Wku

Hur man laddar ner från youtube

YouTube är avsedd för strömmande video över Internet, men då och då du stöter på en YouTube-video som du verkligen gillar och vill spara din egen kopia av det på din dator (om videon på YouTube tas bort). I andra fall kan du ha en långsam Internet-anslutning och vill hämta från YouTube så de videor kommer att spela utan att fastna. Det finns olika metoder du kan använda för att spara en film från YouTube på din egen dator.

Steg

Hur man laddar ner från youtube. Använd en webbplats som låter dig ladda ner filmer från YouTube med hjälp av följande metod.
Hur man laddar ner från youtube. Använd en webbplats som låter dig ladda ner filmer från YouTube med hjälp av följande metod.

Nerladdning via webbplatser

 1. 1
  Använd en webbplats som låter dig ladda ner filmer från YouTube med hjälp av följande metod.
  • Gå till den webbsida där videon ligger på YouTube.
  • Kopiera URL (webbadress längst upp i din webbläsare som börjar med " "). http://www.youtube.com "). Du kan högerklicka på URL och välja "Kopiera" för att kopiera den.
  • Öppna den webbplats som du vill använda för att ladda ner video och klistra in webbadressen i fältet URL. Du kan klistra in webbadressen genom att högerklicka i rätt fält och välja "Klistra in".
  • Tryck på knappen för att ladda ner videon. Vanligtvis knappen kommer att säga "Download" eller "Get Video."
 2. 2
  Prova följande webbplatser för att se vilken du gillar bäst för nedladdning videor.
  • IDesktop: ett begränsat antal fria nedladdningar är tillgängliga via iDesktop efter som du behöver för att köpa en månatlig nedladdning plan. Men en fördel att iDesktop över har många av de andra webbplatser som det kan konvertera filer som laddats ner i olika format, inklusive AVI, MOV, MP3 och WMV.
  • SaveTube: Denna webbplats har en mycket grundläggande design men kan vara svåra att använda på grund av tung reklam.
  • VideoGetting: den VideoGetting hemsida har en enkel design men har också rikliga reklam. Den kan användas för att ladda ner från YouTube och konvertera filerna som ska spelas på iPod, iPhone, PSP eller iTouch.

Programvara för Windows

 1. 1
  Installera programvara på din Windows-dator om du inte vill ladda ner via webbplatser. Detta är ibland ett bättre alternativ för någon som hämtar ofta och inte vill hålla på med samma webbplats eller sätta upp med webbaserad reklam. Steg-för-steg-instruktioner är olika för varje program, men efter att du hämtar och installerar den programvara som du kan använda dess hjälp-menyn eller på supportsidorna på sin webbplats för att lära sig hur man använder det. Här är några Windows-program som du kan prova.
  • Orbit Downloader: kompatibel med Windows 7 och kan användas för att ladda ner en YouTube-video och även spara en film från Pandora eller MySpace.
  • Moyea YouTube FLV Downloader: Detta Windows-baserade program har en gratis version som låter dig ladda upp en video på YouTube i FLV-format. Dock får betala för att uppgradera programvaran vara värt om du vill konvertera video till andra mer vanliga format såsom MPG, MOV, AVI, MP3 eller WAV.
  • VDownloader: Du kan söka efter YouTube-videor direkt genom VDownloader program och spara dem på din dator. Programmet kan konvertera de nedladdade filerna till MP $ (används för iPod och iPhone) samt andra format.

Programvara för OS X

 1. 1
  Ladda ner videor på youtube till din Mac-dator med program som stöder Mac OS X-operativsystem. Här är några program för dig att överväga.
  • TubeSock: spela och ladda ner YouTube-filmer med TubeSock. Programvaran är utformad för iPod, iPhone och PlayStation-användare, vilket är varför det konverterar till format som MP4 och H.264 som är kompatibla med sådana anordningar. Dock är en 15€ köp nödvändigt om du vill konvertera filmer som är längre än 30 sekunder.
  • TubeTV: ett gratis alternativ till TubeSock kan TubeTV mjukvaran spela och ladda ner filmer finns på YouTube men kan inte konvertera till så många format. Ändå är det fortfarande gratis att använda även när du laddar ner videor av lång varaktighet.

Varningar

 • YouTubes användarvillkor nämner tydligt att du inte ska ladda ner de filmer som lämnats in av användarna, om inte tillstånd har beviljats ​​av YouTube eller användaren. Juridiskt sett bör du bara hämta från YouTube om videon eller den sida som visas på nämna att du får göra det.