Wku

Hur att fånga Latios i pokemon ruby

Så du har Pokemon Ruby, och du är redo att komma ut och fånga själv en frustrerande, vandrande legendariska, ungefär som hundar i G / S / C. Tja, du är i för en behandling. Även om alla säger att Latios slumpmässigt dyker upp någonstans, det finns platser där du är mer sannolikt att fånga denna vandrande lati.

Steg

Hur att fånga Latios i pokemon ruby. När eftertexterna har rullat och du är i ditt hus i littleroot, gå ner och titta på tv när du får chansen.
Hur att fånga Latios i pokemon ruby. När eftertexterna har rullat och du är i ditt hus i littleroot, gå ner och titta på tv när du får chansen.
 1. 1
  Vispa eliten fyra. Latios kommer inte att vara tillgängliga tills du är klar
 2. 2
  När eftertexterna har rullat och du är i ditt hus i littleroot, gå ner och titta på tv när du får chansen. Det kommer att informera dig om en blå flygande Pokemon vandrade runt Hoenn (Självklart Latios).
 3. 3
  Gå tillbaka upp, och om du har lagrat din masterball i datorn, dra tillbaka det nu. Om inte, se till att du har det. Om du inte har slösat bort det, gå till steg 6.
 4. 4
  Om du har slösat bort din herre boll på Groudon eller Rayquaza, detta kommer att bli lite tuffare för dig. Få en Trapinch eller en Wobbuffet på en hög nivå, eller så skulle vara mycket bättre att få en hög planade Pokemon som vet Mean Look (kanske en Zubat eller Golbat från Victory Road). Ge Pokemon som har Mean Look Quick Claw och spendera lite pengar på några carbos för att vara säker på att det är en toppfart. Sätt detta Pokemon på toppen av din fest.
 5. 5
  Köp massor av ultra bollar.
 6. 6
  Var säker på att du har har en Pokémon som vet surf, och en som vet fluga.
 7. 7
  Fly till pacifidlog och spara ditt spel.
 8. 8
  Surf väster om pacifidlog. Gå inte in i strömmen. Bara surfa upp och ner på den vägen och gå igenom 5 Pokemon möten. Kör om det inte Latios.
 9. 9
  Efter fem möten surfa österut till pacifidlog, och sedan i väg strax öster om stan. Bo nära Pacifidlog och surfa runt för ytterligare 5 möten. Upprepa denna process tills du har kört in Latios. Läget plus den snabba förändringen av din egen plats ska föra honom till dig snabbt.
 10. 10
  När du stöter på honom, kasta befälhavaren bollen omedelbart. Grattis!
 11. 11
  Om du har slösat bort bollen, använd betyda ser omedelbart. Om du väljer Trapinch eller Wobuffet, skära ner hans HP och kasta massor av Ultra bollar. Om du gör honom svag, återställs. Om han blir borta, kan du spåra honom nu med din Pokedex, i den stil du använder för att spåra de legendariska hundarna i G / S / C.

Tips

 • Bli inte avskräckt om du inte hittar honom snabbt. Var medveten om att detta kan ta en stund för dig, och du kanske inte har tur.
 • Ibland kommer flyga runt för att komma till Latias skrämma bort honom och varje gång du flyger till en stad nära hans plats han kommer att köra, om detta händer kanske du måste gå och surfa för att få för att hitta honom i stället för att flyga.
 • Att gå med en snabb Pokémon med Mean Look är bättre än att gå med en som har Arena Trap som en förmåga. Efter Mean Look, kan du växla till en Pokémon med False Swipe.
 • Om du söker efter Latias i Pokemon Sapphire, prova att titta på.