Wku

Hur låsa upphovsrättsintrång på youtube

Dina videoklipp på YouTube kan blockeras av misstag på grund av upphovsrättsintrång och du vill låsa dina videor, då den här artikeln kommer att hjälpa dig. Innan du följer nedanstående instruktioner vara säker på att din video är för rättvis användning för ändamål som kritik, kommentarer, nyhetsrapportering, undervisning, stipendium och forskning och det lyder Fair Use lag. Om videon är inte för ovan nämnda syften, då denna artikel inte kan hjälpa dig.

Steg

Hur låsa upphovsrättsintrång på youtube. Logga in på ditt konto, om du inte har en, måste du göra en för att detta ska fungera.
Hur låsa upphovsrättsintrång på youtube. Logga in på ditt konto, om du inte har en, måste du göra en för att detta ska fungera.
 1. 1
  Gå till youtube.
 2. 2
  Logga in på ditt konto, om du inte har en, måste du göra en för att detta ska fungera.
 3. 3
  Klicka på ditt kontonamn. (I det övre högra)
 4. 4
  Klicka på mina videor.
 5. 5
  Hitta den video som blockeras.
 6. 6
  Du kommer att se video, prenumerera och text (video blockerad i vissa länder, alla länder, eller tas bort för ett upphovsrättsligt krav.)
 7. 7
  Klicka på "view copyright info" knappen under videon miniatyrbild.
 8. 8
  Klicka på Jag vill veta mer om den bestrider processen.
 9. 9
  Klicka ta mig till formuläret.
 10. 10
  Nu kolla 2) denna video använder upphovsrättsskyddat material...
 11. 11
  I boxen märkt "förklara kortfattat" förklara varför du tror att din video kvalificerar för "fair use"
  • Kopiera inte / klistra "copyright disclaimer Enligt § 107 i Copyright Act 1976, är justeringar till verkligt bruk för användning i t.ex. kritik, kommentarer, nyhetsrapportering, undervisning, stipendium och forskning. Fair use är en användning som tillåts av upphovsrättslagen som annars kan vara intrång. ideella, utbildnings-eller personligt bruk tips balansen till förmån för rättvis användning. " i rutan som det förklarar inte varför din video betecknas som verkligt bruk.
 12. 12
  Gå till signaturen avsnittet och ange ditt riktiga namn.
 13. 13
  uttalande om god tro kopiera in texten.
 14. 14
  Klicka på fortsätt.
 15. 15
  Tryck in tvisten.
 16. 16
  Klicka på OK.