Wku

Hur bränner iTunes musik till mp3-cd för stereoapparater och cd-spelare

Vill du spela låtar i iTunes-biblioteket i din bil eller stereon och ha kul? Med iTunes kan du bränna MP3-CD, upp till 150 låtar per MP3-CD, som är mycket mer än en vanlig ljud-CD, som bara rymmer cirka 20 låtar. Allt du behöver är iTunes, en dator med en CD-brännare och tomma skivor.

Steg

Hur bränner iTunes musik till mp3-cd för stereoapparater och cd-spelare. bränna MP3-CD, upp till 150 låtar per MP3-CD.
Hur bränner iTunes musik till mp3-cd för stereoapparater och cd-spelare. bränna MP3-CD, upp till 150 låtar per MP3-CD.
 1. 1
  Skapa spellista. Innan du bränner en MP3-CD, måste du skapa en spellista först. Du kan lagra mer än 12 timmar musik, eller cirka 150 låtar, på en 650 MB CD-R-skiva. Du kan se storleken på den valda spellistan längst ner i iTunes-fönstret.
 2. 2
  Välj MP3-CD. Klicka på menyn Redigera> Inställningar> Avancerat> brännande, väljer MP3 CD som skivformat, och klicka sedan på OK.
 3. 3
  Markera spellistan. Välj den spellista vill bränna till CD, och se till att alla de låtar du vill ta med en bock bredvid dem.
 4. 4
  Infoga tomma skivan. Klicka på knappen Bränn skiva (längst ner i iTunes-fönstret) och mata in en tom skiva.
 5. 5
  Börja bränna. Klicka på knappen Bränn skiva att börja bränna MP3-CD.
 6. 6
  Sätt i musik-CD-skivan i din bilstereo och börja fastnar!

Tips

 • En särskild spellista kan inte brännas över 7 gånger, om spellistan innehåller inköp från iTunes Store. Däremot kan du skapa en annan spellista som innehåller dessa låtar, men gör liten förändring genom att lägga till eller ta bort en eller två låtar.
 • När du bränner en CD, justerar iTunes automatiskt inspelningshastighet till den tomma CD: s rating. Du kan dock ändra hastigheten CD-inspelning om du känner att det är nödvändigt.
 • Du kan skriva ut en lista över de låtar i biblioteket eller en vald spellista, eller helt enkelt att ha en låt eller album listan. Välj ditt bibliotek eller en spellista och välj Arkiv> Skriv ut. Välj ett utskriftsalternativ. Välj ett tema från Tema popup-menyn och klicka på Skriv ut.
 • Om spellistan innehåller låtar i andra format än MP3, t.ex. låtar som köpts från iTunes Store, är de inte bränns på CD-skivan. I så fall kan du behöva audio konvertering verktyg för att konvertera låtarna till mp3-format först.

Varningar

 • Om spellistan innehåller fler låtar än som ryms på en CD, bränner iTunes bara det antal låtar som passar på en skiva, och sedan uppmanas du att sätta in en annan skiva för att fortsätta bränna resten av låtarna.
 • De flesta stereoapparater kan inte känna igen CD-RW-skivor. För att göra CD-skivor som kan spela på din stereo och annan utrustning, använda CD-R-skivor.
 • Låtarna som finns i spellistan som du vill bränna måste fullmakt.
 • Låtar du hämtar från Internet kan vara av olika kvalitet eftersom andra kodningsformat användes.

Saker du behöver

 • Den senaste versionen av iTunes
 • En dator med en intern skivenhet som kan bränna CD-skivor, eller en kompatibel extern enhet.
 • Tomma CD-R-skivor
 • Audio-omvandlare (tillval för att omvandla icke-mp3-låtar till mp3)