Wku

Hur att sluta vara rädd efter att ha sett läskiga filmer


Steg

Hur att sluta vara rädd efter att ha sett läskiga filmer. Kom ihåg att det inte är verkligt.
Hur att sluta vara rädd efter att ha sett läskiga filmer. Kom ihåg att det inte är verkligt.
 1. 1
  Kom ihåg att det inte är verkligt. Det är tänkt att skrämma er, och kom ihåg att det är bara ett trick, det är inte verkligt! Du är inte mindre säker än du var innan.
 2. 2
  Titta något fredligt, roligt eller trevligt efteråt. Liksom 50 First Dates, eller The Wedding Planner, eller någon chic-flick!
 3. 3
  Kom ihåg, investerade filmindustrin en hel del möda på att göra sina filmer trovärdigt. Bara hålla minnas de är skådespelare, och inget otäckt kan eller verkligen hända, försöka föreställa direktören plötsligt skriker klippa! Sedan dess skådespelare / skådespelerska tar av sin mask och säger "Vad sjutton. Vad händer nu?" Det hjälper dig att inse att det är allt bara gjort upp.
 4. 4
  Efter filmen tänker på alla de falska och icke skrämmande saker i filmen.
 5. 5
  Tänk på något positivt eller något du gör nästa dag.
 6. 6
  Gör en aktivitet för att få dig att tänka på det. Umgås med en vän, eller vara runt familjen.
 7. 7
  Snacka om filmen, eftersom det verkligen hjälper. Försök att påpeka hur det är omöjligt, och om de skrämmande saker existerade, varför skulle de rikta dig i synnerhet?
 8. 8
  Föreställ skrämmande scenen om och om igen i ditt sinne. Varje gång, göra scenen mindre skrämmande. Till exempel kanske mördaren hoppade bara av någon där och dödat någon. Tänk på när mördaren knivhögg personen. Nästa gång, få dem att peta dem med en pinne, nästa gång kan de vara katt slåss etc. Varje gång gör det bara roligare. Ganska snart blir det lustiga! Du kommer inte vara rädd alls. Gör detta med varje läskig scen som har lämnat dig rädd. Nästa gång du ser på film, kan du skratta your head off medan alla andra skakar av rädsla!
 9. 9
  Om filmen är på dvd, prova att titta på bakom-kulisserna specialfunktioner. Du kommer att finna att se hur filmen gjordes kommer att ta en hel del från sin scariness.
 10. 10
  Även när det verkar läskigt att göra narr av filmen med en vän. "Oh yeah prata med random läskiga främlingen i en trenchcoat på sig en svart hatt-Han är sååå fint!"
 11. 11
  När de säger läskiga filmer är baserade på en verklig historia är det inte sant, säger de bara att skrämma dig ännu mer.
 12. 12
  Tänk på de psykologiska skäl till varför just den filmen skrämde dig. Det kommer att påminna er om att det är alla i ditt huvud.
 13. 13
  Kom ihåg att inget liknande vad som hände med karaktärerna har hänt dig tidigare. Varför skulle det hända nu? Varför skulle zombies existerar plötsligt strax efter att du sett en zombie filmer och inte tidigare? Och varför skulle de zombies eller monster bara så råkar vara i din stad?

Tips

 • Kom ihåg att det handlar om sinnet, om du tror på dig själv "Jag är verkligen rädd!" sedan "tillfällighet" saker börjar hända, som skuggor uppträder, allt eftersom ditt tänkande som, och din hjärna spelar trick.
 • Ibland är det bäst att titta på en läskig film under en trevlig dag. Detta kommer att bidra till att förhindra dig från att vara så rädd som du normalt skulle vara på natten eller under ett åskväder.
 • Kom ihåg att det är inte verkligt. Håll fokus på det faktum att det är ett manus, skrivet av någon annan, använda sin fantasi. De skådespelare huvudrollen i filmen är bara agerar ut delar av en fiktiv berättelse.
 • Vet detta: när en skådespelare eller skådespelerskor är på en läskig film, de njuta av det! De tror på det som de äntligen få vara extrem. Löpning och skriker hela tiden som att spela tagg som kid (barnen skrika en hel dag minst), och gömmer sig från den dåliga killen är precis som att spela "kurragömma" som barn. De tycker att det är bara för skojs skull. Det är därför du bör också!
 • Gör en sökning på Internet på de viktigaste aktörerna i filmen. Att veta om då och erkänna att de aldrig ätit mina zombies hjälper att komma ihåg att de är bara människor.
 • Tänk glada, roliga saker att göra med familjen eller vänner som kommer upp i ditt liv att se fram emot.
 • Kom ihåg att dessa saker inte händer i verkliga livet, till exempel: ". Någon drog ut min arm för att slå mig med det" När har du hört någon säga Det förmodligen aldrig hänt.
 • Om du är rädd under filmen, sjunger en riktigt dum låt verkligen tyst för dig själv när något freaky pågår, som sjunger enhörningen låten som ranka dödar någon. Du kan inte låta bli att skratta.
 • Försök att föreställa sig att någon som du ser upp till, eller någon riktigt stark är där och föreställa dem slå upp monstret. Det fungerar faktiskt.
 • Ett annat sätt är att tänka sig att det kommer ut någonstans, gå upp, gå över till det, titta på det blankt (eller bli arg på det för stör du) säger till den att gå bort och sluta vara ett skadedjur, eller tänka dig att döda den. som med ovanstående, är den enda con du kan bli beroende.
 • Efteråt söka på YouTube för att tillverka!
 • Titta på kapar av dem på Youtube. Liksom Scary Movie-serien. Eller The Annoying Orange på Saw.
 • Titta de visar där de visar hur de gör skrämmande kostymer och sådant i filmer, kan det hjälpa dig att förstå allt bättre.
 • Lyssna på lugnande musik medan en skrämmande scen tänds.
 • Sök roliga scener och titta på det. du kommer att njuta av det istället för att vara rädd

Varningar

 • Kom ihåg: Du behöver inte titta på det. Bara titta på det om du vill.