Wku

Hur att förlänga batteritiden på en ipad

användning kommer att leda till kortare batteritid.]] Precis som med en eller kommer batteritiden på din iPad bli kortare vid tung användning. Men det finns några åtgärder du kan vidta för att hålla enheten på och aktiv för timmar av njutning, och den här artikeln förklarar vad du kan göra för att förlänga batteritiden.

Steg

Hur att förlänga batteritiden på en ipad. Stäng av och mobildata (iPad + 3g) inställningar.
Hur att förlänga batteritiden på en ipad. Stäng av och mobildata (iPad + 3g) inställningar.
 1. 1
  Stäng av och mobildata (iPad + 3g) inställningar. Din iPad tömmer batteriet när du söker efter och försöker ansluta till närmaste Wi-Fi-eller mobilnät torn, så om du inte planerar att använda Safari eller program som kräver dessa funktioner, stänga av dem.
  • Gå till "Inställningar", "WiFi option" eller "Cellular", och tryck på strömbrytaren.
 2. 2
  Stäng av eller minska tiden för uppgifter hämtning. Data som uppdateras regelbundet inkluderar e-postmeddelanden och RSS-feed.
  • Gå till "Inställningar". Tryck på "E-post, kontakter, kalendrar" och gå till "Hämta nya data". Tryck på "manuellt".
  • Alternativt, tryck på "timme" för att öka hämta intervallet.
 3. 3
  Stäng av push-meddelanden. Nyttan med detta steg beror på hur många e-postmeddelanden eller IM + du brukar få, om du får en hel del, är detta steg förmodligen värt att använda eftersom detta kan tömma batteriet.
  • Gå till "Inställningar", "E-post, kontakter, kalendrar" och "Hämta nya data". Stäng av Push.
 4. 4
  Tona ner ljusstyrkan. Det är självklart att den ljusare skärmen, desto mer batterikraft din iPad förbrukar. Sänk ljusstyrkan till en inställning som ser rätt.
  • Gå till "Inställningar" och sedan "Brightness & Wallpaper"..
  • Välj "Automatisk ljusstyrka", vilket gör det möjligt för iPad att justera ljusstyrkan beroende på ljusstyrkan på din plats, eller
  • Dra reglaget åt vänster för att sänka skärmens förvalda ljusstyrka. 25 procent till 30 procent ljusstyrka bör vara tillräcklig för användning dagtid, och för de flesta människor, bör också arbeta för natten.
 5. 5
  Stäng av platstjänster. Aktiv användning av kartor och andra plats kommer dränera batteriets livslängd. Om den lämnas på, uppdaterar Maps kontinuerligt, något som du inte behöver tömma batteriet.
 6. 6
  Undvik frekvent användning av 3d eller grafiskt tunga applikationer. Visst, ser BrickBreakers HD stor i high-definition, men spelar för långa tidsperioder avlopp batteritid som en slang.
 7. 7
  Slå på flygplansläge om du har en iPad + 3G. Det blockerar alla iPad trådlösa signaler och kommer att öka batteriets livslängd. I områden där 3G är ojämn eller svag, kan detta tömmer batteriet ännu mer, så det är en väldigt bra idé att stänga av det i en sådan situation.
 8. 8
  Håll iPad borta från extrema temperaturer. Extremt höga eller låga temperaturer kan orsaka att batteriets livslängd att minska. Håll iPad miljön mellan 32 º C och 95 º C (0 º C och 35 º C).
  • Var försiktig med att använda en iPad fallet vid laddning av batteriet, eftersom detta kan förhindra tillräcklig ventilation, öka temperaturen av iPad och potentiellt skada batteriet (laddning släpper värme).
 9. 9
  Håll din programvara up-to-date hela tiden. Apple rekommenderar att uppdatera regelbundet eftersom ingenjörer leta efter nya sätt att optimera batteriets prestanda och när de hittar något sätt, de passerar dessa på via programuppdateringar.
 10. 10
  Slå på auto-lock funktionen. Detta innebär att din iPad skärm stängs av efter en viss tid om de lämnas inaktiv. Det gör inte stänga av iPad, bara skärmen.
  • Gå till "Inställningar", "Allmänt" och klicka på "Auto Lock". Ställer in intervallet på en kort tid, såsom en minut.

Tips

 • Tvärtemot vad många tror, ​​stänga av iPad när den inte används och sätter på den igen när du gör kommer oftast då inte, i synnerhet i korta tidsperioder, avfall batteritid på grund av den energi iPad tar upp att försöka starta upp / stängas.
 • Laddning av batterier i en varm miljö minskar mängden laddning accepteras av batterierna och sänker spänningen att batterierna är laddade till. Så ladda din iPad i en sval plats för att få den högsta avgiften till att börja med.
 • Upprepade tömma batteriet helt (som kallas en "djupurladdning") kan förkorta livslängden på batteriet. Så, om du använder din iPad tills batteriet misslyckas, kommer du att få mer användning av din iPad på just denna avgift, men du kommer att minska antalet gånger du kan ladda din iPad batteri. (De flesta litiumbatterier kan laddas cirka 500 gånger. Om du är en tung iPad användare, kan det vara mindre än två år eller så.)
 • Alltid ladda din enhet innan du lämnar hemmet, särskilt på långa resor. Ta laddaren med dig om du ska iväg över natten, eller under en längre tidsperiod. Medan iPad batteriet är tänkt att pågå i upp till 10 timmar, kommer frekvent användning förkorta denna tid dramatiskt.
 • Apple påstår att normal batteritid för att surfa på internet med WiFi, spela musik eller titta på video är upp till 10 timmar, medan du surfar på internet med hjälp av ett 3G-nät bör vara upp till ca 9 timmar.
 • Utför en månatlig batteri kalibrering. Töm batteriet helt och sedan ladda det till 100 procent.
 • Förstå skillnaden mellan batteritid och batteriets livslängd. Batteriets livslängd avses den tid innan ett batteri måste laddas, batteriets livslängd avses den tid som ett batteri räcker innan det behöver bytas ut.

Saker du behöver

 • iPad
 • Apple laddare
 • 3G på iPad