Wku

Så för att eliminera skärmen skaka när du använder webbläsaren Firefox för Windows

Många användare upplever en vertikal skakning på innehållet i webbläsarfönstret när du navigerar till en ny sida med Firefox i Windows. Detta irriterande rörelse gör dig lite sjösjuk när du surfar på webben. Den skyldige kan ligga i ditt Verktygsfält, och dessa instruktioner bör hjälpa dig att isolera och eliminera den.

Steg

Så för att eliminera skärmen skaka när du använder webbläsaren Firefox för Windows. Tillkännagivande om din firefox fönster skakar / nervositet / studsar, prova följande förslag.
Så för att eliminera skärmen skaka när du använder webbläsaren Firefox för Windows. Tillkännagivande om din firefox fönster skakar / nervositet / studsar, prova följande förslag.

Det första du bör prova är att lägga till ett bokmärke till toolbar.I har rensat den här frågan genom att försöka ovanstående tips

 1. 1
  Tillkännagivande om din firefox fönster skakar / nervositet / studsar, prova följande förslag:
 2. 2
  Om du har winamp verktygsfältet avaktivera det under verktyg> ad-ons menyn.
 3. 3
  Titta att se dina bokmärken verktygsfält visar men det innehåller inte några bokmärken, lägga till ett bokmärke till den eller dölja det (Visa -> Verktygsfält -> avmarkera bokmärken verktygsfältet).
 4. 4
  Ta Bokmärkesfältet poster (Visa -> Verktygsfält -> Anpassa -> dra Bokmärkesfältet objekt tillbaka till fönstret Anpassa verktygsfält -> klicka gjort) om du sätter dina bokmärken objekt i verktygsfältet på en annan verktygsfält (t.ex. filen / redigera menyrad ) och har gömt Bokmärkesfältet själv. Byt Bokmärkesfältet Artiklar dit du vill ha det.
 5. 5
  Växla tillbaka till standard firefox tema (Verktyg -> teman -> firefox (standard) -> användning tema) eller försöka se om det finns ett tema uppdatering som kommer att åtgärda problemet om du nyligen bytt till en annan Firefox tema.
 6. 6
  Prova att byta tillbaka till standard OS tema om du använder en icke-standard OS tema eller annat OS tema, oavsett om det är visuell stil eller windowblinds, osv. Kontakta författaren när han / hon inte kan vara medveten om problemet med Firefox, oftast med Bokmärkesfältet stoppning.
 7. 7
  Prova stegen nedan om ovanstående åtgärder inte löser det skakar problemet.
 8. 8
  Öppna ett Firefox webbläsarfönster och bekräfta att innehållet på sidan skiftar växelvis upp och ner några pixlar som sidan laddas.
 9. 9
  Öppna Visa> Verktygsfält-menyn.
 10. 10
  Markera den första verktygsfält som har en bock bredvid den. Detta kommer att ta bort bocken och orsaka att verktygsfältet för att sluta visas.
 11. 11
  Uppdatera din nuvarande sida, eller navigera till en ny sida, och leta efter webbläsare skaka. Om shake elimineras, har du hittat den skyldige.
 12. 12
  Upprepa steg 4 tills alla verktygsfält har avmarkerat, eller du har hittat verktygsfältet orsakar skakningsoskärpa.
 13. 13
  Återgå till Visa> Verktygsfält-menyn för att se till att alla icke felande verktygsfält slås på igen.
 14. 14
  Om du har tillägget eQuake alert installerat, inaktivera alternativet att skaka skärmen när en ny jordbävning rapporteras.

Tips

 • När du har hittat den skyldige, måste du bestämma om du vill lämna det verktygsfältet bort och lida förlusten av dess funktionalitet, eller för att lämna den på om det är tillräckligt viktigt för att lida webbläsaren skaka.
 • Överväga att kontakta författaren till verktygsfältet för att informera dem om problemet det orsakar.
 • Kontrollera nya plug-ins som du har installerat.

Saker du behöver

 • Firefox Browser