Wku

Så titta på Netflix på TV

Efter att ha byggt sitt rykte på praktiska hyrfilmer via mail, erbjuder Netflix nu något ännu mer bekväm: Internet video streaming. Tjänsten, som kallas Watch omedelbart, ger kunderna omedelbar tillgång till ett stort utbud av filmer på nätet. Det finns nu flera metoder för hur du kan titta på filmer från Netflix på din TV hemma. Du kan köpa en speciell router, använd en spelkonsol om du har en, eller ens ansluta datorn till din TV-skärm direkt. Oavsett vilken metod du väljer, har vi de instruktioner som täcks nedan.

Steg

Så titta på Netflix på TV. Skaffa en strömmande Internet-spelare i en butik eller på nätet.
Så titta på Netflix på TV. Skaffa en strömmande Internet-spelare i en butik eller på nätet.

Med hjälp av en strömmande internetradio spelare

 1. 1
  Skaffa en strömmande Internet-spelare i en butik eller på nätet. Streaming Internet spelare kan du strömma filmer och TV från Netflix, video från YouTube, och musik från Pandora, bland andra alternativ. Olika streaming Internet spelare inkluderar, men är inte begränsade till:
  • Apple TV
  • Roku
  • Boxee
  • Sony Streaming Player
 2. 2
  Anslut spelaren till dess utlopp. Effekt upp för att ansluta den med din TV och få den ansluten till internet.
 3. 3
  Anslut din streaming internet spelaren till din TV. Det finns flera olika sätt att göra detta:
  • Ansluta med en HDMI-kabel. Om du har en HDTV, kommer du antagligen att använda denna mousserande upplösning genom att köpa en HDMI-kabel och ansluter kabeln både i spelaren och TV: ns baksida.
  • Anslut med en standard A / V-kabel om du inte har HDTV. Matcha de gula / röda / vita portar på baksidan av din TV med video-och ljudkablar.
 4. 4
  Anslut till nätverket. När du slår på din streaming internet spelare, men du vill ansluta till internet. Mest streaming Internet spelarna kommer numera med trådlöst internet installationen, vilket innebär att du inte behöver gå igenom besväret med att ansluta kablar överallt för att få en signal. Skriv bara in din Internet och lösenord i den guidade installationen när du slår på din enhet.
  • Om du inte har trådlöst internet kapacitet, ska du förmodligen ansluta ena änden av en Ethernet-kabel på baksidan av din streaming Internet-spelare, och den andra änden i en öppen Ethernet-port på routern.
 5. 5
  Slutför din konfiguration. Du har makten att din streaming spelare, you got it ansluten till din TV, och du har internet. Fundera några andra alternativ innan du börjar titta Netflix från nöjet av din soffa istället för datorskärmen.
  • Ladda ner någon av den senaste programvaran som erbjuds av strömmande internetradio spelaren. Detta skulle kunna hjälpa påskynda saker och erbjuda häftiga förmåner.
  • Välj din upplösning. Speciellt användbart för HD nötter.
  • Överväga att koppla spelaren till ditt online-konto, om möjligt. Vissa spelare kommer att använda sociala medier för att dela vad du tittar på med dina vänner, samt förslag erbjudande baserat på vad dina vänner tittar på.

Ansluta datorn till en TV direkt

 1. 1
  Kontrollera din TV för att avgöra vilken typ av högupplöst ingång har. Bra ingångar inkluderar high-definition multimedia interface (HDMI), video graphics array (VGA), eller super video graphics array (SVGA). Kontrollera baksidan, framsidan och sidorna för att räkna ut om någon av dessa ingångar stöds.
 2. 2
  Bestäm vad matar datorns grafikkort har. Titta på baksidan av datorn och hitta din vanliga anslutning bildskärmskabeln. Anteckna eventuella ytterligare ingångar på det kortet. Detta är hur datorn kommer att överföra din Netflix feed till din TV.
  • Digital Visual Interface (DVI) är vanligt som en sekundär effekt, men tänk på att det är en annan standard än de som nämns i det första steget. Du kan behöva köpa en adapter kabel.
 3. 3
  Inhandla lämplig adapter kabel som ska förbinda de två uttag - Utgången på grafikkortet till ingången på din TV. Två olika ingångar innebär att du behöver minst en konverterare för att ansluta två olika kablar.
 4. 4
  Att se din dator och TV är avstängda, koppla in kablar och adaptrar till varandra på lämpligt sätt. Starta om datorn och din TV när den är ansluten.
 5. 5
  Se till att förlänga din Windows-enhet till din TV-skärm, om det behövs. Om du använder en modern version av Microsoft Windows:
  • Högerklicka på skrivbordet och välj "Egenskaper."
  • Klicka på fliken Inställningar.
  • Välj 2 sekundära bildskärmen rutan och sedan sätta en kontroll i rutan bredvid "Utöka Windows-skrivbordet till denna bildskärm".
  • För bästa bildkvalitet justera upplösningen på monitorn 2 till en högre inställning.
  • Välj OK för att stänga av denna ruta.
 6. 6
  Slå din TV-skärm till ingången för din dator. Detta steg liknar byta din TV till en DVD-spelare, bara den här gången, kommer du helt enkelt välja ett annat alternativ. Om du har gjort allt rätt, kommer du att se din Windows-skrivbordet på din TV-skärm.
  • Obs: det kommer inte att ha den vanliga aktivitetsfältet. Detta är inte felaktig. Utökade datorer inte innehåller uppgift barer.
 7. 7
  Ta web bar webbläsare titel och dra hela fönstret till höger tills det är helt utanför skärmen. Din mus och fönster kommer att glida in utsikten från den vänstra sidan av TV-skärmen.
 8. 8
  Välj Netflix show eller film du vill titta på och tryck på play. Du är framgångsrikt strömmande Netflix på din TV, utan att ha sönder din budget.

Använda en spelkonsol för att inrätta netflix

 1. 1
  Ta reda på om din spelkonsol stöder Netflix. För närvarande, Sonys Playstation 3, Nintendo Wii och Microsofts Xbox 360 alla erbjuder tillgång till Netflix streaming, vilket innebär att du teoretiskt kan titta på Sagan om Ringen och sedan spela spelet efteråt. Det finns några varningar, dock:
  • För Xbox 360, behöver du ett Xbox Live Gold-medlemskap och ett Netflix konto för att komma åt Netflix innehåll.
  • Wii erbjuder inte strömmande innehåll i HD-video.
 2. 2
  Kontrollera att du har alla nödvändiga komponenter / utrymme för att använda Netflix. För Xbox 360, till exempel, behöver du minst 5 MB ledigt utrymme på din hårddisk, förutom höghastighetsinternet, för att köra Netflix app. Kontrollera att du har alla nödvändiga krav innan du fortsätter.
 3. 3
  Installera appen, om det behövs. Installera appen från App marknadsplats på ditt spelande marknadsplats. Appen ska vara lätta att upptäcka eller söka på alla tre konsoler.
 4. 4
  Logga in på ditt Netflix-konto och börja strömma. Första gången du loggar in, måste du logga in på ditt Netflix-konto, därefter bör konsolen ihåg din inloggning och logga in dig automatiskt. Om du har tillräckligt med utrymme på din konsol och ditt konto ser bra ut, bör du kunna börja strömma direkt. Njut!

Tips

 • Många PC-spel kommer också att arbeta på din TV.
 • Du kan också dra Media Player (eller andra medier programvara) till din TV och titta på fler filmer.
 • De flesta Windows-program kan användas på utökat skrivbord.
 • Du har lyckats fått skrivbordet på din TV-skärm, men grafiken är förvrängd på något sätt. Vad är fel? Du kan behöva uppdatera din drivrutin för grafikkortet (se varningar nedan), eller du kanske helt enkelt måste ändra TV: ns upplösning inställningar.

Varningar

 • Grafikkortet drivrutinen stöder inte rätt upplösning för din TV. Om detta är fallet, måste du uppdatera drivrutinen för att upprätthålla rätt upplösning. Se tillverkarens hemsida för drivrutinsuppdateringar som rör TV-kompatibilitet.
 • De flesta, men inte alla Windows-program, kommer att fungera väl på ett utökat skrivbord.

Saker du behöver

 • En TV med High-Definition Multimedia Interface (HDMI) eller Video Graphics Array (VGA) ingångar.
 • En dator som ligger i närheten med en dubbel utgång grafikkort.
 • En gränssnittskabel att matcha utgången på grafikkortet och ingången på din TV.