Wku

Hur man blir en facebook roleplayer

Kanske du har sett några av dina vänner på Facebook att tala med varandra genom att skriva historier på varandras väggar, medan fortfarande använder sina egna namn. Till exempel, någon kan skriva: "" Jag är Hannah, "säger Hannah. "Vad är ditt namn?" frågade hon. " Och du kan också märka dem prata om rollspel.

Så, vad gör de? De är rollspel, förstås! Rollspel är ett mycket roligt i alla sammanhang och det är lika roligt på Facebook. När du väl fått kläm på det, rollspel på Facebook kan vara ett mycket underhållande sätt att spendera lite av din tid på Facebook. Här är vad man ska göra.

Steg

Hur man blir en facebook roleplayer. Förstå vad en roleplayer är.
Hur man blir en facebook roleplayer. Förstå vad en roleplayer är.
 1. 1
  Förstå vad en roleplayer är. Många människor förstår inte rollspel alls, och bara se rollspelare som posers, som de absolut inte! Definitionen av en roleplayer (eller Facebook roleplayer i detta fall) är: någon som antar eller agerar ut en viss roll. I grund och botten handlar om rollspel plocka en karaktär från en TV-show, film, bok, eller ens från kändis line-up och agerar som dem. Det är exakt samma sak på Facebook. Bara se till att berätta för folk att du är en roleplayer och vem du ska vara, så att alla är tydliga om vad som händer.
 2. 2
  Välj din karaktär att rollspel. Antingen väljer du någon som diskuterats i föregående steg eller göra upp en egen karaktär. Denna sistnämnda skapelsen är känd som en "ursprunglig roleplayer". Eller blanda dig en bit av verklighet och fantasi tillsammans för att skapa din egen karaktär utifrån den kategori av en TV-show, film eller bok. Till exempel kan du skapa en karaktär som är tänkt att vara ett medium eller litterär karaktär obefintlig bror, syster, pojkvän, etc. Detta är ganska praktiskt för favoritkaraktärer som dödades av, förändrats till det värsta eller helt enkelt försvunnit!
 3. 3
  Skapa ett nytt Facebook-konto. Istället för att använda din faktiska Facebook-konto, bara göra en ny för att rollspel på. Absolut säker på att om du rollspel som en kändis för att sätta in ditt namn som du fejkar eller sätta "RP" för Rollspel. Slå upp rollspelare från din genre av rollspel. Till exempel, om du skulle välja att vara en Harry Potter roleplayer, skulle du leta upp Harry Potter tecken i Facebook sökrutan, lägga dem, och sedan rollspel med dem.
 4. 4
  Förstå rollspel språket. Bli inte överrumplas - det finns några viktiga Facebook-rollspel termer att det är viktigt att veta och förstå. Här är några viktiga sådana:
  • Rp - Rollspel, eller RPer vore roleplayer.
  • OOC - Out of character. Du skulle använda detta om du skriver en status som den verkliga. Till exempel, "OOC: Min riktiga pojkvän föreslog bara till mig!" Du kan också använda dubbla parenteser. Till exempel ((Jag måste gå. Låt oss fortsätta nästa gång)).
  • / / När du skriver på ett annat roleplayer väggen som den verkliga. Till exempel, "/ / Vill rollspel? '.
  • Starter - detta är vad du behöver för att börja rollspel och används för att starta rollspel session. Gör en starter genom att skriva på den personens vägg. Förrätter är oftast svårt för många rollspelare att skriva, men bara en "jag gick längs gatorna i staden när jag såg, [personens namn]." Hej! "Ropade jag, springa och kramas [honom eller henne]" kommer att göra. Sedan de svara på din vägg och det kommer att starta ett rollspel!
  • Para bara - det betyder att du punkt rollspel. Vanligtvis alla svar och förrätter är ungefär fem till sju andra styckena och innehåller massor av detaljer.
 5. 5
  Börja rollspel. När rollspel med någon, se till att inte använda chatten tala språket. Använd god stavning och grammatik så att de kan förstå dig. Se till att anmäla dem innan du börjar rollspel med dem, och sedan skicka dem en starter.
 6. 6
  Om du rollspel som en kändis, låta folk veta att du inte är riktigt. Ibland tror folk att du är verklig, eller att du är "poserar". För att se till att folk vet att du inte är den kändis, försöka sätta ord (s) "Fake" eller "Not Real" i ditt namn. Lägg också till den riktiga kändisen, sedan tagga dem i ett inlägg. Till exempel skriver en status sätta @ och sedan personens namn och säga: "Jag är en roleplayer, och @ (Celebrity namn) Är det verkliga."
 7. 7
  Keep rollspel. Nu är du en roleplayer! Nu är det dags att sprida dina vingar och prova några fler saker. Här är några bra början saker att prova:
  • Hitta en pojkvän eller en flickvän. Gör helt säker på att personen är också en roleplayer innan "frieri" dem. Dessutom, om du är en lesbisk eller homosexuell roleplayer, se till att de är, också, innan du ber dem, så de kommer inte att blockera dig eller ta bort dig. Att fråga ut dem, bara säga, "Hej, jag har märkt att vi är både enkel rollspelare, och vill veta om du skulle vara min (flickvän / pojkvän) på rollspel bara. Låt mig veta om du är intresserad," i en budskap till dem.
  • Vidga dina tillägg. Inte bara lägga rollspelare från samma kategori som dig. Bara för att du är en Harry Potter roleplayer betyder inte att du inte kan lägga Twilight rollspelare. Du kan sluta med en mycket roligt om man blandar upp saker lite.
  • Lägg familjemedlemmar också, eller gå med i en familj. "ShadowCullen s 'och' McJonas 'är två populära Facebook rollspel familjer.
 8. 8
  Använda symboler för åtgärder. Om du inte känner för att skriva stycken, kan du bara prata normalt som du normalt skulle. För åtgärder som du kan använda symboler som *. Till exempel, * kramar du verkligen tight *

Tips

 • Om du vill, bara acceptera och skicka vänförfrågningar till rollspelare och kändisar bara. På så sätt kommer människorna inte att ringa dig en poser eller vill vara, om de inte vet vad rollspel är.
 • Ha kul med att experimentera lite med rollspel. Det finns inget rätt och fel bortsett från att säkerställa att du gör det klart att du rollspel och om din karaktär är tokiga, nötig, irriterad, grinig eller vad, försöka hålla det!

Varningar

 • Om Facebook upptäcker att du har skapat en falsk konto, är det troligt att ditt konto kommer att tas bort. Facebook skapades inte för fiktiva berättelser eller tecken och därmed, är du sannolikt har kontot tas bort om det är fejkade. Du skulle vara i en bättre position för att använda ditt riktiga konto och helt enkelt åberopa rollspel regler när du går in i rollspel läge.
 • Det är möjligt att samtidigt bort några alltför många timmar rollspel. Håll upp ditt sociala liv utanför datorn. Det finns en risk för "rollspel addiction", med några rollspelare på Facebook sudda ut gränserna mellan fantasi och verklighet lite för mycket. Gör inte samma misstag - sätta gränser för den tid som spenderas på Facebook.