Wku

Hur fånga legendariska hundarna i Pokémon firered och LeafGreen

Medan du spelar Pokemon Fire Red eller Leaf Green, kanske du undrar, "Hur kan du fånga Entei, Raikou och Suicune när de alltid springa ifrån dig?" Tja, det är förvånansvärt enkelt under rätt förutsättningar.

Steg

Hur fånga legendariska hundarna i Pokémon firered och LeafGreen. Få den i din Pokédex.
Hur fånga legendariska hundarna i Pokémon firered och LeafGreen. Få den i din Pokédex.
 1. 1
  Få den i din Pokédex. Detta är den mest användbara sak du kan göra. Handel en med en vän eller vänta tills det dyker upp slumpmässigt på din post-game äventyr.
 2. 2
  Vispa eliten fyra, nationell pokedex krävs inte.
 3. 3
  Förberedelser för att fånga dem: De första Pokémon i ert parti bör vara en som har förmågan att använda Shadow Tag, såsom Wobbuffet. Du måste hindra den legendariska från att fly. Alternativt kan du använda en Crobat som vet Mean Look eller en Sudowoodo som vet Block. Du kan också använda Dugtrio (han har Arena Trap). Se till att denna Pokémon är mindre än nivå 50.
 4. 4
  Att hitta dem är ganska lätt. Hitta en rutt med en massa gräs och svaga Pokemon. Någonstans nära Tenn City är en bra satsning. Gå in i din valda rutten och kontrollera Pokemon läge med din Pokédex. Om det säger att det inte finns där, upprepa. Fortsätt att göra detta tills det är i samma väg som du. Detta är en fråga om tur och envishet (Notera att i Diamond, Pearl och Platinum, det finns en Pokétch app (det Märkning Map) som förenklar processen att göra detta).
 5. 5
  Spara innan du stöter på det. Spara betyder att du kan försöka igen. Om det går bort eller svimmar, kan du starta om och fortsätta leta efter den.
 6. 6
  Slåss det. När du är klar, gå och leta efter den. För att göra det enklare kan du använda en Max Stöter bort, men det fungerar bara om din bly pokemon är på samma nivå som den legendariske, kl 50. 49 är också OK. Detta kommer bara att hjälpa till att spara tid, eftersom det kommer att göra den legendariska Pokémon vanligare om det är på det området. När du har träffat det, är det första du måste göra stoppa den igång. Om du använder Wobbuffet, har du redan gjort detta, men annars använd Blockera eller Mean Titta innan den har en chans att köra. När det är instängd, blir det en vanlig legendariska striden. Whittle sin hälsa iväg med False Swipe eller andra säkra drag rör tills det är på väldigt låg hälsa. Sedan kasta Ultra Balls på det obevekligt. Så småningom kommer du fånga den.
 7. 7
  Om du har en master boll, använd den. Använda Master Ball är det enklaste sättet att fånga den. När du har träffat det, glöm fånga den eller sänker sin hälsa, kasta genast Master Ball. Detta är en säker metod för att fånga din legendariska hund.
 8. 8
  Du kan använda denna metod för att fånga Latios, Latias, mesprit, cresselia osv. Liksom.

Tips

 • Om du valde Squirtle möter du Raikou. Om du valde Charmander möter du Suicune, och om du väljer Bulbasaur möter du Entei. Ha detta i åtanke när du väljer din legendariska fånga laget.
 • Du kan också använda en Pokémon som har en förmåga eller drag som fångar hunden och flytten Hån. Vad du skulle göra är att använda Mean Titta på det, sedan efter att användningen Hån så det kan inte använda Roar. Du skulle behöva använda Hån helt några gånger, men det blockerar dem från vilda dig iväg.
 • Kontrollera att du har så många Ultra Balls du kan bära / råd.
 • Du måste slå Elite Four först.
 • Förlamning, Sömn och Poison flyttar gör Pokémon lättare att fånga.
 • Om du använder Sudowoodo för att använda Block, se till att den håller en Quick Claw, så du kommer att drabbas först.
 • Har massor av Max Stöter bort eller en ren rökelse.
 • Försök att hålla sig till Route 1 och med användning av en Wynaut / Wobbuffet, som vet Shadow Tag, som är på en nivå mellan 35 och 40. Använda Max Stöter bort, gå / springa / cykla runt gräset samtidigt gå in och ut ur vägen, vilket är användbart med tanke på hundarna ändrar läge varje gång du går igenom en annan väg. Efter lite tid hittar Entei / Suicune / Raikou.
 • kasta pokeballs på pokemon. Nej allvarligt, inget behov av att skada eller status effekt dem. Bara hålla kasta pokeballs, fångade jag alla mina pokemon med denna metod.

Varningar

 • Spara medan du och Pokémon är på samma väg kommer inte att fungera. Så fort du startar upp ditt spel igen, kommer Pokémon ligga någon annanstans.
 • Försök att inte förgifta eller bränna hunden, eftersom det skulle svimma av sina sår.
 • Även om du magiskt lyckas frysa hunden, kan det fortfarande köra iväg (och kommer att springa iväg).
 • Låt inte Roar hunden användning eftersom du måste starta från en tidigare save. När de använder Roar de dig att springa iväg så då Pokémon är borta som om du körde eller gjort hunden svimma.
 • Spara spelet innan han slog den legendariska hunden ifall det svimmar eller använder ROAR under strid.