Wku

Hur kan man vara en hårdrockare

Med uppkomsten av heavy metal på 70-talet kom en subkultur av fansen kallas metalheads. Som heavy metal utvecklats och diversifierad, så gjorde sin fanskara. Det finns nu metalheads över hela världen, och de är inte alla stereotypt manlig, heavyset och långhåriga. Som med alla subkultur, men det finns alltid poseurs - människor som tar på de ytliga egenskaper i gruppen utan att anta det som binder dem alla tillsammans. Denna artikel kommer att hjälpa dig att undvika ett sådant öde.

Steg

Hur kan man vara en hårdrockare. Känner till och uppskattar metall.
Hur kan man vara en hårdrockare. Känner till och uppskattar metall.
 1. 1
  Känner till och uppskattar metall. Detta är den viktigaste och kanske det största steget för utan detta, du är en posör, rätt och slätt. Gör din hemläxa!
  • Vet skillnaden mellan heavy metal och nu-metal, hårdrock, death metal, black metal och metalcore.
  • Studera historia av metall. Var började det? Vilka var banbrytare? Hur kunde det förändras över tiden?
  • Bekanta dig med olika subgenres inom metal: svart, död,,, glam,, neo-klassisk, progressiv, industriellt, besegra.
 2. 2
  Gå till spelningar. Förutom att köpa album, stöd artisterna genom att köpa biljetter till sina konserter. Moshing, headbanging och crowdsurfing är frivilliga (men rekommenderas).
 3. 3
  Utför musiken. Många människor tror att utföra metall inte kräver talang, eftersom de omedelbart avvisa de hårda eller ovana ljudet, men sanningen är att många metal artister är högutbildade. Ett bra sätt att uppskatta den skicklighet involverad i att skapa och utföra metallen är att prova (eller röst) vid det.
 4. 4
  Ser den delen. Vara varnat dock att om du gör detta utan att följa alla stegen ovan, kommer folk märka dig en posör, och de har nog rätt. Följande lista kommer att förklara några av de delar av metalhead utseende, samt hur och varför de är associerade med metall. Kom bara ihåg, i slutändan är det inte så stor roll vad du klär ut. Dressing "metal" endast tjänar en ledstjärna för andra metal fans. Om du älskar musik, kan du klä hur du vill.
  • Band tröjor - När du går till metall konserter, köp en skjorta av ett band du gillar. Detta är en grundläggande mode stapelvara för metalheads, eftersom det är ett direkt sätt att uttrycka din musiksmak. Se till att köpa officiellt licensierade skjortor, de som tillverkas av screentryck eller transfertryck är billigare, men många metal artister gör en betydande del av sina inkomster från merchandise och "bootleg" skjortor klipp som ut för dem.
  • Devil horn - Denna sidan gest populariserades av Ronnie James Dio (och du bättre vet vem det är!) Som fick den från sin italienska farmor.
  • Svart läder och nitar - I slutet av 70-talet, antog Judas Priest sångaren Rob Halford biker ser på scenen när man vill främja Hell Bent för läder, och från och med då fram, var skinn (jackor, byxor) och dubbar bärs av många en hårdrockare.
  • Celtic, Saxon, Viking och ridderliga kulturen - Bland många metalheads, särskilt fans av power metal, det finns en stark betoning på manlighet och krigaren mentalitet, i skarp kontrast till konsumtionssamhällets och metrosexuell kultur. Långt hår och skägg är en hyllning till Viking, Saxon och Celt män. Kläder som hearkens tillbaka till renässansen och medeltiden är inte ovanligt heller. Sammanfattningsvis ser ut som en man från mycket avlägsna förflutna är metall.
  • Blå jeans, höga skor, skjortor band och jackor Battle - här looken var populär i början av metall. En strid jacka är ett läder eller denim vest emblazoned med vävda lappar och pins knapp från metalband du gillar.
  • Svarta jeans, armé trötthet byxor, väldigt korta eller inget hår - Dessa element blev mer populär bland metalheads i 1990-talet och 2000-talet som en del subgenres av metall lutade mot hardcore punk, goth och industri.
  • Om du är en metall brud, har du mer utrymme i mode avdelningen, sedan ser ut som en Viking kommer att vara svårt att dra bort, och bär renässansen kläder bara inte blanda med att gå på utställningar. Låna några element från 80-talet mode, punk kultur, och goth kommer att fungera. Även bara bär band tröjor kan göra susen. Håll dig borta från.

Tips

 • Försök alltid att hitta ett annat metalband att lyssna på. Ja metalheads, titta på Encyclopedia Metallum, eller gå och köpa en slumpmässig metall cd som du inte har hört!
 • Försök att inte se alltför rika eller trendigt. Metall är anti-commercialist. Det betyder inte att du måste se ut som en luffare som metall, men du kan inte se för metall när du bär 750€ värde av bling och skräddarsydd kläder. Förstå att den enda skillnaden mellan kända varumärken jeans och Wal-mart jeans är namnet på dem, så du inte ska behöva spendera alltför mycket på kläderna. Inte bara denna hjälp gör att du ser metall, men det är också mer kostnadseffektivt än någon annan stil.
 • Du behöver inte begränsa dig till metall för att vara en hårdrockare. Många metalheads som andra typer av musik såsom klassisk rock, klassisk musik, punkrock, powerviolence, gamla reggae, eller grunge.
 • Kom ihåg att i varje fall: Metal broderskap, alltid hjälpa andra metalheads att åka på utställningar genom att ge dem bil passager om du kan, eller alltid hjälpa vem frågar du om musik etc.
 • Ett enkelt sätt att lära sig om metallen är att be metalheads om det. Några av dem kommer att tala örat utanför. Du kommer att göra det också, så småningom.

Varningar

 • Om du bär en skjorta eller en lapp av ett metalband, skulle du vara klokt att se till att det är ett band som du gillar, och vet mycket väl. En hårdrockare är sannolikt att upptäcka dig och slå upp en konversation om bandet och om du inte vet dina grejer (namnen på medlemmarna, namnen på sina album, och dina favoritlåtar, åtminstone) och sedan din metalhead trovärdighet går rätt ut genom fönstret och kommer aldrig tillbaka.
 • Försök att otacksamme själv alltför tungt i någon särskild subkultur tenderar att begränsa sitt sinne till andra värdefulla erfarenheter. Förutom att uppskatta metall, fortsätta söka ut en mängd nya upplevelser, att hålla ett öppet sinne för alla former av konst, inklusive metall.