Wku

Så för att eliminera mobiltelefon månadsavgifter även med en dataanslutning

Mobiltelefon kostnader kan vara en betydande del av sin budget. Den strategi som beskrivs i den här artikeln kan du minska din månatliga faktura till noll och endast betala för samtal för så billigt som 5€.10/minute. Om du vill använda data, kan detta tillvägagångssätt minska dina data avgifter till noll, även om du bara använder WiFi som din "data plan" eller åtminstone till 15€ / månad eller 5€ 0,00 för dagar som du faktiskt behöver en bärvågsdata planera istället för att använda WiFi.

Steg

Så för att eliminera mobiltelefon månadsavgifter även med en dataanslutning. Utvärdera din användning mobiltelefon.
Så för att eliminera mobiltelefon månadsavgifter även med en dataanslutning. Utvärdera din användning mobiltelefon.
 1. 1
  Utvärdera din användning mobiltelefon. Titta på din nuvarande telefonräkning och visa hur du använder telefonen. Hur många minuter använder du en månad? Är du en stor texter? Behöver du en större datatrafik eller skulle du vara bra med en mindre plan eller ens någon plan alls.
 2. 2
  Hitta den plan som är rätt för dig. När du vet att din användning behöver, är du redo att hitta en plan. Det finns många olika flygbolag, men det viktigaste är att hitta en med den plan som passar dina behov. Populära förbetalda tjänster inkluderar Straight Talk, Cricket Wireless, Tracfone Wireless, och Simple Mobile. Vissa traditionellt med-kontrakt tjänsteleverantörer som AT & T och T-Mobile har också förbetalda alternativ.
 3. 3
  Forskning tillgängliga planer. Några saker att tänka på när du väger dina alternativ:
  • Uppfyller denna plan mina behov, och om så är fallet, är det kostnadseffektivt? Du kan spara mer på lång sikt går med en obegränsad förbetald plan. Eller om du är en ljus användare, hitta en plan utan bells och visselpipor, så att du kan sluta betala för de funktioner du inte använder.
  • Kan du hålla din telefon? Till exempel har Straight Talk en "Bring Your Own Phone" plan där du kan hålla telefonen (och nummer). Att köpa en ny telefon kan bli kostsamt. Om du är nöjd med din telefon (och dess GSM eller annat kompatibelt), försöka hitta en plan där du kan hålla det.
  • Finns det täckning i ditt område? Har de röst och data roaming, och i så fall vad är de tillhörande kostnaderna? Till exempel, om du är en stor dataanvändare det kan göra en skillnad för dig att T-Mobile inte tillåter dataroaming för pay-as-you-go planer.
 4. 4
  Köp en telefon. Om du kunde hitta en plan som Straight Talk "Bring Your Own telefon" kan du hoppa över detta steg. Annars har du ett antal alternativ, men tänk på att kostnaderna för att köpa en ny, olåst och ut-av kontrakt telefon kan vara hög, särskilt för smartphones.
  • Få en telefon direkt från transportören. Detta är förmodligen det enklaste och säkraste sättet att få en telefon eftersom du vet att telefonen kommer att fungera och vara täckt med din valda kontrakt.
  • Hitta en telefon som är out-of-kontrakt från en vän. När människor uppgradera sin telefon, blir den gamla oftast en föräldralös.
  • Bläddra eBay. Sök efter "mobiltelefoner, ingen eller okänd kontrakt" för att begränsa svaren till telefoner som är lämpliga.
  • Kolla in Craigs List. Som alltid vara försiktig när du gör ett köp från en okänd säljare.
 5. 5
  Köp ett SIM-kort. Om du inte fått din nya telefon från transportör eller du föra din nuvarande telefon från en annan plan, du kommer att behöva ett SIM-kort. En telefon som är out-of-kontrakt kommer förmodligen fortfarande att vara låst till en viss bärare. För att få din telefon att fungera på din nya bärare, måste du köpa ett SIM-kort som är specifik för det lufttrafikföretaget. Om telefonen är olåst, då ett SIM-kort för dig valda bäraren kommer att arbeta oberoende av "branding" kan vara på telefonen. I likhet med köpet av din telefon, kan du få SIM-kortet direkt från din valda transportör eller från icke-märket återförsäljare.
 6. 6
  Aktivera SIM-kortet. För att aktivera SIM-kortet och telefonen, sätt i SIM-kortet i telefonen. Detta görs vanligen genom att ta bort batteriet för att exponera SIM-kortplatsen. SIM-kortet kommer bara gå i kortplatsen på ett sätt - det finns oftast en bild av kortet förs in för att visa vilken sida går "upp" och vad orienteringen är. Om du har problem, kan du oftast hitta en handbok på nätet om man inte kom med telefonen. Ett annat alternativ är att gå till en lokal Radio Shack, AT & T, Walmart eller T-Mobile butik och be om hjälp.
 7. 7
  Aktivera telefonen. När SIM-kortet är i telefonen (och det är laddat), kan du aktivera telefonen på nätet eller genom att ringa din operatör. Om du vill behålla din befintliga telefonnummer, är processen lite komplicerat. Kontrollera med er bärare om detaljerna men generellt kommer att vara följande:
  • Du först aktivera ditt "nya" telefon med transportören-medföljande antal.
  • Sedan det gamla numret tilldelas din "nya" telefon. (Detta kan kräva att ha en PIN-kod för din gamla bärare.)
 8. 8
  Njut av din nya inget kontrakt, pay-as-you-go telefon upplevelse! Gratulera dig själv för att ha sparat pengar med telefonen och plan som är rätt för dig.

Tips

 • Android-telefoner. Android-telefoner är utmärkta val för denna metod om du vill dataalternativ. Det enda problemet kan få telefonen initieras för åtkomst till ditt Google-konto - du loggar in på ditt Google-konto som en del av initieringen. Att göra initieringen, måste du ha tillgång till data. Det finns flera möjligheter för detta steg:
  • De flesta nyare telefoner kan aktiveras endast av WiFi och inte kräver en bärare dataanslutning. Leta efter Android 3.0 och senare telefoner.
  • Köp en dataanslutning och sedan avbryta den när du har slutfört initieringen. (Även bärarna tyder detta tillvägagångssätt.)
  • Köp en endags-eller begränsad mängd data plan.
  • Om du har en vän med en plan på samma nätverk, låna ett SIM-kort för ett par minuter att få igenom initieringen. (Prova din lokala Radio Shack butiker, också.)
  • Nyare versioner av operativsystemet Android möjliggör initiering över WiFi utan dataabonnemang krav. På telefonen trycker de fyra hörnen på skärmen när android visas med början i det övre vänstra hörnet och framåt medurs för att komma åt det här alternativet.
 • Flera flygbolag erbjuder nu telefoner utan kontrakt. Dessa telefoner är ofta mycket prisvärd om du inte vill det absoluta top-of-the-line-modellen. Om tillgängligt, är en Nexus 4 ett bra alternativ.
 • "Gamla" telefoner är ofta utmärkta val. Nästan per definition, kommer du att få en telefon i minst två år sedan de flesta kontrakt är den termen. Många sådana telefoner är fullt funktionsdugliga även om "föråldrad." Google G1, till exempel, har nästan alla funktioner i G2, men kunde hittas för mindre än 75€ medan en G2 var 150€ till 375€. Liknande erbjudanden kan gälla för iPhones etc. Ibland telefoner kan uppdateras till nästan som "ny" som senare versioner om du vill utforska böka.
 • Upplåsning. Nya telefoner är vanligtvis låst till en särskild bärare under den inledande avtalsperioden. Bärare kommer (i allmänhet) låsa upp telefonen (ge dig en kod för att komma in som ett telefonnummer) för gratis efter det att kontraktet löper ut. Om du får en telefon från en vän, försök att ha dem låsa upp telefonen innan överlåtelsen. Om du för närvarande en AT & T eller T-Mobile kund vars telefonnummer är out-of-kontrakt, helt enkelt be om upplåsningskod. Om du köper en telefon på eBay eller Craigs List, leta efter en olåst telefon.
  • Jag ersatte bara min G1 med ett använt HTC Desire HD (aka AT & T Integra 4G) som är helt enkelt fantastiskt. Det var rotad när jag fick den. Jag kan starkt rekommendera det som ett alternativ - i grund och botten, leta efter telefoner ett år eller två gamla som var ganska top-of-the-line på den tiden.
 • Böka. Telefoner i USA är oftast skyddas av transportören så att de inte kan uppdateras eller program installeras om inte godkänt av transportföretaget. Om du vill kunna göra saker på din telefon som är blockerade av bäraren (installera den senaste, största, version av operativsystemet, installerar någon app, etc.), och sedan antingen leta efter en "rotad" telefon eller hitta ut hur man "root" du telefonen (sök på Google - du hittar massor av information). Varnas, böka kan orsaka problem som dödar telefonen på det värsta eller tvingar dig att installera uppdateringar manuellt istället för att låta bäraren att installera uppdateringar.

Varningar

Saker du behöver

 • GSM eller annan kompatibel mobiltelefon
 • SIM-kort