hemmabas och delta i militära operationer, och det är helt enkelt något som kräver övning. Byggnaderna du behöver mest på denna punkt är marknaden, om du inte redan hade byggt den, och stallet. Du kan förvänta dig befolkningen att gå upp, så försök att ligga steget före kurvan och bygga hus.
 3. 3
  Räkna med en attack vid den här tiden. Istället för att gå för mycket tidig trakassera, kan du vänta på att fienden att komma till dig. När han attackerar dig, ta ut sin kraft med stöd från tornen etc och omedelbart gå till motattack.
 4. 4
  Lägg märke till vilken typ av spelstil du har. Du kanske vill ålder upp igen snabbt, eller om det går bra, fortsätta att producera och sända enheterna. Om du känner att du kan producera enheter snabbare än fienden kan döda din även med er som sitter i hans bas, göra just det. Bygga en mer baracker och pumpa ut trupper så fort som möjligt. Du kanske också kunna ta den här vägen till seger, om du kan ta ner fienden baracker. Om din fiende är åldrande upp, du vill ålder upp liksom i de flesta fall.

Fästning ålder

 1. 1
  Försök att svara på dina motståndares byggnad och motverka sina enheter. Men under spelets gång, blir det svårare och svårare att ge råd. Som ett exempel, om din motståndare bygger tre stall bör du göra en hel del pikenerare att motverka kavalleri. Men antalet strategier du kan använda på denna punkt är så stort att det är omöjligt att säga att något är fel att göra.
 2. 2
  Försök makro upp oavsett. De senare enheterna blir mer guld-krävande (särskilt artilleri), så en extra plantage är en bra idé. Du bör också vara uttömda för naturresurser på denna punkt, så om du fortfarande har byborna jakt halv över kartan, dra tillbaka dem och bygga en kvarn i stället. Om du har ont om trä, anser några extra guld och använda marknaden för att köpa ved. Men det är inte kostnadseffektivt, så bara köpa ved när du behöver det dåligt (för byggnader eller fartyg). Med enheter, bör du kunna hitta ett alternativ utan en trä-kostnad.
 3. 3
  Få din fästning upp så fort som möjligt. Vara offensiv med placeringen av din fästning, men inte för långt själv. Om du inte kan backa upp din fästning med krafter på en stund märker du riskera att förlora det.
 4. 4
  Känn dig inte begränsad av en population tak på 200. Tänk på att enheterna inte slåss är ett avfall och att en uppgradering enheter är mer effektiv när du redan har dem. Likaså inte uppgradera enheter om du inte har någon. Bortom Fortress Age, är tanken med spelet att i princip hålla producera trupper och teching upp. Kort är dina vänner. Ditt kort transporter är otroligt användbara. Somethings som fort och militära enheter måste vänta på att det finns många fler användbara transporter. Öka din hastighet tid för infanteri och kavalleri är mycket nyttiga och behövda. Gör ett däck som passar dig, men har många viktiga kort som lådor av trä, livsmedel, eller mynt eller många förbättringar för att ge dig en fördel gentemot dina motståndare.