Wku

Hur man skapar och redigera PDF i Word

PDF är känt att många datoranvändare som en standard filformat för lagring av information och distribution. Och nästan alla kanske tror av Adobe Acrobat när de vill skapa eller redigera en PDF-fil, det är sant. Många vägar leder nu till att skapa och redigera PDF utan Adobe Acrobat, även utan en PDF-läsare! Nu ska vi ta en titt på en av de enkla sätt ----- skapa och redigera PDF i Word.

Här är fyra sätt att redigera en PDF (Portable Data Format).

Steg

Hur man skapar och redigera PDF i Word. Om du inte använder Microsoft Office 2007 eller om du är Mac-användare, kan du använda ett ord till PDF-konverterare.
Hur man skapar och redigera PDF i Word. Om du inte använder Microsoft Office 2007 eller om du är Mac-användare, kan du använda ett ord till PDF-konverterare.

Skapa PDF i Word

 1. 1
  Spara ord som PDF.
  • Som nyligen aviserat, den aktuella Microsoft Office 2007-användare kan nu spara sina Word-dokument direkt till PDF-format. Microsoft Spara som PDF eller XPS har byggts in i Office-program i SP2.

Konvertera Word till PDF

 1. 1
  Om du inte använder Microsoft Office 2007 eller om du är Mac-användare, kan du använda ett ord till PDF-konverterare. Här finns två typer av ord till PDF-omvandlare:
  • Konvertera Word till PDF på nätet. Allt du behöver är att ladda upp din Word-fil, välja output format och ange din e-postadress. Efter flera minuter kommer du att få ett mail med bifogad PDF-fil.

Ladda ner ett ord till PDF Converter

 1. 1
  En stationär ord till PDF Converter kan lindra datasäkerhet bekymmer. Med en stationär ord till PDF Converter kan du anpassa dina inställningar och göra andra val när du använder ett ord till PDF-konverterare. Men brukar du måste betala för dessa typer av konvertering verktyg.

Konvertera PDF till Word på nätet.

 1. 1
  Så vad händer om du behöver vända verksamheten och konvertera en PDF till Word? Precis som online ord till PDF tjänsten, konvertera PDF till word på nätet är också en kostnadsfri tjänst, och vägen är nästan densamma: Ladda upp din PDF-fil, välja output format och ange din e-postadress, vänta en stund för att få en mail med ordet bifogad fil. Y

Använd en stationär PDF till Word konverterare.

 1. 1
  Det finns många skrivbord PDF till Word konverterare hjälper dig att konvertera alla typer av PDF-format till Word-format. Bara Google för att hitta en. Nästan alla av dem kan omvandla komplicerade etiketter, grafik och former från den ursprungliga PDF-filen.
 2. 2
  Hitta ett bra sätt som fungerar med din ansökan, välja rätt verktyg, och gör ditt arbete enkelt och effektivt!