Wku

Hur kan man vara bra på Maple Story

MapleStory är en gratis, nedladdningsbar MMORPG (Massively Multiplayer Online Role Playing Game) som idag har över miljontals spelare. Med många monster att slåss, uppdrag att slutföra, vänner att göra, och massor av platser att besöka, ger MapleStory en mängd utmaningar. Vad är mer, eftersom spelet innehåller söta figurer och massor av natur, kan även de yngsta spelaren njuta av att spela. Även utbildning är ofta lång och mödosam, det lönar sig i längden om du kan hålla fast vid det, eftersom ju högre nivå, desto mer finns det att göra. Vill du bli bra på MapleStory? Allt det kräver övning och några användbara tips.

Steg

Hur kan man vara bra på Maple Story. När du först startar maplestory, ges du möjlighet att välja det jobb du vill ha.
Hur kan man vara bra på Maple Story. När du först startar maplestory, ges du möjlighet att välja det jobb du vill ha.

Grunderna

 1. 1
  När du först startar maplestory, ges du möjlighet att välja det jobb du vill ha. De jobb som för närvarande finns tillgängliga är Explorers, Cygnus Knights och Resistance. Dubbla klingor, Cannoneers, alla 5 Heroes (Aran, Evan, Mercedes, Phantom och Luminous), Nova (Kaiser och änglalik Buster), Sengoku klasserna Kanna och Hayato (JMS och KMS endast), och Slayers Demon finns också, men är begränsade tidsklasser. Koreanska spelare har tillgång till två klasser; Xenon, en tjuv / Pirate hybrid och Demon Avenger, en spin-off av Demon Slayer. Globala aktörer har en exklusiv klass som kallas Jett (Bounty Hunter). Beroende på jobbet, kommer du att börja din resa på olika platser. Till exempel, Motståndsrörelsen startar i Edelstein medan Explorers är på Maple Island.
 2. 2
  Hitta ett bra ställe att träna. En bra plats har en massa monster som är minst 3 - 5 nivåer under dig. Om din nivå är under 10, kommer det inte finnas några monster med tillräckligt låga nivåer, så det är bara träna på sniglar och svamp på Maple Island. På grund av den senaste tidens fläckar på spelet, nytt, har tuffare monster visas upp på Maple Island. Om du vill bli en krigare, kanske du vill träna på dem.
 3. 3
  Bekanta dig med din karaktär. Det kommer att ta lite trial and error för att upptäcka din karaktärs attack sortiment, hoppa höjd, etc. När du har blivit bekant med grunderna, försöker lära sig mer avancerade trick, såsom hur man undvika ett monster som jagar dig genom att vända runt och hoppa på samma gång.
 4. 4
  Anpassa dina kontroller. Du använder musen och tangentbordet för att navigera MapleStory. Medan de förvalda tangenter kan vara acceptabelt, kanske du kan förbättra ditt spel genom att ändra dem. En bra tangentbordslayout optimerar alla dina färdigheter.
  • Rörelse färdigheter (ex. Flash Jump) bör sättas på X-knappen. Detta beror på att det är nära till ALT, vilket är mellanslagstangenten. Du behöver inte Sit knappen för MapleStory.
  • Sätt din huvudsakliga attacken skicklighet på mellanslagstangenten. Också, sätta andra färdigheter du använder den nedre delen av ditt tangentbord.
 5. 5
  Gå med i eller starta en guild. För att starta en guild behöver 100k mesos, och du måste prata med guilden NPC (som finns i städerna). Om du skapar en guild, blir du guildmästaren eller ledare. Då kan du bjuda in andra, etc. Du kan också välja en logotyp av slag, och distribuera olika titlar till medlemmarna. Medlemskap i en guild hjälper dig att göra vänner, som du sedan kan enkelt hitta och kontakta. Vänner kan hjälpa dig med frågor du kan ha eller kan gå på uppdrag med dig. Plus, hey, det är bra att ha vänner.
 6. 6
  Försök att göra vissa uppdrag, som de ibland ge dig bra, sällsynta föremål. Även om quests ofta ger dig lite erfarenhet, de är en bra paus från träning hela dagen lång.
 7. 7
  Förstå den dolda potentialen systemet. Ibland när ett monster droppar utrustning, kan utrustningen ha en röd ram. Du kan gå till en butik och köpa förstoringsglas. Använd glaset på utrustningen för att få potential. Om du inte gillar den potential, kan du använda Miracle Cube och ändra statistiken. Om du har tur, kan din objektets potential uppgradera till nästa nivå. Du kan få gratis Miracle kuber från Hot Time eller köpa dem i lösvikt i Cash Shop.
 8. 8
  Prova att använda nebulites (GMS). När du tränar på höga planat ställen, kan monster släppa en box med en växel på det. Gå till USE avsnittet och klicka på rutan för att avslöja Nebulite. Du kan gå till en stad och betala en NPC att borra ett hål i din utrustning, så att du kan fästa Nebulite till din utrustning.

Första jobb avancemang / evan 1st-3rd tillväxt

 1. 1
  Få ditt första jobb avancemang. Varje klass har en annan metod för att få sina framsteg.
  • Om du är en Explorer, ta taxi i Lith Harbor till respektive stad (ex. Tjuvar går till Kerning City). Sedan prata med era respektive jobb avancemang ledare. Om du är en Cannoneer, när du får av ön, gå och prata med Kyrin för din 1: a jobb. Dubbla Bladers också gå till Kerning City och prata med Lord Voldemort, men de pratar med SYL när de är level 20.
  • För Cygnus Knights, acceptera en quest och gå till en Chief Knight så att du kan välja din klass (ex. Blaze Wizards gå till Oz för deras 1: a Job).
  • Arans behöver bara klicka på den gigantiska Pole Arm i Rien.
  • Efter gör uppdrag, kommer Evans starta 1st Tillväxt.
  • Motståndsrörelsen kommer att få ett brev som kommer att flytta dem till Resistance högkvarter. Då de pratar med Belle (Wild Hunter), Brighton (Slaget Mage), eller Cheeky (Mechanic). Trots att en Resistance karaktär, följer Demon Slayers inte denna metod.
  • Mercedes, Demon Slayers, Jett, Luminous, och Nova Klasser får automatiskt sina 1st jobb efter mellansekvenser.
 2. 2
  Gör några uppdrag. Uppdrag ger en generös mängd EXP i de första nivåerna, men de är inte värt det när du är level 25. Vissa strävan belöningar sälja för miljontals mesos på den fria marknaden (ex. Subani s Legacy ger 60% Handskar för Attack scroll, som kan sälja för åtta miljoner beroende på din server)
 3. 3
  Få ditt jobb specifik hatt. Vid nivå 18, bör du få ett meddelande från ditt jobb instruktör ber dig att döda ett visst monster. Efter avslutad jakt, kommer du att få en hatt som ger 12 av dina viktigaste stat.
 4. 4
  Gå med en fest quest när du kommer till nivå 20. I varje stad, gå till Dimensional Mirror, välj en fest quest, och be att få gå med i ett parti. Om det är första gången, berätta för dem så att de kan informera dig och ge dig tips. Party questing är ett bra sätt att få erfarenhet snabbt och är också väldigt roligt. Ibland kan du få godsaker som Squishy skor, trasiga glasögon och andra gulliga saker! Däremot kan du inte göra Henesys (Månen kanin Rice Cake), kerning City (First Time Together), eller Ludiburim (Dimensional Crack) parti quests efter nivå 69!

Andra jobb avancemang / evan 3rd-6th tillväxt / dubbla blad 2 +-3rd jobb

 1. 1
  Gör ditt andra jobb avancemang på nivå 30. Varje klass är olika i utvecklingen, så gör en del forskning för att ta reda på hur man ska gå tillväga.
 2. 2
  Få ett yrke. Du kan välja två yrken och yrken är Mining, Herbalism, alkemi, Crafting tillbehör, och Smide.
  • Gruvdrift och Herbalism samlar kompetens. Mining krävs för tillbehör Crafting och Smithing, medan Herbalism krävs för Alchemy.
  • Smithing tillåter dig att göra vapen, rustningar, projektiler och androider. Detta är en bra färdighet om du har ont om pengar för vapen och rustningar.
  • Tillbehör crafting ger dig möjlighet att göra örhängen, bälten, hängsmycken och ringar. Om du har tur nog, kan du få en slutprodukt med dolda potentialen.
  • Alchemy kan du göra trolldrycker, objekt säkring, och extrahera objekt för objekt kristaller. Om du är i huvudsak borta från tangentbordet, inrätta en extraktor och låta folk betala dig för att använda den. Om du ställer in en 1 meso extractor, kan du få gratis berömmelse.
 3. 3
  Tåg vid tema fängelsehålor. Mushroom Kingdom Theme Dungeon är ett bra ställe att träna. Du får också en handske med 1 vapen attack och 2 magi attack efter gör handlingen! Kerning Square är ett annat ställe att träna, får du också en fin medalj. Vid nivå 55, chef över till Chryse. Du kan få nivå 70 vapen efter att ha besegrat chefen.
 4. 4
  Vid nivå 50, kan detta vara en bra tid att använda dessa biljett bitar fastnar i ditt lager och handel dem i för monster park biljetter. Monstren har fler HP, men du får mer EXP och dolda potential objekt.

Tredje jobb avancemang / evan 6th-8th tillväxt / dubbla blad 3rd + jobb

 1. 1
  Gör din tredje jobb avancemang när du når nivå 60. Du kommer att behöva göra en quest som kräver att du ställa frågor om Maplestory och få ett halsband (namnet varierar efter klass) för att avancera till klass beroende på andra jobb du har valt.
 2. 2
  Utbildning på Jesters är en populär plats att träna på grund av snabb spawn och goda erfarenheter (omkring 1350 erfarenhet per gycklare). Men bli inte förvånad av mängden döda-stjäla. Det är ett mycket trångt område så förvänta dig inte en hel karta för att själv.
 3. 3
  På nivå 100-110, tåget vid mp3 (mystisk bana 3). Precis som Jesters, inte förvänta sig en hel karta för att själv. Det är när folk börjar vara oförskämd och konkurrenskraftig.
 4. 4
  Om du inte har tillgång till någon av dessa platser, träna på pirater i ört stan. Det är inte konkurrenskraftiga eftersom det finns en mini fängelsehåla i kartan.
 5. 5
  Örten stad och Magatia parti uppdrag är också ett bra ställe att träna. Men det finns vissa människor som kommer att sparka sina partimedlemmar så att de kan träna på egen hand där. Färdigställ Magatia Party Quest kommer antingen ge dig Romeo eller Julias hänge. De båda har dolda potential och kan kombineras för att göra en starkare hänge.

4th jobb / evan 9th-10th tillväxt

 1. 1
  Gör din fjärde jobb avancemang när du är nivå 100. Detta varierar beroende på klass.
 2. 2
  Vid denna tid, kan du träna på evolutionen världen. Du kan använda kärnor för att ändra monster "statistik för mer erfarenhet. Du kan dock ange bara fem gånger om dagen.
 3. 3
  När du kommer till 120, kan du träna på LHC (lion heart castle) i el Nath området. Det är en mycket bra utbildning plats att komma till lvl 200. Du kan börja där på 110, men inte en hel del partier kommer att välja dig, om du inte kan göra stor skada eller du är en präst som kan kasta heliga symbol. Grejen LHC är att alla tåg i partierna så att de kan få upp till 250% mer EXP. Tillsätt 50% extra EXP för 375% mer EXP. Om du försöker solo, kommer det att ta dig för evigt eftersom monstren har minst ett par miljoner av HP, och du bara får runt 50 tusen EXP per monster.
 4. 4
  När du är level 160, får du möjlighet att gå till Henesys ruiner och Cygnus borg, som är 25-30 år i framtiden, och monster det är muterade versioner av svaga monster och onda versioner av cygnus riddare. Precis som LHC, kan du träna på Stronghold med partimedlemmar för mer erfarenhet. Du kan ansluta en expedition för att gå besegra Cygnus när du är nivå 170. När hon dör, tappar hon level 140 utrustning. Men, du är bättre att döda Chief riddarna, eftersom Cygnus är glitched och är omöjlig att döda.

Tips

 • Alltid tränar på monster ett par nivåer under eller över dig. Du kommer att ha mindre chans att dö och du kommer att få erfarenhet snabbare eftersom monstren kommer att vara lättare att döda.
 • Använd tecknet kort att polera upp din karaktär. Varje klass har sin egen stat bonus och ju högre nivå, desto högre bonus.
 • Innan du sover, tilldela dina karaktärer några deltidsjobb. När du kommer tillbaka, du behöver bara prata med en NPC för din betalning.
 • Du kan köpa och sälja varor med andra Maplers på webbplatser som t.ex. BasilMarket. De affärer anordnas av servern. Du kan också leta upp föremål och monster och pris gods Kontrollera du vill sälja, och använda deras forum. Men om du frågar en meningslös fråga, kan du styras. Om du inte är på humör för att prata om MapleStory i forumen kan du ladda upp bilder och chatta i Off-Topic sektionen.
 • Sök på Internet för att ta reda på nästan vad som helst om MapleStory, inklusive monster statistik, Artikelstatistik, detaljerade kartor och mycket mer.
 • Såvida du inte är en präst / biskop och du ständigt kasta Holy Symbol (ger upp till 50% mer EXP), aldrig blodigel från din fest såvida inte den part befälhavaren eller en majoritet av partiets godkänner det. Leechar utan deras tillstånd kommer att få dig en massa förtala och en känga från festen. Detta händer hela tiden i LHC och i Stronghold.
 • Under av utsättningen av en klass, kan det vara en het tid ge bort en mössa med bonus för en specifik klass (ex. Jett). Om du inte har råd med en Zakum Hjälm, försöka få den där hatten för din klass.
 • När du säljer din loot från monster, sälja dem på en potion shop så du kan fylla på drycker och tillbaka rullar. Du kan också sälja utrustning med bra statistik på den fria marknaden, men det är lättare om du har en butik Permit.
 • Det är OK att dö. Du kommer att transporteras till närmaste stad med 50 hk och så mycket MP som du hade när du dog. När du gör ditt första jobb avancemang, dock kommer varje dödsfall kosta dig en procentandel av din erfarenhet (ca 10-5% beroende på din ambition nivå), såvida du inte har en Safety Charm.
 • När du är i en stad, ta drycken butik för återvändande rullar så att du inte behöver resa hela vägen till den staden igen. Istället, dubbelklicka på returen rulla att teleporteras till respektive stad.
 • När det ges gratis quest objekt i enorma mängder, berömmelse personen om du kan. Detta visar respekt och får du respekt och kanske en berömmelse tillbaka.
 • Sleepywood och Basilmarket är några bra forum platser för MapleStory, men kanske inte det bästa för nybörjare på grund av mängden av troll där, men för mer avancerade frågor du kan gå på det eller om du vill söka efter en boss grupp, är detta också ett bra ställe att leta.
 • När du pratar med icke-spelare tecken (NPC), kan du göra dem omedelbart avsluta deras samtal genom att klicka på texten skärmen eller genom att hålla Enter-knappen för att hoppa över konversationen.
 • Om du är aktiv och du spelat i minst 6 månader, kan du få en inbjudan till beta testa nästa uppdatering.
 • Om du spelar i Bera, Broa, Scania, Windia, Zenith, Kradia eller Galacia, och skulle vilja ta en paus från striderna, kan du gå med i Omok Tournament, en turnering där du kan spela Omok. För närvarande kan du inte logga in för sommaren turneringen, men kan du vänta ett tag. Denna turnering är perfekt för Omok spelare och spelare som vill träffa nya vänner.
 • Alltid slåss mot monster för att få de saker de hoppar. Du vet aldrig när du kommer att stöta på människor som vill köpa de objekt från dig. Exempel inkluderar recept, och sällsynta föremål.
 • Kontrollera Hidden Street för en lista över objekt som används för "Exchange Quest." Du kan slutföra questen hur många gånger du vill, och du får 500 upplevelse varje gång du slutför det, tillsammans med några objekt. Monstren som tappar saker som behövs för sökandet är nivåerna 33 +, så var försiktig.

Varningar

 • Dubbla klingor, Cannoneers, hjältar, Jett, Nova, Sengoku klasser och Slayers Demon är begränsad tidsklasser. Detta innebär att du bara kan skapa dem vid en viss tidpunkt.
 • Om du spelar i Korea eller i Global, det finns en ny policy för drop-systemet för att förhindra hackare. Detta innebär att om du är 20 nivåer högre än monster, kommer det inte släppa någonting utom Crusader Codec kort och objekt ETC.
 • Vid handel med en annan spelare, se upp för dyra objekt och kontrollera det faktiska priset på BasilMarket, Hidden Street, eller MapleStory avsnittet om Reddit.
 • Du kan få avvisas från en guild eller fest, så var försiktig om du är under någon annans.
 • I GMS, om du spelar som en Evan eller dubbla blad, måste du betala NX för skicklighet böcker! Du kan inte ens få dem från Gachapon!
 • När du är i ett parti fullt av främlingar, kontrollera varje så ofta för att se om en partimedlem är "leechar" upplevelse på dig. De kan bara hängande på ett rep medan du slåss mot monster och ge dem en hel del erfarenhet. Ett bra sätt att kontrollera är att se om den gula "Du har fått erfarenhet" text visas till höger, som visar om den andra parten medlem kämpar. Om du är i ett parti med mer än en annan person, kan detta inte alltid fungerar.
 • Om du spelar KMS och du är under 16, det finns 2 strategier som hindrar dig från att spela för mycket. För det första är det Shut Down lag, vilket kommer att hindra dig från att spela från 00:00 till 06:00 KST (Korean Standard Time). Den andra principen är Cooling Off System, vilket gör att du kan spela i 2 timmar innan att behöva vänta i 10 minuter för att "svalka", och spela för en annan 2 timmar.
 • Aldrig falla för bedrägerier. Att 100k i ditt lager kan vara värt att dubbleras, men om ett erbjudande låter för bra för att vara sant, är det.
 • Du kan hoppa över tutorials och chef över till Lith Harbor (Explorers), men det kommer att bli svårt att nå nivå 10!
 • Du kan bara göra parti quests 10 gånger om dagen.
 • Aldrig våga för långt in i en fängelsehåla såvida du inte är på en fest eller vet att du är stark nog att ta på monstren.

Saker du behöver

 • Gamelauncher, MapleStory installationsprogrammet, eller nexon installationsprogrammet
 • ETT
 • Nexon Cash (tillval)
 • Några kompisar att spela MapleStory med. Exempel inkluderar dina vänner, familj, internet vänner eller klasskamrater.