Wku

Hur man ställer in en yahoo! postkonto

En mängd olika e-postkonton kan vara praktiskt. Det är bra att hålla en personlig e-post som du bara ge till vänner, ett företag e-post som du bara ger till medarbetare, en "pålitlig leverantör" e-post som du ger till företag som du lita på att inte sälja ditt namn, och det riskabla lista-när du 're bara inte säker på vem du ger ditt namn. För att hantera dessa, är det viktigt att ha en e-postleverantör du litar på.

Yahoo! är en av webbens mest pålitliga och långvariga e-postleverantörer, och det är inte konstigt, det är gratis, det är snabbt, och det är lätt att ställa upp i en handvändning. Njut effektiviteten av motsvarande i stil och säkerhet med din nya Yahoo! Mail-konto.

Steg

Hur man ställer in en yahoo! postkonto. Välj din inloggning.
Hur man ställer in en yahoo! postkonto. Välj din inloggning.
 1. 1
  Gå till yahoo. Com. I det övre högra är ett Mail länk. Klicka att börja e-registreringen, eller klicka på Yahoo! post.
 2. 2
  C reate nytt konto C>. Det är att ginormous gula knappen nära toppen höger på Yahoo! startsidan, bredvid den ännu-mer-ginormous annons.
 3. 3
  Välj din inloggning. Du kan också välja att logga in med ditt Facebook-eller Google-konto. Istället för att klicka på Skapa nytt konto klickar du på Facebook eller Google inloggad för att skapa en adress Yahoo email. När du har länkat din Facebook eller Google användarnamn och tillät anslutning kommer du att fylla i resten av Yahoo! Mail registreringsformulär.
 4. 4
  Ange din grundläggande info. Fyll i ditt namn, kön, födelsedag, land, språk och postnummer i fälten.
 5. 5
  Skapa en yahoo! ID och lösenord. Gör det något som du kommer att vara bekväm att använda under lång tid, eftersom detta kommer att identifiera dig till dina e-postmottagare. Kom ihåg att du kan använda siffror och bokstäver och även en enda prick.
  • Ange Yahoo!-ID som du valt i fältet, och sedan välja en av tre domäner: yahoo.com, ymail.com och rockemail.com. Kontrollera tillgängligheten för ditt användarnamn / domän kombination genom att klicka på knappen Kontrollera att right.You kanske måste tänka på ett alternativt användarnamn om ditt bästa valet redan är upptaget av en annan Yahoo!-användare.
  • Välj ett lösenord när du framgångsrikt har angett ett unikt användarnamn. Lösenordet måste vara minst 6 tecken långt och kom ihåg att lösenord är skiftlägeskänsliga. Du blir ombedd att ange ditt lösenord två gånger för att säkerställa noggrannheten.
 6. 6
  Lägg säkra mental backup. Om du har glömt ditt användarnamn eller lösenord (ja, det händer), ange en alternativ e-postadress, och plocka 2 hemliga frågor från pop-down menyer.
  • När du har valt dina frågor, skriv in det rätta svaret-en som du inte kommer att glömma. Yahoo! kommer att fråga dig denna fråga om du skulle glömma ditt lösenord i framtiden, i syfte att kontrollera att du är rätt användare.
   .
 7. 7
  Kontrollera att du inte är en robot. Ange visuella kod som endast människor (med skeva glasögon) kan läsa. Skriv in tecknen som visas i den sista delen av registreringen sidan, i fältet.
 8. 8
  Läs användarvillkoren. Gör inte alla det? Grundligt undersöka varje sida till slutet eller tills dina ögon stelnar, och sedan skriva ut en kopia för din bokföring.
  • Välj Skapa mitt konto

Tips

 • Välj ett användarnamn som identifierar dig till dina mottagare och kommer inte att misstas för skräppost. Yahoo medlemmar väljer ofta någon variant av deras födelse namn för sina användarnamn.
 • Du kan skapa så många konton som du vill, och använda dem som beskrivs i introt. Vissa e-postleverantörer, till exempel Google eller Apple Mail låter dig kontrollera alla e-postkonton.

Varningar

 • Var försiktig när du lämnar ut information på webben. Yahoo har en säker server, men kan inte garantera din integritet när du chattar med andra på nätet.
 • Var noga med att kontrollera din stavning när du skriver in ditt svar på säkerhetsfrågan. Om du stavar det fel under kontoinställningarna kan du nekas åtkomst till ditt konto senare.