Wku

Hur man gör filmer stick figur och lägga upp dem på youtube

Här är hur man gör bra filmer stick figur och lägga upp dem på YouTube.

Steg

Hur man gör filmer stick figur och lägga upp dem på youtube. Ladda pivot programvara Stickfigure animation.
Hur man gör filmer stick figur och lägga upp dem på youtube. Ladda pivot programvara Stickfigure animation.
 1. 1
  Ladda pivot programvara Stickfigure animation. Det bästa sättet att hitta Pivot är att söka "Download pivot Stickfigure animation" på Google.
 2. 2
  Bekanta dig med programmet. Du kommer att se ett stick figur vid namn "Stickman." Flytta punkten på halsen flyttar pinnen figurerar ner, som om som bugade sig för någonting. Flytta pricken på "knäskålen" flyttar hela benet. Punkten på "tå" flyttar den nedre delen av armen. Om du flyttar den orange centrumprick, flyttar du hela pinnen figurerar. Om du flyttar prick på de "fingrar" du flyttar den nedre delen av armen i en vinkel. Om du flyttar centrumprick i armen, flyttar du hela armen.
 3. 3
  Läs om hur du redigerar. Klicka på knappen "Redigera" för att visa pinnen figurerar. Om du trycker på delete, tar du en del. Du kan lägga till många saker såsom vapen till streckgubbar. När du är klar klickar du på "Lägg till i Animation"-knappen. Det kommer att berätta för dig att lägga till ett namn, till exempel "Chosen One." Du kommer att se din nya figur (er) i scroll undertill "Stickman".
 4. 4
  Gör din första film eller serie. Självklart måste du göra en film innan du lägger upp en. Spela det och kolla in "Repeat" kryssrutan under "Play" och "Stop". Om din film inte ser bra ut, redigera den igen. Om du har en hård tid, inte sluta. Fråga bara professionell hjälp. Denna artikel har lite hjälp i "Tips" avsnittet. Om du gillar din film, visa det för några familjemedlemmar eller vänner som gillar filmer pinnen figurerar. Om de säger att krydda upp det lite, följ deras instruktioner och tips. Om de gillar det, läs resten av artikeln.
 5. 5
  Klicka på "Spara som" och klicka på scroll som säger "pivot-fil." Bläddra ner till "gif" fil. På den sista rutan, på "Delay" del, vrid den från 6/100. Bara lämna "Crop" kontrolleras på en av kryssrutorna. Klicka sedan på "OK." Låt filmen nedladdning. Placera 1/2 på den tredje rutan.
 6. 6
  Öppna Windows Movie Maker om du har en Windows XP-dator. När du öppnar det, klicka på "Importera bilder" och hitta din "gif" film. Det visas på samlingar skärmen. Dra den till "Video" strip. Glöm inte de titlar och krediter. Om du behöver musik, lägga lite på det i "Audio / Music" strip. Titta på den lilla bildskärmen till höger, och spela upp video. om det är bra, spara videon. Det kommer att ladda ner till din dator på skrivbordet.
 7. 7
  Gå till youtube. Com. Skapa ett konto från Google eller YouTube i sig. Ladda upp din video på YouTube genom att skriva en titel, har en bildtext, och hitta filmen. Det kommer att ladda upp. Låt videon processen, och efter en dag eller två, titta på det. Om det är bra, kommer folk att kommentera. Lycka till, och ha kul att göra filmer!

Tips

 • Försök att flytta streckgubbar och döda dem genom att flytta dem tillsammans. Bilder kommer senare.
 • Om något tas bort, kommer det att vara grått. Om du trycker på "Next Frame," det kommer att vara grå.
 • Oroa dig inte, är Pivot helt litet program (484 KB ca.)
 • Med Pivot filmer, kan du bli berömd, som vissa användare fick ett gäng prenumeranter.

Saker du behöver

 • En Windows XP-dator
 • Windows Movie Maker
 • Pivot Stickfigure Animation
 • Ett konto på YouTube
 • Musik (valfritt)
 • CD och DVD (tillval)
 • Ljud och några röstklipp