Wku

Hur lätt nivå upp i pokemon: ruby / sapphire

Sidan ger ett mycket enkelt sätt att nivå-up Pokemon. Detta kan användas för att göra Pokemon nivå 100, men fortfarande kräver ganska mycket tid. Använd den för att ge den extra kraften till dina Pokémon för att hjälpa dem att övervinna det gym ledare!

Steg

Hur lätt nivå upp i pokemon: ruby / sapphire. Sätt pokemon du vill träna på framsidan av din roster.
Hur lätt nivå upp i pokemon: ruby / sapphire. Sätt pokemon du vill träna på framsidan av din roster.

Utbildning

 1. 1
  Sätt pokemon du vill träna på framsidan av din roster.
 2. 2
  Antingen hitta tränare till strid eller ett område där det finns vilda pokemon. (Grass, hav, eller fiske.)
 3. 3
  Börja din kamp. Fortsätta kämpa tills motståndarens Pokémon eller vilda Pokemon slut på HP och svimmar. För varje Pokemon du orsakar att svimma, kommer du att få en viss mängd erfarenhetspoäng beroende på arten av Pokémon och ibland om det är en utbildad Pokemon eller en vild Pokemon.

Svag pokemon utbildning

 1. 1
  Hitta en Pokémon som är svag eller en extremt låg nivå och placera den på framsidan av deltagarlistan. Svag Pokemon utbildning hjälper dig att göra några låg-nivå eller svaga Pokemon lätt, till exempel om du har fångat en Abra under level 16, (. Abras enligt nivå 16 bara känner flytten teleportera, vilket inte är ett offensivt drag) eller om du försöker ta en Magikarp. (För Pokemon fans, borde detta vara självklart.)
 2. 2
  Gå in i striden med de svaga pokemon vid fronten. Återigen, hitta en tränare eller Pokémon till i striden. När striden skärmen har öppnat, sluta.
 3. 3
  Byt ut dina svaga pokemon ut för en stark pokemon som kan vinna striden. När striden skärmen har öppnats, inte attackera eller använda ett objekt på dina svaga Pokemon. Allt du behöver göra är att byta ut den direkt för en Pokémon som kan slutföra striden. Även om dina svaga Pokémon inte slåss eller göra ett drag, tjänar det fortfarande erfarenhetspoäng bara för att vara i striden.

Exp. Dela

 1. 1
  Hitta en exp. Dela. För att göra detta behöver du en exp. aktie. Här är där för att hitta Exp. Andel i spel;
  • Diamond och Pearl: Söder om Eterna staden finns en cykel-krets, innan du når den även om du måste gå igenom en byggnad. Inuti finns det en professor som kommer att ge dig Exp. Dela om du har sett mer än 35 pokemon.
  • Ruby, Sapphire och Emerald: Prata med Mr Sten i Rustboro efter att leverera brev till Steven och kapten Stern.
  • LeafGreen och FireRed: Go East of Fuschia och gå in i byggnaden som förbinder Fuschia till rutten. Gå upp och prata med professorns medhjälpare, kommer han att ge dig Exp. Dela om du har mer än 50 Pokemon.
 2. 2
  Ge exp. Dela med Pokémon i framsidan av din roster. När du har fått Exp. Dela, ge till Pokémon i fronten för att hålla samtidigt slåss.
 3. 3
  Starta striden. Slå din motståndare och Exp. Dela ger inte bara Pokemon som kämpat erfarenhetspoäng, men alla Pokemon som du bär med dig.

Saker du behöver

 • Exp. Dela
 • Game Boy Advance SP, eller Nintendo DS
 • Pokemon spel