Wku

Hur får förbi lightspeed system

Är du på en skola / företag dator och du vill komma åt en underhållning hemsida? Kanske du bara försöker att läsa en artikel som blivit blockerad av sin Internet-filter, eller kanske du försöker titta på några YouTube-videor. Oavsett är detta sidan för dig.

Steg

Hur får förbi lightspeed system. Fullmakter försöker proxyservrar.
Hur får förbi lightspeed system. Fullmakter försöker proxyservrar.
 1. 1
  Fullmakter försöker proxyservrar. de flesta av dem är blockerade, men det finns fortfarande några där ute, om du måste, ställa en upp själv
 2. 2
  S S. (Dvs. HTTPS:/ / www.unblockyoutubefree.com)
 3. 3
  TinyURL utnyttja tinyurl. Com och sådan. Du kan göra en proxy länk till webbplatsen du går till. se till att lägga till HTTPS till början av det.
 4. 4
  Använd tor, om admin inte blockera portarna. Ladda ner den portabla versionen och köras från ett flashminne. Ladda ned från. Youtube kommer att ha problem med denna inställning.
 5. 5
  Hitta liknande platser som inte är blockerade. Vissa webbplatser är felkategoriserad och låt genom att använda deras webbplats applet, Använd inte detta för att hitta proxyservrar som de kommer att vara mycket snabbt blockeras om de inte redan.
 6. 6
  (Mac, Safari bara) Om du googlar något du vill ha och hitta det men det är blockerat. Gå tillbaka till länken på google och förvandla din flygplats och klicka på länken och aktivera flygplatsen igen. Sedan uppdatera flera gånger. Varje gång belastningen tecknet försvinner refresh tills sidan laddas. Det tar bara en sekund. Men du måste sätta flygplatsen på baren på toppen av skärmen. Det fungerar alltid för mig. Och om det inte fungerar så det kan ta en eller två ytterligare försök.
 7. 7
  (Mac - Utan Router Säkerhetskopior) Gå till / usr / local / bin och ta bort Lightspeed saker där. Gå sedan till / tmp / ls och ta bort "LsGuide" det liksom. Det kommer att klara upp problemet.

Tips

 • Använd din hjärna. Saker som inte vettigt kommer antagligen inte att fungera.
 • Den blockerande systemet ligger i antingen C:/ Windows eller C:/ System. Eller om på en Mac: inuti dolda mappar / Bibliotek och / System / Library (det bör finnas vissa ramar som gör det möjligt att köra såväl)
 • De kan övervaka din Internetanvändning med Lightspeed Rocket - och start-och mål-IP-adresser
 • Google Cache tillsammans med Yahoo, Bing, Ask.com, Lycos, Search.com, och många andra har blockerats under "säkerhet".

Varningar

 • I slutändan Lightspeed är väldigt bra på att blockera allt kul på internet, även gamla goda Google. Vi kan inte bekämpa det utan kunskap.
 • Lightspeed dock inte kan styra din dator om du har fysisk tillgång, så om du använder Windows, Unix, Mac, Linux eller etc. lära sig att använda en kommandorad, för att ändra programmet och ta bort allt det tillsammans.