Wku

Hur man lägger till typsnitt till photoshop

Adobe Photoshop är ett av de bästa bilden manipulera program i världen, som används av amatörer och proffs. Lägga till text till bilder och foton är ett populärt inslag i programmet, och det erbjuder ett brett utbud av typsnitt samt att utnyttja den "Fonts" filen på hårddisken i operativsystemet. Lägga typsnitt till Photoshop är en lätt uppgift, eftersom de bara behöver läggas till hårddisken på din dator. De grundläggande stegen är listade nedan.

Steg

Hur man lägger till typsnitt till photoshop. Skapa en mapp på skrivbordet för att temporärt lagra de teckensnitt som du laddar ner.
Hur man lägger till typsnitt till photoshop. Skapa en mapp på skrivbordet för att temporärt lagra de teckensnitt som du laddar ner.
 1. 1
  Skapa en mapp på skrivbordet för att temporärt lagra de teckensnitt som du laddar ner. Flytta markören till en tom plats på skrivbordet och högerklicka. Klicka på "Skapa mapp" som visas i farten ut menyn. En mapp kommer att visas på skrivbordet som du kan namnge. Använd ett namn som du kommer ihåg som "Temporära teckensnitt" eller något i den stilen.
 2. 2
  Öppna din favorit sökmotor och skriv in "gratis att använda typsnitt." När du väljer dina typsnitt, se till att de är fria att använda och inte bara gratis att ladda ner. Denna information bör vara någonstans på samma sida som teckensnitt eller typsnitt du väljer. Du kan också köpa CD-skivor av typsnitt på någon datorbutik.
 3. 3
  Ladda ner photoshop typsnitt du väljer att din "tillfälliga typsnitt" mappen. Om de är i en zip-fil, öppna och extrahera filerna till samma mapp.
 4. 4
  Klicka på "Start" och sedan "Kontrollpanelen." Leta efter "Fonts" mappen i Kontrollpanelen och dubbelklicka för att öppna den.
 5. 5
  Gå tillbaka till din "tillfälliga typsnitt" mappen. Om du vill flytta alla teckensnitt, klickar du på den första, håll nere "Shift"-tangenten och klicka på den sista teckensnittet. Det kommer att välja dem alla. Klicka sedan på "CTRL + C" för att kopiera filerna, gå tillbaka till huvudmenyn "Teckensnitt" filen och klicka på "Ctrl + V" för att infoga filerna i den mappen.
 6. 6
  Öppna Photoshop och de nya typsnitten kommer att vara redo att använda.
  • Photoshop bör inte vara igång när du installerar nya typsnitt. Om det var öppet under lastning, måste du stänga den och öppna den igen för de nya typsnitt att visas.

Tips

 • Mac-användare behöver bara lokalisera de teckensnitt som ska installeras och dra till systemet mappen.
 • Det finns Eastern språk teckensnitt för Photoshop finns nu med både japanska och kinesiska. Dessa kan användas som grafik på egen hand.
 • Inte alla teckensnitt kan användas i Photoshop-programmet. Leta efter True Type eller Open typsnitt typ att vara säker på att de kommer att fungera. Du kan behöva experimentera med andra typer för att se om de kommer att fungera i din version av Photoshop.

Varningar

 • När du använder typsnitt från en CD, extrahera och spara dem till "Fonts" mappen i "Kontrollpanelen" annars kommer de inte att vara tillgänglig för användning i Photoshop.

Saker du behöver

 • Adobe Photoshop-programmet
 • Typsnitt för ditt val