Wku

Hur du använder tinychat på Facebook

Tinychat är en internet-chat-tjänst som låter dig skapa disponibel video, röst och snabbmeddelanden chattrum. Du kan även gå med i chattrum som skapats av andra användare baserat på en viss kategori eller ämne. Med Facebook Tinychat programmet, kan du även använda den på Facebook.

Steg

Hur du använder tinychat på Facebook. Klicka på "Anslut till tinychat" knappen för att logga in med ditt Facebook-konto.
Hur du använder tinychat på Facebook. Klicka på "Anslut till tinychat" knappen för att logga in med ditt Facebook-konto.
 1. 1
  Gå till Facebook tinychat programmet använder din webbläsare för val.
 2. 2
  Klicka på "Anslut till tinychat" knappen för att logga in med ditt Facebook-konto.
 3. 3
  Om du inte redan är inloggad på Facebook, måste du ange e-postadress och lösenord i samband med ditt Facebook-konto.
 4. 4
  Klicka på knappen "Tillåt" för att tillåta tinychat tillåtelse att komma åt ditt Facebook-konto info. Detta är ett standardförfarande för alla webbprogram som använder Facebook Connect. Du kommer bara att bli ombedd att tillåta tillstånd första gången du använder den Tinychat tjänsten.
 5. 5
  Inaktivera alla popup-blockerare vid denna tid.
 6. 6
  Klicka på Facebook-knappen i dialogrutan som dyker upp.
 7. 7
  Ange ett namn för ett chattrum du vill skapa, eller helt enkelt skriva ett meddelande. Vänner du bjuder in till chatt kommer att se denna text på deras inbjudan. Tjänsten kommer nu automatiskt att söka efter tillgängliga vänner att ansluta med på Tinychat. Markera kryssrutorna bredvid de vänner du vill bjuda in till chatt och klicka på "Nästa"-knappen. Du kommer att tas direkt till chattrummet du just har skapat.
  • Tryck på "Dela chattrum med dina vänner" för att publicera din chattrum på MySpace, Twitter eller Facebook.
 8. 8
  För att ansluta till ett befintligt chattrum, klicka på "bläddra offentliga chattar" knappen längst upp för att visa tillgängliga offentliga chattrum.
  • Om "Bjud in Facebook-vänner" dialogruta dyker upp igen när du anger ett chattrum, klicka bara på "Next".

Tips

 • Du kanske måste installera den senaste versionen av Adobe Flash. Gå till Adobe Flash Player hemsida, klicka på "Download"-knappen.
 • När du skapar eller gå med i ett chattrum, ska du inte streama från din webbkamera om du klickar på den blå "Start Broadcasting"-knappen.

Varningar

 • Om du inte vill att din närvaro i ett chattrum som ska publiceras på din profil, se till att avmarkera "Uppdatera status" innan du klickar på "Next".
 • Mobila webbläsare som inte stöder Flash, såsom mobil Safari, fungerar inte med TinyChat.
 • Olämpligt ljud och video feeds kommer att förbjudas från TinyChat. Du bör granska Tinychat sekretesspolicy och användarvillkor innan du använder tjänsten.

Saker du behöver

 • En Windows, Mac eller Linux-dator.
 • Adobe Flash aktiverat webbläsare.
 • En ansluten kamera och mikrofon.