Wku

Hur man lägger ringsignaler till en Android-telefon

Lägga till ringsignaler till en Android-telefon kan vara knepigt. Om du drar och släpper en ringsignal fil till enheten, kommer det att hamna i med din musiksamling. Men med ett enkelt trick, kan det vara en barnlek att göra.

Steg

Hur man lägger ringsignaler till en Android-telefon. Anslut enhetens minne till datorn.
Hur man lägger ringsignaler till en Android-telefon. Anslut enhetens minne till datorn.
 1. 1
  Anslut enhetens minne till datorn. Detta kan göras via USB, eller med hjälp av ett microSD-adapter för att ansluta din microSD-kortet till datorn.
  • Om du ansluter enheten via USB, måste du montera din telefon för att anslutningen ska fungera. För att göra detta, öppna meddelanden på telefonen, tryck på meddelande om att telefonen är ansluten. Välj alternativet för att montera din enhet.
 2. 2
  Öppna mappen för din enhet. Du kan komma åt den via min dator, och välj enheten enheten är ansluten via. Du bör se olika mappar för appar på din enhet och filer som du har lagt hittills.
 3. 3
  Skapa en ny mapp. Märk det Ringsignaler.
 4. 4
  Öppna den mapp på datorn som innehåller ringsignaler. Det är oftast lättare om du har sparat i en separat mapp än datorns musiksamling. I en nypa, men kan du hålla pekaren över en musikfil och se längden på spåret.
 5. 5
  Dra och släpp ringsignal filen till ringsignaler mapp på din enhet. Koppla bort enheten från datorn.
 6. 6
  Gå till ljudinställningar på din telefon. När på startskärmen, tryck på meny / navigation-knappen och välj Inställningar. Därifrån väljer du Ljud, och menyn titeln Telefonens ringsignal. Bläddra genom listan över ringsignaler tills du hittar den du vill använda. Om du inte ser den ringsignal du just lagt till, stänga av telefonen först och det ska visas när du slår på den efter Android tjänsten ser ut för nya filer när telefonen startar.

Tips

 • För en mer universell process som bör fungera med alla Android-versioner är att se om du har en mapp som heter "media" och en mapp märkt "audio" inne i "media"-mappen. Om inte, gör mapparna så att mappstrukturen är som följande:
  medier
  - Ringsignaler
  - Larm
  Placera alla dina ringsignaler som du vill använda som ringsignaler i ringsignaler mappen larmtoner i larm-mappen, och anmälningar toner i anmälningar mappen.
 • Om du inte ser den nya ringsignal, bara gå in i Inställningar, Förvaring, sedan avmontera SD-kortet, vänta tills telefonen avmonterar kortet, sedan montera kortet igen. Du bör nu se ditt nya ringsignal.
 • Alternativt kan du använda AirDroid (tillgängliga gratis på Google Play) för att skicka MP3-filer till telefonen och använda dem som ringsignaler

Varningar

 • Detta kommer inte att fungera på en Motorola Backflip med Android 2,1 Eclair. Du kan komma runt detta genom att ladda ner en app ringsignal chef.

Saker du behöver

 • Android-enhet med ett microSD-kort installerat
 • USB sladd eller microSD-adapter