Wku

Hur får man bra på halo 3

För alla de nya till hela Halo spelserien, kommer den här guiden får du började spela online med en av de mest populära spelen i landet vid denna tid.

 • 1 steg
  • 1,1 Kontroller
  • 1,2 Kartor
  • 1,3 Lagarbete
  • 1.4 Strategi
   • 1.4.1 Inför Någon med ett Sniper Rifle:
   • 1.4.2 Inför Någon i ett fordon:
   • 1.4.3 Inför Någon i en Aerial Vehicle:
  • 1,5 Vapen
 • 2 tips
 • 3 Saker du behöver
 • 4 Varningar
 • 5 Relaterad Googles

Förresten innan du börjar spela Xbox Live om du inte har en bra anslutning du kommer att finna att det kan ge dig några riktigt skumma och partisk samtal.

Steg

Hur får man bra på halo 3. Bekanta dig med knapparna så att du inte behöver ständigt se ner på handkontrollen när du behöver komma i en bil eller när du behöver för att byta vapen.
Hur får man bra på halo 3. Bekanta dig med knapparna så att du inte behöver ständigt se ner på handkontrollen när du behöver komma i en bil eller när du behöver för att byta vapen.

Kontroller

 1. 1
  Bekanta dig med knapparna så att du inte behöver ständigt se ner på handkontrollen när du behöver komma i en bil eller när du behöver för att byta vapen.
 2. 2
  Undersök styrschemat. Självklart, måste du lära dig kontrollerna innan du kan spela. Du bör nog använda Scheme Default Control. Du kan dock byta till andra styrscheman hjälp av menyn.
  • Men varje kontrollpunkt systemen kommer med sina egna fördelar. Till exempel ger Bumper Jumper systemet dig att vända och hoppa / närstrid samtidigt, etc, etc. Försök att lära sig att använda mer än en, och byta när du har fått en bättre fördel med en över den andra.

Kartor

 1. 1
  Lär känna kartorna. Att veta var makten vapen spawn (dvs. hagelgevär, prickskytt, raketgevär, etc.) kommer att hjälpa dig i laget baneman och regelbunden FFA (gratis för alla). Och vet var power-ups är (över sköld, osynlighet i kartan väktare re-spawns var 3 minuter)
 2. 2
  Använd den första par av era liv till omfattningen ut kartan. Lär känna var fordonen är och var de bra vapnen är. Också försöka ta reda på din motståndares favoritplats.

Lagarbete

 1. 1
  Lär dig att kommunicera. Kommunikation spelar en stor roll i alla lagspel, berätta ditt lag vilka vapen bara lekt och placeringen av fienden är en stor roll.
 2. 2
  Få i samklang med gamer lingo: När någon ringer dig skräp / sopor de betyder att du är dålig. Genomfört betyder att du mår dåligt och den person som bär drar din vikt.
 3. 3
  Om du vill bli bra på lagarbete, måste du lära outs karta Call, så att du kan bättre kommunicera med dina lagkamrater på var dina fiender är belägna

Strategi

 1. 1
  Head shots är nyckeln. Någonsin undrar hur du förlorat den kampen och du fick den första skott? Din fiende har antagligen få headshots av med allt vad vapen de använde. Kom ihåg att alltid vara i rörelse i en strid och hoppa runt lite, detta gör det svårare för fienden att slå dig. Oavsett om din hjälp en automatkarbin eller Battle Rifle, alltid gå för headshot, om du kan dra bort det rätt, kommer du att vinna de flesta av dina 1v1 strider.
 2. 2
  Använd väggarna! Behöver ett sätt att ta reda på att fienden runt muren men du kan bara inte få iväg något skott? Kasta en granat på en vägg i hallen för att göra granaten studsar in i hallen och orsaka skada eller till och med döda den fiende som var där.
 3. 3
  Hitta någon att spela med. Jag har alltid spelat bättre med människor som kan kommunicera och jag kan fungera bra med.
 4. 4
  Bli inte arg på dig själv. Det bara kommer att spela svårare för dig och ditt team, tenderar man att alltid spela bättre när din avslappnad och kan tänka igenom det.
 5. 5
  Crouch. Det kan vara mycket värdefullt att huka, detta gör du inte syns på radarn förrän du avskeda eller börja köra igen, är det också mycket användbart så kan smyga runt på kartan utan upptäckt, använd överraskningsanfall och smyga sig på de där irriterande krypskyttar, och detta fungerar bäst med camo.

Facing någon med ett prickskyttegevär:

 1. 1
  Om du befinner dig bakom en sten och du ser att någon väntar på dig att komma ut, har du två alternativ: 1) kör som galningar i den riktning som ligger längst bort från mitten av fiendens räckvidd. 2) Baserat på vad du ser i motståndarna skärmen, ta reda på var de är och kasta en granat i deras riktning.
 2. 2
  Kör aldrig rakt på sniper eftersom det blir lättare för dem att skjuta dig. Försök istället att köra sida till sida när du går mot motståndaren. Dessutom kanske du vill hoppa, vilket kommer att göra det svårare för den genomsnittliga spelaren att döda dig. Men se upp, kommer detta bara göra det lättare för en erfaren spelare att döda dig, eftersom du inte kan ändra riktning i luften. Skjut på honom så mycket du kan medan rusar, tar skada gör att vapnet till un-räckvidd och ger dig mer tid att få i locket.
 3. 3
  Om någon är nära en avsats och för upptagen för att märka någon runt dem så behöver du inte slösa några kulor på dem. Istället slog dem med melee attack eller ta ett par nallar hos dem med ett svärd. Var noga med att inte ta för mycket tid smyga på dem eftersom spelaren kan titta på skärmen och vända för att göra ditt jobb svårare.

Facing någon i ett fordon:

 1. 1
  Kör rakt på dem. Om fordonet har vapen på den, hoppa upp och ner när du kör, eftersom de flesta fordon inte kan justera sina mål upp och ner. Om fordonet inte har någon vapnen inte hoppa innan du blir träffad. Och om du i en bil och försöker splatter människor, agera som om du kommer att köra över dem, vänta för dem att hoppa, när hoppet, det är när du slutar, vänta tills de börjar falla för att ladda på dem, lita på mig, du får dem som de inte kan ändra riktning i luften.
 2. 2
  Var noga med att kasta granater i luften och att skjuta på dina motståndare (snarare än själva fordonet) när du inte kasta granaten. Om allt annat misslyckas, försök att hålla fordonet med en plasma eller en pinne granat. Kasta en frag framför dig innan du skulle bli överkörd och fordonet vänder på dig och krascha.
 3. 3
  Om du dödar din motståndare, sluta skjuta omedelbart om du inte vill förstöra bilen. Om du gör, fortsätta skjuta.
 4. 4
  Om du är ute på ammunition eller bara inte vill slösa bort den, försök att stjäla en bil medan personen skjuter någon annan.
 5. 5
  Det hjälper ofta att hålla RB (användning) och samtidigt bekämpa ett fordon eftersom detta kommer att utlösa din karaktär att automatiskt kapa den.
 6. 6
  Om du står inför ett spöke (den lila), deltar inte förrän de sluta skjuta och börja använda sin turbo mot dig. Du kommer att kunna berätta att de inte kan skjuta och sidorna lyser blått. (De skynda också upp betydligt.) Om du har ont om sköldar eller ammunition, var inte rädd att gömma sig! Din hälsa kommer att regenerera.

Facing någon i en flygfarkost:

 1. 1
  Använd missillauncher om möjligt. Detta vapen låser på fordon och hem in med dödlig precision, och det är väldigt lätt att sikta. Och om de råkar komma nära nog att du bör använda en plasma pistol så det tillfälligt stänga av bilen och Hijack det, oh, och du kan tacka dem för den skinande nya banshee / hornet.
 2. 2
  Bekämpa eld med eld. Ta din egen flygfarkost. Du kan be en vän att plocka bort din fiende medan du distraherar honom, om du är på ett lag.
 3. 3
  Om du spelar infektion och har minskat gravitation och / eller ökad hastighet för zombies på, helt enkelt få en flygande start. Du kan även besegra fiender om du använder den energi svärd som denna, med tålamod och praxis.
 4. 4
  Experimentera med de vapen och fordon i spelet för att se vilka som du är bättre på att använda. Ett bra sätt att göra detta är att använda Forge funktion i spelet. Det skulle vara bra att använda dem när slåss mot fiender.
 5. 5
  När du har hittat ett vapen du vill, tänka på hur det skulle fungera i situationer där det finns många fiender, eller möjligen bara en fiende. The Gravity Hammer kan vara bra för att döda en Brute, men om det finns en förpackning med Brutes, har du ett problem. Försök att få bekväm med ett vapen som fungerar i alla situationer, liksom din gynnade ett. Till exempel är den anfallgeväret eller Slaget Rifle en stor sekundär vapnet till Krypskyttegevär eller Beam gevär. Också överväga hur ofta det finns i leken, och hur snabbt det går genom ammunition.
 6. 6
  Använd lock och artiklar till din fördel. Om du ser en mur som sträcker sig till ett slagfält, gömma sig bakom det när din sköld börjar ta slut, och köra ut när din sköld laddar. Halo 3 är ett korrekt spel, så du kan använda verkliga slagfältet taktik, som flankerar och täcker precis som i verkliga livet.
 7. 7
  Vet hur man ska motverka fordon attacker. Att kunna ta ut ett paket Brutes är bra, men tänk om de alla får Choppers? Hitta och utnyttja svagheterna i fordonen, såsom, skjut Covenant ut från tornet i Wraiths och skjuta bränsletanken på Ghost. Att kunna enkelbeckasin en Brute eller grymtningen ur ett spöke är inte nödvändigt eftersom det är mycket svårt, men att lära att göra detta kan göra Legendary kampanj betydligt enklare.
 8. 8
  Var säker på att du har ammunition. Om du får slut på ammunition, bara köra till en död kropp och plocka upp ett nytt vapen, och hitta en ny senare. Om det finns ett litet förbund med en bra pistol, köra upp till det och slå ner det, sedan ta sin pistol och fortsätta på din kurs.
 9. 9
  Alltid vara medveten om din omgivning, hålla koll på din motion tracker ifall några fiender är nära.
 10. 10
  Håll ett nära håll, och ett medium range vapen till hands hela tiden.

Vapen

 1. 1
  Lär dig att använda striden gevär. Striden gevär är det bästa vapnet i spelet för korta till medellånga serier.
 2. 2
  Undersök din arsenal. Det finns många vapen i Halo 3, och att bli bättre på det här spelet, måste du lära dig de styrkor och svagheter i dem alla.
 1. 1
  • The Guns. Kanonerna är dina viktigaste vapen i Halo 3. Du måste lära dig att använda dem innan du spelar.
 1. 1
   • The Battle Rifle. Battle Rifle är ett ganska starkt vapen som skjuter 3-runda skurar och kan zooma in för långa avstånd. Det kan göra en hel del skada på fiender om du skjuter på sina huvuden. Detta vapen är bra för korta till långa intervall. Det är inte dual-wieldable. Detta är en vanlig förrätt vapen. En bra teknik med Battle Rifle eller BR är att kasta en frag granat på mötande fiende eller någon granat och sedan få ett skott av i huvudet normalt kommer att fungera ganska bra. Battle Rifle tar 4 skott för att döda någon i huvudet.
   • The Assault Rifle. Den Assault Rifle är "kusin" till Battle Rifle, eftersom det har många likheter med det. Men istället för skytte skurar, är anfallgeväret en helautomatisk vapen. Det, till skillnad från Battle Rifle, inte kan zooma in Detta vapen är bra för korta till medelstora serier. Det är inte dual-wieldable. Det, liksom Battle Rifle, är en vanlig förrätt vapen.
   • Magnum. Magnum är en semi-auto pistol. Dess eldhastighet är något låg, och kan bli felaktig på längre distanser. Dess en ganska kraftfull pistol som ofta underutnyttjade. Magnum är bra för korta till medelstora serier. Det är dubbla wieldable. I dubbla svinga konfiguration och på korta avstånd, kommer tre headshots med både magnums resultera i en kill, som är ännu snabbare än en Slaget Rifle.The Magnum tar 5 skott till huvudet för att döda dem.
   • SMG. SMG, eller kpist, är en full-auto vapen. Det är felaktig på medellång till lång intervall. Det kan göra stor skada på kort-till medellång räckvidd. Det är dubbla wieldable.
   • The Rocket Launcher. The Rocket Launcher är ett oerhört starkt vapen. Det kan sprida en enorm mängd skador där det är skjuten. Det är något felaktigt på långa avstånd, och fiender kan undvika raketerna. Den kan förstöra fordon. Det är bra för korta till medelstora serier. Det är inte dual-wieldable.
 1. 1
    • Skjuta på fiendens fötter! En fiende är mindre sannolikt att överleva en raket skott om du skjuter på sina fötter, eftersom de inte kan springa iväg så lätt.
   • Geväret. Geväret är ett vapen som kan göra extrema skador på nära håll. Det kan ner nästan varje fiende på nära håll, och fruktas av alla fiender. Det kan handla låg skada på medellång till lång räckvidd, och bör undvikas i dessa situationer. Det är bäst på nära håll. Det är inte dual-wieldable. Du bör också försöka att komma nära med hagelgeväret och skjuta och tryck på B för en Insta-kill combo!
    • Sikta på Chest! För enklare fiender med hagelgevär, vänta på din fiende att närma dig sedan släppa en skur av kulor på motståndarens bröstkorg. Eftersom torson är det största målet för det mänskliga, kommer BBs att grupperas i ett område leder till mer skada.
   • The Sniper Rifle. Det Sniper Rifle är en semi-auto vapen som kan vara mycket stark på längre distanser. Det kan blåsa upp en raket då skjuten i sin direkta vägen. Det kan döda med ett skott då syftar på huvudet, och två skott någon annanstans. Detta vapen är en av de bästa i spelet, och dess placering ska memoreras på varje karta. Kom ihåg att du kan dubbelklicka zooma med detta vapen. Det är bäst på längre distanser. Det är inte dual-wieldable.
 1. 1
    • Hitta "Sniper Spots". När du använder Sniper Rifle, vissa platser är bäst för att använda den. Förhöjda, out-of-the-way platser är bäst, eftersom du får den bästa visningen av kartan, och du kan inte ses lätt.
    • Avstå från "No-Avgränsning". No-avgränsning är när du inte zooma och försöka döda fiender skjuta "från höften". Lika tillfredsställande som ingen omfattning fiender kan vara, de är svåra att få, och bara mästare ska försöka.
    • Förutsäga fiendens rörelse! Fiender kan plötsligt hoppa och röra sig oväntat när du försöker beckasin dem. Detta kan vara väldigt irriterande, men om du kan förutse deras rörelser, kan du enkelt få en beckasin.
   • Den Spartan Laser. Den Spartan Laser är ett löjligt kraftfullt vapen som skjuter en röd laser som utplånar fiender och fordon. Det, bortsett från Sniper Rifle, är det enda vapen som kan döda flera fiender med ett skott. Den laddar ganska långsamt, och fiender kan ta det som en chans att ducka utom synhåll. Det är bäst på lång räckvidd. Försök att se till att när du ser en grupp fiender på långt håll du håller ditt fokus på ett enda mål, snarare än att välja i "mid-avgift", kan detta orsaka en miss, slöseri med ammunition, och avslöja din position. Det är inte dual-wieldable.
 1. 1
    • Användning Spartan Laser mot kluster och Fordon! På avstånd kan Spartan Laser förstöra fordon och alla fiender i dem. Det kan också döda kluster av fiender, vilket resulterar i multi-avlivar för fler poäng.
    • Bredda din Beam! Precis innan ett bränder den Spartan Laser, växla antingen till vänster eller höger resulterar i en välvd stråle snarare än en stråle brändes i en rak linje.
   • The Machine Gun Turret. The Machine Gun Turret är ett jordat vapen som skjuter rundor i snabb takt. Det kan tas bort så att du kan bära runt som en vanlig vapen. Det kan förstöra många fiender i rad och lätta fordon. Det är bäst på medellång-lång räckvidd. Det är inte dual-wieldable.
   • The Missile Pod. Missile Pod är ett vapen som, liksom tornet, är jordad men kan användas som en vanlig vapen, transporteras runt. Det kan låsa på och förstöra bilar, och kan döda fiender med lätthet. Det är bäst på medellång-lång räckvidd. Det är inte dual-wieldable.
   • Eldkastare. Eldkastare är ett vapen som skjuter dödliga flammor. Det kan döda en fiende efter den första kontakten, eftersom det håller dem på elden efter du träffar dem med det. Det bör endast användas vid korta intervall. Det är inte dual-wieldable.
   • The Energy Sword. Energy Sword är ett närstridsvapen som kan döda alla fiender i ett "utfall". Energy Sword kan användas genom att trycka på närstrid knappen eller attack-knappen, den senare orsakar ett "utfall" som, från ett litet avstånd, gör din karaktär till utfall mot fienden och slå dem. Båda, om de tar kontakt, är en instant-kill. Denna vapnets läge bör alltid memoreras. Akta dig dock, om du får i ett svärd kampen är det klokt att svänga med perfekt timing och använd jump attacker. Det bör endast användas vid korta intervall. Det är inte dual-wieldable.
   • Plasma Pistol. Plasma Pistol är ett vapen som kan skjuta relativt svaga energi skott vid höga hastigheter eller "laddade", starka skott vid låga priser. Det senare kan omedelbart bryter några sköldar. När fulladdat det stoppar ett fordon döda i sitt spår, och ge dig en chans till en kill. Detta vapen är bäst på kort till medellång intervall. Det är dubbla wieldable.
   • Plasma Rifle. Plasma Rifle är ett vapen som har en mycket snabb eldhastighet, och kan vara mycket kraftfullt och bryter sköldar ganska snabbt. Detta vapen är ganska lik den Plasma Pistol. Det är bäst på kort till medellång intervall. Det är dubbla wieldable.
   • Den Needler. Den Needler är ett mycket kraftfullt vapen som skjuter rosa nålar. De är kapabla att göra dödliga skador när skottet för tillräckligt med tid. Nålarna är också semi-homing. Det Needler har en snabb eldhastighet, och kan döda fiender ganska snabbt. Det är bäst på kort till medellång intervall. Det är INTE dubbla wieldable, som det var i Halo 2.
   • Den Beam Rifle. Den Beam Rifle är Förbundet lika för Sniper Rifle. De är mestadels samma, men det finns några märkbara skillnader. I stället för att skjuta kulor, skjuter Beam Rifle strålar av energi. Den Beam Rifle kan inte ladda om och har ett begränsat antal skott innan den måste kasseras. Det kan också skjuta två på varandra följande skott i rad, på bekostnad av tillfälliga överhettas. Det är bäst på lång räckvidd. Det är inte dual-wieldable.
   • Den Carbine. Den Carbine är ett halvautomatiskt vapen som har hög noggrannhet och skjuter strålar av energi. Det kan zooma in och vara potentiellt dödligt när sköt på huvudet. Det är bäst på medellång till lång intervall. Det är inte dual-wieldable.
   • The Gravity Hammer. The Gravity Hammer är ett extremt kraftfullt närstridsvapen. Det är fruktad av alla på grund av dess 100% dödlighet på nära håll. Det kan också avleda en raket. När en fiende är hit med detta vapen på nära håll kommer de antingen att föras tillbaka eller dödats. Detta vapen kan endast användas på nära håll. Det är inte dual-wieldable. Dess läge bör memoreras på varje karta.
   • Den Spiker. Den Spiker är ett vapen med en snabb eldhastighet. Det är ett mycket bra vapen att använda för att slå ner fiender. Detta vapen är bäst på kort till medellång räckvidd. Det är dubbla wieldable.
   • Den Brute Shot. Den Brute Shot är en mycket kraftfull granatkastare. På grund av sin makt, kan detta vapen dödar fiender mycket snabbt. Det kan också, i ett par skott, förstöra fordon. Det är bäst på kort till medellång räckvidd. Det är inte dual-wieldable.
   • The Mauler. Den Mauler är ett litet vapen inte olikt hagelgevär. Det är mindre kraftfull men mindre. Det kan döda fiender ganska snabbt när dual-svingas. Det är bäst med kort räckvidd. Det är dubbla wieldable.

Tips

Granater är en av de användbara saker i halo. Använd dem. När du kör iväg när du är ett skott (utan skärm) kasta granater för att stoppa folk jagar. Om ditt lag koordineras nog du kan slå "nade" (i princip samma som laget sköt). MINNS granater sänka dina fiender sköld om den placeras rätt. Bank "nades" av väggar och alltid använda dem. T.ex. vissa man ropar "Svag P2", istället för att vänta på honom att komma ut enkla kasta granater runt den platsen.

 • Kulor kan rikoschett. Använd detta till din fördel.
 • Spela med bra ungar och du slipper oroa dig för dessa skit tips får du lära dig på egen hand...
 • Ta det inte personligt om du blir kallad en noob eller en förlorare eller "Du suger"
 • Stora vapen att ha:
  • Battle Rifle *
  • Mauler ^
  • Sniper Rifle *
  • SMG ^
   • (* = Lång räckvidd. ^ = Short Range.)
 • När du använder en lång rad vapen, försök att spegla din motståndares rörelser. Får inte närmare eller längre bort.
 • När du använder ett kort intervall vapen, stänga in eller falla ner på din motståndare, skjuta ett par rundor, sedan punch för en enkel kill!
 • Få ett bra vapen, företrädesvis med en 2x räckvidd och en anständig eldhastighet (Battle Rifle, Covenant Carbine). Dessa är super mångsidiga vapen och egen på varje distans.
 • Använd din utrustning. En allvarlig hiss kan låta värdelös i en eldstrid, men vad bättre sätt att täcka din reträtt än att skicka din fiende 15 meter upp i luften. Ännu bättre: skicka en granat upp allvaret hissen tillsammans med honom.
 • Om du letar efter någon att "hjälpa" dig, är en bra idé att plocka killen som vinner FFA att hjälpa! Kom bara ihåg, vara trevligt.
 • Om att spela lagspel, kan du ha en (eller flera) av dina lagkamrater distrahera fienden medan du smyga bakom för att döda.
 • Om du spelar i ett litet utrymme att använda ett allvar hissen på en fiende. Din fiende kommer att skickas uppåt och kommer att fastna mellan allvaret hissen och taket.
 • Var uppmärksam på din radar och huka för att göra det lättare smyga på någon. (Walking medan hukade är långsam men du inte dyker upp på fiendens radar. Detta fungerar även om du går mycket långsamt.)
 • Ta en nära håll och lång räckvidd vapen. lång räckvidd vapen är en strid gevär och kan användas som ett brawler vapen samt. ta en plasma gevär för omedelbar sköld slå ut strömmen och när den används i en combo med en Battle Rifle kan vara förödande verkan i de frenetiska eldstriderna
 • Övning i Custom Games eller i sociala speltyper att förbättra och upprätthålla dina kunskaper för att bli en bra halo 3 spelare.

Saker du behöver

 • Xbox 360
 • Halo 3
 • Xbox Live Gold-medlemskap
 • TV

Varningar

 • Gör inte dina lagkamrater arga de förmodligen börjar laget att döda dig.
 • Bli inte distraherad, håll ögonen på motståndaren.
 • LCD-TV kan påverka ditt spel rekommenderas inte för typer skjutspel.
 • Försök att spela på mindre TV som är bättre än stora skärmen för att spela olika typer skjutspel