Wku

Hur handelsfartyg med ett pris manipulation i runescape

RuneScape merchanting är den absolut enklaste, mest effektiva och bästa sättet att göra stora vinster på kort tid. Denna guide kommer att gå igenom grunderna i merchanting och hur man gör stora vinster riktigt lätt.

Steg

Hur handelsfartyg med ett pris manipulation i runescape. Gå en grossistverksamhet klan.
Hur handelsfartyg med ett pris manipulation i runescape. Gå en grossistverksamhet klan.
 1. 1
  Gå en grossistverksamhet klan.
 2. 2
  Fråga folk i klanen vad handlaren. Folk kommer det att berätta en bra punkt att handlaren. Vanligtvis själva titeln av klanen kommer att berätta vad som köpman.
 3. 3
  Köp stora mängder av den angivna objektet. Detta kallas "köpa ut" ett objekt. Alla i klanen kommer att göra detta. Därför kommer priset gå upp en hel del. Kanske till och med 100% om din tur.
 4. 4
  Titta på Grand Exchange grafen försiktigt (kan hittas på runescape hemsida), och sälja innan objektet dumpas och priset går ner! Du bör vanligtvis säljer en liten bit under medel priset på Grand Exchange.

Tips

 • Det är bra att investera dina pengar i olika artiklar.
 • Titta på tidigare prishöjningar för råd om vad man ska investera i, till exempel, är nästan alla gamla Holiday händelse objekt värda miljontals nu, och det började billigt, om inte gratis! Som sagt, för vissa saker, måste du vänta tills objektet blir handelsvara. (Nya ferieobjekt aldrig kommer att handlas)
 • Be om hjälp om du inte vet vad du ska handlaren. Inte blint följa trenden.
 • Ha tålamod! Att vara en bra handlare att du måste ha tålamod. Bara för att något inte köpa eller sälja direkt betyder inte att det inte kommer att sälja eller köpa så småningom.

Varningar

 • Inte alltid bara följa orden i en eller två personer. Däremot kan du alltid köpa saker som alla talar om eller vad klanen rekommenderar själv.
 • Var medveten om att folk kan börja försöka krascha Varuförmedling Klaner som människor blir arga och börjar gorma till jagex på de officiella RuneScape Forums.
 • SE TILL ATT DU sälja objektet innan alla andra gör! Under "Dump" stadiet, säljer alla utanför objektet, vilket gör det nästan omöjligt att sälja dina objekt. Och eftersom "utbudet" går upp, sjunker priset drastiskt! Om du är för sent att sälja objektet, ska du lämnas med ett objekt som du köpt på 700 gp och är nu 300 gp. Sälja minst två dagar innan när grossiströrelsen klan "dumpar". Även sälja en dag innan är riskabelt, eftersom klanen ägarna kommer att ha fått sin personliga vinning genom att sälja sina grejer dagen innan berätta hela klanen till.

Saker du behöver

 • En Runescape konto
 • massor av pengar